-> Bagrr: Slečna se při 160+ křižuje, a nemluví se mnou, přitom mě to tak hrozný nepřijde. Takže tenhle akustickej omezovač nefunguje.
A Petr (kamoš a kameraman), tak ten při prvním rozjezdu s novým motorem akorát štěknul : "Ty pičo ! Jiřřřííííííííííí." Tak ten by možná jako omezovač použít šel.
Hodím pak s U-geenovo pomocí nějaké to videjo k mému autí.
Nějakej ten rozjezd, tam je brutusní zvuk, nejvíc to připomíná Fokker Triplane z 1. sv.

A pak tu ručičku za rohem, to je taky gut videjo, hlavně ten muj xicht na konci. Má cca minutu, s tím, že je zabíráno od cca 70 - 80ti v kopečku plynule za roh tacháče a na konci videja, je asi 15 - 20 sec. dojezd na neutrál.
Řadilo se postupně v cca 4500 rpm. Takže zrychlení dobrý.
Peťa byl nadšenej, zvykl si a už nic nenamítal, koupil si new digitál, tak kdybych mu řek, že to rozhulíme z kopce, přeletíme svodidla a spadnem do přehrady, tak řekne fajn, jenom aby měl ekšn záběry. Tudíž jako akustický omezovač už je taky nepoužitelnej.
Kurwa, já bych nejraději vozil kameru všade sebou, akorát že ji mají jenom slečny rodiče a já ne, eném letitou digitale machine.
Teď v posledních pár týdnech by byly bývaly velmi pěkná videja z dálnic, okresek apod.
Měl jsem i 2 pro mě velmi potěšující zkušenosti s Corsou GSI (rok cca 85 - 90). Jedna stříbrošedá a druhá červená, obě krásné.
Ale chyběly tomu asi nějaké okřídlené šípy pod kapotou.
Jednou jsme předjeli my, jednou oni nás a takhle furt dokola, strašná sranda, nasmáli jsme se, mávali na sebe, dělali skopičiny. Fajn to bylo......bejt ta kamera...