skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
spravil som si konecne frezku aj na vyfukove kanale s ktorymi som sa neuveritelne trapil a bez efektu..teraz toto je len skuska na skusobnej hlave ale tolko matrosa som odstranil za 5minut takze cely kanal mi bude trvat tak 15–20 minut zalezi kolko sa s tym budem hrat ale predpokladam ze s vyfukovymkanalom sa vela hrat netreba…saci mi trva asi 1/5 hodiny na hrubo ale tam odstranujem podstatne viac matrosa
-> gabo000000: ti tam chýba stôl nie?
práve som sa vrátil z jednej inštitúcie, kde som prehádzal 15 ton železa... Ktorý blbec to fitko vymyslel ?!?
-> Kubina AVTOBA3 CCCP: Nové?
o vikendu jsem zacal,dnes skoncil,aneb lampy by kubina/cccp
vrtame vrtame...robim pre kamarata hlavu...a asi poslednu pre niekoho ineho..nemam na to nervy robit to inym ludom..sebe je to o inom
-> vhml: na co to ma vplyv? netvrdim keby skodovka mala vtrekovanie a palivo by sa pridavalo podla vahy vzduchu...takto kto to ma chudobne to bude mat este chudobnejsie a kto to ma bohate mu to prd pomôze...a tie trubky dufam nespochybnujes
-> tunerlada: To je vůl

já si neska podal příhlášku na místo vrchního distributora letáků v pro oblast Rousínovec
tak pevně doufám že mě vemou ptz nějakou práci potřebuju jako sůl 

-> 105: na simasprint jak psal RadekP nam staci skodylak 

-> David29: to jsem rád že tě nepotkám

-> myschaak AZNP K.Hora: Gratulace-) Zejtra mám svoj první (a možná i poslední) jízdy s 12t 

-> m8rinek: to je saolit piča plech 

-> vhml: na celý střeše a už je zrezlej...
-> Fén: v Krči žádný nejsou...
-> Jožynek :
dík
-> Jožynek :

-> myschaak AZNP K.Hora: Kolik bylo patníků? :o))
-> Klubko_: presne chce to brno nebo most, vypnout esp ,abs a podobny systemy a hledat si jak svuj vrch tak aj vrch toho auta
-> myschaak AZNP K.Hora: gratulujem..
dneska jsem úpěšně absolvoval snad svoje poslední závěrečky

-> m8rinek: vidis tam nekde pica plech?

Dnes tvořím jako blázen, těd už chápu proč věčina básníků kalila jako o život

Par pivek a slohy a seminarka se píše uplně sama, jen nevím jestli to dokáže také dostatečně ocenit učitel a ostatní
, ale to už se nechám překvapit.
Jinak díky bohu že existuje internet, poskytl mi převeliké množství informací na téma likvidace odpadů

Par pivek a slohy a seminarka se píše uplně sama, jen nevím jestli to dokáže také dostatečně ocenit učitel a ostatní

Jinak díky bohu že existuje internet, poskytl mi převeliké množství informací na téma likvidace odpadů

-> Fén: tak tužka a papír mě taky kdysi stačila, do druháku, pak nás posadili před compy a někdy řveme hrůzama když nám comp neodpovídá...zlatá tužka

-> Vojtisek: Stačí tužka a papír.
-> 105: asi bych mel jinej nazor, kdybych to mohl vyzkouset naplno nekde na okruhu. Takle to bylo jen heen vole heen vole heen vole heen brzdit do dediny.
-> radekp: he, ze by? No mozna by se to dalo zase pucit
-> radekp: he, ze by? No mozna by se to dalo zase pucit

-> vhml: to by chtělo ArchiCAD 13

-> vhml: a nebude ta střecha z pičaplechu moc těžká?
-> Péďa17: zkus to spasovat este raz
-> Péďa17: spasované??? no nevim
Opravena kapota,natřen vnitřek kapoty černou barvou a spasované přední čelo
-> Syny: v ničem jiným neumím
-> radekp: stojny jsou teď metr a půl od sebe. Bude to navázaný do baráku, takže můžu mít buď těch 1,5 nebo 3metry což už bude moc
-> radekp: stojny jsou teď metr a půl od sebe. Bude to navázaný do baráku, takže můžu mít buď těch 1,5 nebo 3metry což už bude moc
-> Jirik_Tuňák: on za to nemůže že je dyszlegtyg
-> Syny: já jsem taky dyszlegtyg
-> Syny: já jsem taky dyszlegtyg
-> Syny: A maž taki ťyk ve woku a jednu nožyšku kradší ? 

-> Jirik_Tuňák: Jezis tak sem se preklep no
Ja sem taky dyszlegtyg, tak co 

-> Syny: Archytektura
Ty jsi taky dobrej Aranchyd, to jsi chytil od svejch pavouků, ne ? 

-> tunerlada: nene
Já říkám,je to u mě složitý

-> vhml: To je v inventoru? :) Ses docela vyradil co?
Ale vis ze Inventor neni primarne urcenej na architekturu? 

-> vhml: rozestup stojek 2 metry...pokud na tom nebudeš mít těžkou krytinu tak to snese větší rozpon
-> radekp: má to v obou směrech 8 metrů a stejně uprostřed musí být schod, protože je v kopci tak to bude skopaný do roviny nadvakrát
-> vhml: Proč tolik stojek?zbytečně si tím členíš vnitřní prostor
-> Klubko_: Ne že s tím budeš jezdit Šímu

Nakreslil jsem dřevenej domecek. Pro tri auta a tri motorky. Teď už jenom aby to někdo postavil 

-> 105: Mě odešlo na šuktě jak brzdoprase, tak brzdoválec po dlouhodobém stání. Brzdil jsem ručko na jedno kolo OK a druhé plné mazlavé brzdovky. Moc pěkné. 

-> Jirik_Tuňák:
kdyz sme u toho brzdo valce:D jedu si takhle se spotrebakem (205) nejak 110-130 a tak sem si rekl ze budu brzdit tak sem jakoze ucitil brzdovej ucinek ovsem po velmi rychle chvily se ukazalo ze mi prdla zadni brzdova trubka, nejenom ze bylo na silnici x Ml či L brzdove kapaliny , ale uz sem s plnyma ocima brzdil ruckou a to bylo stes ti ze sem to dobrzdil..a potom odesel i valec

kdyz sme u toho brzdo valce:D jedu si takhle se spotrebakem (205) nejak 110-130 a tak sem si rekl ze budu brzdit tak sem jakoze ucitil brzdovej ucinek ovsem po velmi rychle chvily se ukazalo ze mi prdla zadni brzdova trubka, nejenom ze bylo na silnici x Ml či L brzdove kapaliny , ale uz sem s plnyma ocima brzdil ruckou a to bylo stes ti ze sem to dobrzdil..a potom odesel i valec

-> 105: A já se právě bojím, to je ten rozdíl. 

-> Jirik_Tuňák: a ja se taktez nebojim...stk prochazim legalne a vsecky auta co sem mel sem se snazil udrzovat v max dobrem tech . stavu...
ale sranda musi bejt

ale sranda musi bejt

-> 105: Vzhledem k tomu, že jsem to teď skládal celý z novejch dílů a nemám hotovo, ale vidím v čem a jak co drží a jak "bohatě" jest dimenzováno, tak mám pochybnosti, zda ještě seberu tolik odvahy, abych s tím objel blok. 

-> Jirik_Tuňák: dobrodruzstvi? :D to uz je adrenalinovej sport:D