skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
Já slyšel o sázce Opava-šternberk(přes Ecce Homo) za 19 minut! slyšel jsem, že dotyčný měl jet se Š130RS, ale možná to je jinak.....
-> havlik: Airbus?

-> havlik: Tak to nejsem zas takovy prase 

-> maca:
-> Kaprof:

-> Kaprof:

-> Syny: jo dá se to ale nemluvim o škodovce ani mojem peugeotu

-> Syny: Zličín - Beroun se jezdí líp než Beroun - Zličín, protože je to z kopce 

-> havlik: neni problém bejt od tabule za Zličínem s teplotou silnice a vzduchu za 6-8 minut v Berouně
ono z toho SDi-čka toho skoro víc vytáhnout nejde
ono z toho SDi-čka toho skoro víc vytáhnout nejde

-> havlik: Jenže ty seš prase
můžeš si podat ruku se -> Syny: 

-> havlik: A to si jako nekdy dal jo? :) Ja jen ze to bys musel mit prumernou rychlost asi 240 km/h 

-> rockboy: až budeš dávat zličín beroun za 5 minut tak seš dobrej:))
-> rockboy: Na Novej rok nikde nikdo nebyl, cesty prazdny, takze se jelo krasne... Kdyz me nekdo brzdil, tak sem ho predjel a bylo :) Na rovnejch usekach mimo obec se dalo jet rychle...
Syny 02.01.10 20:17:13 napsal: Tak vcera sem udelal osobni rekord v ceste z Plzne do Chomutova… Cas cesty (cca 115km) hodka a kousek…
a já myslel jak jsem dobrej, když cestu Beroun - Brandejs n/L (cca 65 km) jsem jednou dal asi za 45 minut
a já myslel jak jsem dobrej, když cestu Beroun - Brandejs n/L (cca 65 km) jsem jednou dal asi za 45 minut

-> Syny: Nojo demence, ja videl jen tu tvou fotku a zadny komentar predtim... 

-> Syny: nj velka škoda jej ..ale ze aspon Tuner je O.K

-> Syny: JJ asi tak, někde ve fotkách ze Štilce 2001 je vidět i Žlutka

-> Matthes, záškodník z TechWebu: copa? skoda-virt.cz/cz/.../26-t
uner-s136
-> Syny: 

-> 105: JJ

-> M@rtin: tuner ne?
-> M@rtin: nj bola to krasna škudka

Tak vcera sem udelal osobni rekord v ceste z Plzne do Chomutova... Cas cesty (cca 115km) hodka a kousek...
-> U-Geen: 4WD
-> radekp: tak auto nevypada, ze by vam melo neco bejt :) sem se ptal spis proto, ze me zajimalo, jesi pan neuridil RWD auto, nebo "4WD" :)
-> radekp: tak hlavne že ste zdravý
-> suri: Poškrábané LZ dveře, pomuchlaný lem, utrhlý držák nárazníku, ohnuté tažné
-> U-Geen: Děkuji, jsme v pořádku
r.v.2006
-> U-Geen: Děkuji, jsme v pořádku

-> radekp: nova nebo stara GV?
-> radekp: aké sú škody?
Dnes mě Grand Vitara odhodila do příkopu. Pán ji měl pár dní a z pod kopce proti mě vyjel v powerdrifttu, který následně nezvládl, super pocit...
-> Kaprof: 

-> steyr: skor si daj pozor 

-> maca: jojo myschak je na to hrdej proto dnes prijel v popelářsky reflexni bunde

myschaak AZNP K.Hora 02.01.10 16:37:29 napsal:
→ maca: good!to my jsme jako sdh dostali obyč motérky
s reflexním pruhem,jsme hodl ještě větší vesničani
ale já se za
to nestydim…já totiž nesú pražák
přesně,nejsme pražáci

→ maca: good!to my jsme jako sdh dostali obyč motérky
s reflexním pruhem,jsme hodl ještě větší vesničani

to nestydim…já totiž nesú pražák

auto hotove zajtra snezny rally sprint drzte palce :D
-> Hurdis: jasný,Ička mám už pořešený....za těch pár let demolicí se nám už nějakej ten kilometr na place válí,jen uhnat šéfa abych mohl něco odkoupit...přinejhorším ty kovošroty no....a nouze JIRY Chlumec

-> Mil@n: jasny ja to mam taky jak pocasi nekdyvolno je nekdy je
-> 105: jj koukal sem na něj,jasný mužem se někdy domluvit ale přes týden moc nemam čas leda o víkendu...
-> myschaak AZNP K.Hora: Nj. to byla paráda, ale nezapomeň, že by taky bylo potřeba nakoupit hromada "Íček", to taky není laciná záležitost. Dalo by se poshánět něco v kovošrotech, ale ta práce s vyřezáváním a svařováním rovných metrů za tu práci asi nestojí.
-> Mil@n: ty vole no mas recht aleverim ze z toho udelate pekny faro :)jak poradne zasnezi tak se teda mozem nekam ject project ne ? videls moje video ? tam ten placek neni spatnej :)
-> petr s: 

-> Hurdis: taky o tom přemejšlým....šéf bral u někoho snad od HK nějakou dvojku,bylo to metrů jako svině a vyšlo ho to asi na 60tkč...z toho bych udělal na 10 aut jako prd.....na jaře se uvidí,každopádně tohle je poslední zima bez pracovního a parkovacího garážování
-> doly120-ten třetí:o): mám jen holou prdel a dvacet let dluhů
-> doly120-ten třetí:o): mám jen holou prdel a dvacet let dluhů
-> 105: kdyžtak koukni do id jak vypadala když sem ji přivezl,to byla uplna shnilotina,ale potřeboval sem jezdit a šetřit na to vyvaření
-> doly120-ten třetí:o): musel dát jedno pryč umí počítat jenom do 10
-> 105: ke znamýmu,který ma nějaký zkušenosti at to neplacam.Akorat mě naštvalo že začalo sněžit a ja sem bez auta

-> myschaak AZNP K.Hora: Na 5 kousků už bych přemýšlel o hale z Kingspanu.
-> myschaak AZNP K.Hora: Ty těch aut máš taky hodně

-> Mil@n: kam si to vezl ?:)
-> Hurdis: dobrý,nechceš mi jich doma taky pár udělat?tak pět