mazani motoru - indikace

prohledat
5 příspěvků (zobrazeno 1 až 5) od 26.10.2004 do 26.10.2004, založil/a Nojmis
řadit dle data
11:00:35
26.10.2004
CHIP
-> CityShark: Nejjednodussi odpoved je ze se to cidlo nefunguje na 100% ... proste dat novy ...
09:34:34
26.10.2004
CityShark
CHIP - aha, no ja nevim, me to nikdy neproblikavalo, pokud jsem nemel s tim mazanim problem (nebo volnobeh na kraji srdecni zastavy). Kazdopadne otazkou zustava, proc to prestalo svitit.
09:17:53
26.10.2004
CHIP
-> CityShark: To co pises neni tak uplne pravda ... v uzivatelske prirucce se pise, ze kontrolka mazani ma zhasnout po nastartovani motoru a nebo pri mirnem zvyseni otacek z volnobehu ... tedy u nekterych stroju muze kontrolka problikavat na volnobeh ... Je to taky zrejme zpusobeno presnosti ... ty cidla maji pomerne siroke rozmezi, kdy sepinaj ... myslim ze to je od 0.2 - 0.6 bar .... ale jistej si nejsem ...

-> Nojmis: Pokud ti ted kontrolka neproblikava ... bud rad ... a pokud pred startem sviti kontrolka, pak je cidlo funkcni ... jinak si kup novy olejovy cidlo ... vymenis ho jedna dve ...
08:59:32
26.10.2004
CityShark
"Pri otoceni klicku na prvni polohu se mi na palubce rozsviti kontrolka dobijeni a kontrolka mazani. Jakmile nastartuju tak obe zhasnou. " - to je normalni.

Kontrola mazani by NEmela problikavat ani pri nizkych otackach - je to indikace tlaku v mazacim okruhu. Ze ti prestala blikat bych videl v tom, ze

A) mels to nekde ucpany a ted se to uvolnilo

B) dolils olej

C) olej jsi nedolil ale prolina ti do nej voda (= je tam toho vic= vetsi tlak
08:46:47
26.10.2004
Nojmis
Zdravím potreboval bych radu, pokud mozno jeste dnes.

Pri otoceni klicku na prvni polohu se mi na palubce rozsviti kontrolka dobijeni a kontrolka mazani. Jakmile nastartuju tak obe zhasnou.

kontrolka mazani mi ale pri hodne nizkych otackach neproblikava!!! Behem jizdy, pred krizovatkou bezne problikla, ale od vcera vubec. Ani pri studenem motoru.

Prosim poradte, cim to je. Vadi to.
Extreme Tyres