skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
dneska jsem namíchal dopoledne další kubík betonu a odpoledne jsem si lehnul a kochal jsem se

byl jsem pro auto u klempíře

-> zidlik: tiez si myslim
skoda ze viac foto s nou nemam :/

-> Placko: taková krásná dobovka z venkova stou slepicí mazec

já dneska zkusmo nasadil užovkovy blatniky světla a naraznik škoda že nemam fotak bude to paráda
P.S kdyby někdo věděl o masce na kulaty dvouoko a čelu necht da vědět

Jinak dneska sem udělal to, že sem si poětovně nechal padnout motor na ruku:-D Sviňa nějak moc na heveru nedržel a spadnul dřív než jsem stihnul s levou rukou cuknout... Takže zasejcky s ní nemůžu pořádně hnout...
-> minno: Hrubej x jemnej, tvrdší x měkší, apod:-D
-> minno: Hrubej jemnej?

-> minno: každý može byt na niečo iné možu brusit dvaja ludia a pod.
-> Nwkt: -> Bagrr- máma mele Emu: no to vidím, ale význam tých dvoch kotúčov?
-> Matthes, záškodník z TechWebu: já mám teda jednokotoučovou ale origo česká -paráda:o)
-> aceboss: Cinskou sracku nebo drahou kvalitni? Ja mam po dedovi nejakou z Lidlu a to jak na to trochu pritlacis, tak se motor zastavi
Tam je snad z nejakyho RC modelu.

-> Fén: A nebylo by lepší,levnější a rychlejší si nějakou koupit?
Ja sem dnes ....ryypal vo fotkach a aaha co som obajvil .......Taťkova prvaaaa Skodovka
tak som ju tu musel hned dat
......skoda ze nemam vioac foto ale iba tu jednu ...

-> minno: Žeby dvoukotoučová bruska?:-D
-> minno: stolní bruska
-> Fén: pekné, a čo to bude keď to bude?
-> David29: hm to já taky ale pro změnu sem šel 11 km pešky

-> Pipo26: oki diik

Já se včera vožral, že mě prej domu museli odnýst, ale já si to nějak nepamatuju 

-> Placko: Staci staci ...

Ještě dodělat drobnosti a v pondělí můžou jít plechové díly na laser. :o)
Noo a kto mi poradi aky typ kabla mam kupit..noo aku hrubku..na zapojenie otackomera??hm..taka hrubka staci ako je napr. na kabloch pristojovky??ci treba hrubsi??..diik moc

tak som si dneska s ocom urobil new vyfuk na favoritacke vyfukove potruubie a ešte sme ho natreli zinkovou farbou, som zvedavy aky to bude mať zvuk
-> Nwkt: nesuhlasim :)........ked este bola Shade ocova tak z nou jazdil dennno denne..a to..a pravidelne 600 km....a nikdy nic neosdilo ..iba raz dostal defekt

-> Nwkt: no ale teba, rádoby konzuméra prevodoviek, nerátame :-)
-> beastyLA - ten první: oou tak akoze fakt ti neviem povedat.....ale asi Lumel :).....
-> minno: presne

-> minno: Nesouhlasim, sere se i když jezdíš 

-> Placko: máš otáčkoměr PAL, Lumel, ..?
-> Placko: jj, suhlasim, ked sa jazdi, nic sa neserie :)
-> minno: preto treba vetrat kazdy den

-> MOLSO: mne sa nieco taketo este v zivote nestalo. A vymenit cievku nie je problem. Ale sranda je, ze uz druhy krat sa mi tento rok nieco dokafralo po tom, ako bolo auto dlhsie odstavene. V marci po dlhom stani odisiel termostat, teraz po tyzdnovom stani odisla cievka :)))
-> minno: preto mam namontovane 2 cievky vedla seba 

-> minno:

-> minno: 

Dnes si tak poobede idem na testovaciu jazdu s autom po poskladaní nápravy, a zrazu z ničoho nič na hlavnom ťahu mestom mi zdochol motor a už viac nešiel ani nakopnúť
Našťastie som šiel dole kopcom tak som to hneď odstavil na kraj cesty na parkovacie miesto. Bolo to pri kostole, a práve vtedy začínala svadba a zhromažďoval sa celý zástup svadobčanov a ja v montérkach opravoval škodovku
Benzínová pumpa vrčala, vo filtri benzín bol, tak ako prvé skúšam, či to hádže iskru. Nehádzalo. Vymením kondík - žiadna zmena, nahodím druhú zapaľovaciu cievku - iskríííííí
Takže odišla cievka. Ešťeže má správny škodovkár vždy potrebné diely poruke

-> Pipo26: 01.08.09 20:41:59
tohle bych nebral vážně ty otáčky... tyhle sdružený přístroje jsou schopný kecat i 1000ot/min....
tohle bych nebral vážně ty otáčky... tyhle sdružený přístroje jsou schopný kecat i 1000ot/min....
-> Placko: nz otáčkomer mám pri sebe
-> suri: tak diik
moc si mi pomohol 

-> Placko: jj kontakt 1 cievky
-> suri: joo diik mooooc
a 1 je cievka nie??:)

vyrobeno v USA tak to musí bejt dobrý47

-> Placko: zlava 1 + - tak ako je na fotke
-> Nwkt: 01.08.09 12:16:21 já koukal na toto
pěkný panelák ale bez slunce... tady nebyl stín nikde k nalezení a 34C ve stínu

-> MOLSO: No tento som mal :)za zverejnenie sa moc ospravedlnujem
a timhle jsem to stříkal.... vyrobeno v USA tak to musí bejt dobrý

-> Placko: ale znacka otackomera ;) pripadne foto origo polepu nemas ?