skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
elektronický katalóg dielov
-> petr s: ja myslim ze nic... mozno niekoho co to komplet prelozi do EN, PL, HU pripadne mozem prejst statistiky do akych jazykov to translator najviac preklada (myslim ze finstina bola dost vysoko)
este raz moc dik za ten obrazok

-> darklord: Co dalšího potřebuješ do toho katalogu
-> petr s: chyba nie je u teba... ale u toho kto to kreslil
inak dakujem za obrazky. ja to mozno skusim nejako prehadzat aby bol ten obrazok na stojaka a aby tam bolo co najviac vidno nebude to sice original ako v katalogu ale mohol by byt prehladnejsi

-> darklord: byli tam 2 obrázky jakou chceš velikost?
-> petr s: uz je to v katalogu, len sa mi zda ze ziadna slava z toho nejde :/ budem to musiet nejako vymyslet. ten obrazok ma blbe rozmery oproti tym ostatnym
-> darklord: Měl bys to mět na mailu
-> petr s: mozes to pls nahodit na imageshack.us/ tam v katalogu sa to automaticky zmensuje, ale vypada ze bude dobry obrazok...
-> darklord: vzorek Nahrál jsem ti to do gli motor
-> darklord: Ale to slovo tlac je strasny
Ja vim ze tlacit je tisknout, ale tlac, to je moc 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: www.villageantiques.ch/pr
ints/.../offsetprinting.jp
g
tah hnusne a este aj hnusnejsie to vypada... tj male bodky na rozdiel od povodnej tlace kde sa zrejme vyrobila suvisla tlacova hlava na kazdy obrazok zvlast
tah hnusne a este aj hnusnejsie to vypada... tj male bodky na rozdiel od povodnej tlace kde sa zrejme vyrobila suvisla tlacova hlava na kazdy obrazok zvlast
-> darklord: Novinova tlac?
Cesky prosim 

-> petr s: to bude rovnaka "novinova" tlac podla mna...
-> darklord: Akorát mám originál katalog z roku 94
-> petr s: pisem tam ze ten obrazok stoji za prd kvalitou. nema zmysel koli tomu rozbehavat skener... on cely ten katalog je akosi horsie vytlaceny (teda ten povodny bol tlaceny uplne inou technologiou, ten novy je ofset - obrazky su horsie ako keby boli z novin)... ak mas nejaky kvalitny sken tak budem len rad
-> darklord pohoda, jen jsem vychazel z prumerneho casu z minulych varek fotografii a obcasnych chybach v mysql :-)
ale jinak chvalim, kdyz po me nekdo chce videt ci je co, pislu odkaz na kartu a je pokoj :-)
ale jinak chvalim, kdyz po me nekdo chce videt ci je co, pislu odkaz na kartu a je pokoj :-)
-> darklord: Myslím to co bylo v origo katalogu
-> darklord: Proč tam ještě nemáš nákres ric?
-> rsvancara: prosim -> rapidka.blackh0le.eu.org/
ekatalog/cs?page=photo...
niesom taky rychly, kontrolujem to tak obcasne ked ma napadne sa prihlasit do administracie ;)
niesom taky rychly, kontrolujem to tak obcasne ked ma napadne sa prihlasit do administracie ;)
-> darklord 17.02.10 13:05:25: Dával jsem tam fotku "řemenice" a "vložky sací trubky" mám to fotit znova ? Zatím to není zveřejněné :-)
-> rsvancara: jo to som si vsimol ze si to ty
inak myslim ze to prerastlo v celkom pekny zdroj informacii

inak myslim ze to prerastlo v celkom pekny zdroj informacii

-> darklord 07.02.10 22:13:20: Fotky tam dodávám já. Zároveň si kontroluju, jestli mám všechno :-D
Jen se mi v té zimě nechce do skladu dílů :-)
Jen se mi v té zimě nechce do skladu dílů :-)
rapidka.blackh0le.eu.org/
ekatalog/cs?page=showp...
poamly sa hromadia fotky..len tak dalej
no vidim to tak ze sa zase pustim do doplnovania obrazkov, nejake tie cisla este chybaju a mozno bude aj update databazy na katalog '90
poamly sa hromadia fotky..len tak dalej

kukam ze pribudli pekne fotky vstrekovacu na GLi... super, len tak dalej. niektore diely vidim v takomto paradnom stave prvy krat v zivote 

-> jerzy: nove byt nemusia, len neh to neni nejaky zahumuseny srot doniceny 

-> darklord: musi byt ty dily nove? myslim ze staci aji starsi, ciste, pekne hm? ja se k tomu jednou dostanu 

-> suri: no ale bude treba zrejme nahodit watermark na obrazky az ich odtial potom niekto nedoluje hromadne
-> darklord: díky
-> petr s: zatial nic

-> darklord: oki
-> darklord: A fotky děvčat ti taky přišly?
-> suri: skusim to hodit do statistik, len budem musiet zacat fotky oznacovat podla datumu
do vecera to hadam bude zmlatene dokopy
do vecera to hadam bude zmlatene dokopy
-> darklord: tak povedz ake fotky a kde pribudli
-> suri: no len si neviem predstavit akym nenasilnym sposobom to tam zakomponovat, vyrabat stranku len s novymi fotkami? to mi pride trochu volovina
-> darklord: nebude , sprav nieco take kde su vidiet aktualne fotky pridane
-> suri: ty nijak, ja ich mam v zozname na overenie. mam sa srat s takou funkciou? nebude to zbytocne?
-> darklord: ako zistim novo pridane fotky?
-> AlBugni: tak to som rad, este keby sa nasiel niekto co by mi aktualizoval diely na verziu '90, doplnil vyrobne cisla AZNP, upravil obrazky pre kazdy diel zvlast zvyraznenie... :D
inak kazdu maticku zvlast fotit nemusis :D
inak kazdu maticku zvlast fotit nemusis :D
-> darklord: 

pozeram ze sa niekto postaral o nove fotky, tak tymto dakujem, len tak dalej :)
-> darklord:

-> Nwkt: jo, uvedomil som si ze tu galeriu musim prekopat :D
-> darklord: Pomohlo trochu?
-> Nwkt: haluz, to sa stara o statistiku... rypem sa v tom tak to obcas mozno cosi vyblije ale malo by to fungovat normalne...
-> darklord: Jsem zvědav co ti tam nahrají u péra
-> darklord: Warning: mysql_result() [function.mysql-result]: Unable to jump to row 0 on MySQL result index 17 in /home/hosting/rapidka/web
/ekatalog/cs/include/funct
ion.php on line 74
Warning: mysql_result() [function.mysql-result]: Unable to jump to row 0 on MySQL result index 17 in /home/hosting/rapidka/web /ekatalog/cs/include/funct ion.php on line 75
Zoznam dielov > Karoserie > Přední čelo, blatníky, víko [0876 - *]
Warning: mysql_result() [function.mysql-result]: Unable to jump to row 0 on MySQL result index 17 in /home/hosting/rapidka/web /ekatalog/cs/include/funct ion.php on line 75
Zoznam dielov > Karoserie > Přední čelo, blatníky, víko [0876 - *]
-> darklord: Nemam
si je vyřež

-> petr s: netvrdim ze fotka M8 matky ma vyznam, ale katalog je potom zaujimavejsi a ked napr niekto hlada fotku dielu - dajme tomu podlahy - tak vie kde sa da najst
-> darklord: si myslím že fotky jsou zbytečné jedině u nějakých specielních dílů na co bude fotka třeba kola do převodovky