skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
-> myschaak AZNP K.Hora: co proč ty ???
-> myschaak AZNP K.Hora:
v pohodě ja jezdim na dílnu tam jak má u nás ty kamiony když něco potrebuju

-> Kaprof-Los Koramos: jasné...však jsem ti říkal že když něco tak se zeptej mě....jinak teď ho opravdu nemám a doufám že se vrátí-> Apple STS Chvojkovice-Brod: ???
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: chyba

-> Turda: Kdyby byla moje tak by měla všechny věci co jsou nalakovaný tou stříbrnomodrou černý ale já mam auto jen na nějakou dobu na starost jinak je kámošovo zkusim mu domluvit 

tak nám vedle rapida spadnul strom..vo pul metru a je po autě
-> Kaprof-Los Koramos: nemá, měl.....
→ myschaak AZNP K.Hora: njn, to víš moc vaření
→ myschaak AZNP K.Hora: njn, to víš moc vaření

-> myschaak AZNP K.Hora: moment moment ty maš cočko?
jinak ja se pravě prijel z konarovic na babetě byl sem se podivat jestli se mi něco nerozbilo na vilce a na garažich je to ok ale jinak všude po kolině popadany stromy na domy a zahrady hruza

jinak ja se pravě prijel z konarovic na babetě byl sem se podivat jestli se mi něco nerozbilo na vilce a na garažich je to ok ale jinak všude po kolině popadany stromy na domy a zahrady hruza

-> Apple STS Chvojkovice-Brod: a jéje,to už si provařil celou flašku?byla plná...

-> myschaak AZNP K.Hora: klidně se zastav, roste jako z vody, jo na COčku máš new flašu i s new ventilem

-> petr s: mas pravdu, je tam vetsia medzera, ja debil som si to nevsimol
no holt amater no
dik za radu, pomohol si mi

-> Apple STS Chvojkovice-Brod: pěkná práce,se musim zajet mrknout ale v tomhle hurikánu

-> Nwkt: Ne je kámošovo já jí dostal na nějakou dobu na starost s tím že na ní něco udělam
Tohle byl nutný zásah abych se za ní nestyděl

Tohle byl nutný zásah abych se za ní nestyděl

-> petr s: malinko, zítra přivezu jinou, tahle je jen kvuli rozměrum

-> petr s: ještě aby ne,když z ní vyvařili velkou část toho rapida

-> rolls 23.07.09 20:27:48: Nevidím jak vypadá zadní spára u dveří
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: Kapotu máš nějakou děravou
-> Danster: to je hned hezčí halvně prosim stříkni ty nárazníky dop černa i kliky atd, pak to bude těžkej luxus 

-> Nwkt: lakovali sa zvlast
-> petr s: takze odporucas zadne? praveze zadne su dobre, ale skusim to

-> petr s: takze odporucas zadne? praveze zadne su dobre, ale skusim to
od rána opět kytovčka dveří, pak odstranování laku z blatníků(někdo je nastříkal a nezbrousil plech, no děs) a než dorazila bouřka tak sem vše spasoval
-> rolls: Ty přední dveře máš jakž takž dobře malinko je dát nahoru ale zadní spravit
-> gabo000000: Ano je, pak ten svár taky bude stát za prd 

-> rolls: To sis měl všechno spasovat než to šlo na lak
-> rolls: tak povolej do služby kladivo a pobouchej spodní pant u předních dveří
-> Danster: Ty máš i užovku? 

-> Pavel P..: a nebude to tam potom sediet

-> rolls: podlož pant u zadních

som sa drbal 2 hodiny s dvermi a ani za boha ich neviem nastavit
ma niekto radu ako na to? dole sa dvere skoro dotykaju zadnych a ked teda vypodlozim vrchny pant tak zasa dvere neprejdu cez zapadku, fakt uz neviem co mam robit

A z boku hned lepší pohled bez poličky na zadní haupně 

Dnes jsem přivezl pěknou přední kapotu a rovnou jsem vzal i zadní a namontoval oboje na auto řekl bych že vypadá auto o dost líp 

-> Fén: je zle ked pustas vela?
dnes namontované zrcátka a vyfoceno potažení spodní části plata.
-> Klubko_: Kolik tam pouštíš plynu?
-> m8rinek:
aha, tak to sem se nedival na cely 

-> Klubko_: si to poslechni, někde se tam zpívá ,,máme malou lepenici,,
-> Fén: zkusim to, ale rekl bych, ze jo. Ono to nekdy i na tu 3 propali ten novej plech. Na 4 sem zatim dycky svaroval fakt jen vetsi veci jako jekly atp. a hrozne to na 4 prska.
-> m8rinek: ???
-> m8rinek: ???

-> Klubko_: http://www.youtube.com/wa
tch?v=BdeXCIB72UM
-> Klubko_: I když budeš napalovat oblouk na tom přeplátovaném plechu?
-> Nwkt: anebo sem se sekl a je to 171. No to je jedno. Proste COcko.
-> Fén: takle je to na 3. stupen ze 4 a posuv skoro na minimum. Na 4 uz to bude propalovat
vic z toho asi nevymackam.

-> Fén: takle je to na 3. stupen ze 4 a posuv skoro na minimum. Na 4 uz to bude propalovat

-> Klubko_: Tak zkus svařovací výkon (napětí) zvednout o stupeň a rychlost posuvu (proud) dát na dolní hranici rozsahu pro daný svařovací výkon (napětí).
-> Klubko_: Google urputně tvrdí že elektrodová
-> Fén: nn, COcko. Ale jdou tam nastavit jen 2 veci. Rychlost posuvu a svarovaci vykon.
-> Klubko_: To je elektrodová?
-> Fén: bohuzel to einhel 151 turbo neumi
jinak bych to klido udelal
ledazebych previnul trafo 

-> Klubko_ 23.07.09 13:20:03: Zvedni trošku napětí.
akurát som dorysoval výkres pre molsa , hádam bude dobrý
-> Zeke-ten šestý: diky
to ja sem taky moc zvedavej na konecnej vysledek poskladanyho auta po dvou letech
-> Karel.: no bouzel to delam venku ale zatim to vypadá slibně bez prachu a ničeho