skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
-> Kubina AVTOBA3 CCCP: měla by být, je tedy bez papírů, ale všechno na to nasvědčuje...sedačky,ipur
y,tapece,palubka,suchej 5ti qalt,motor,zrcátka a známej si pamatuje jak jí kdysi přivezl z Německa

-> Bohyn: to se mi stalo taky
ještě že ekolikvidačka je celkem blízko tak sem měl za stovku jinej zánovní kus

Bohyn 02.11.10 22:51:38 napsal:
A přivést pojizdnou Š135 GLto je opravdu original 135gl?co s ni bude?
A přivést pojizdnou Š135 GLto je opravdu original 135gl?co s ni bude?
-> Gryzly: B kategorie = chybějící náhradní žárovky.
-> Nwkt: V B kategorii vydělaj stejně. Asi technikovy ráno stará nedala, nebo potřebovali vylepšit statistiku.
-> Syny: Odrazky jsem nesundaval, jen jsem vyměnil světla za krystaly a nenapadlo mě že by neměli odrazky.
-> Gryzly: Potřebujou vydělávat
-> Syny: Ale asi bych to nedával do C kategorie, kam patří nefunkční brzdy a podobně.
Tak ono sundavat odrazky je pekna kravina... I dyz se to nezda, tak to je docela duzezita vec dle me...
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Už jsou zakoupeny
-> osminohej: No jo, to jsou ti tuneři...
Si kup ty nalepovací a je klid. 

Dnes STK s golfem, zjištěna VÁŽNÁ závada. Chybějící zadní odrazky, tudíž auto Nezpůsobilé provozu

dnes som na vlečke dal namiesto gúm linoleum a ono to kurva ani nema ačka
sila co urobi take linoleum s imitaciou parkiet 

-> Klubko_: pokiaľ tá trubka nie je vystrčená viac ako hrúbka tesnenia tak to ničomu nevadí
-> Klubko_: tam je na trubce takovej kovovej kroužek zaoblenej kvůli pružnému ale těsnému spoji takže OK.
-> Bohyn: a tesni? Me postihl podobnej problem a nez jsem to poradne utesnil...no potes koste
Tak jsem si vyrobil novou přírubu podobného tvaru, přismrknul ke svodům a už je to zase dobré

Včera se mi u Fáčka změnil zvuk výfuku na mega tunerský
, příruba na svodech tam z části nebyla tak proto

-> VeTeV: Nic jinýho mi nezbyde... :-((
-> Stepan FUN: a ne aby tě napadlo s tím jezdit do solné břečky!!! na to si kup jinou hniličku 

-> Stepan FUN: to bude kočár ! :-)
-> Bohyn: to je aspon kauf

Dneska naložit a složit 525Td bez tyčí řízení a s motorem Š105 v kufru

-> myschaak AZNP K.Hora: Paráda! Však nevadí, se zase někdy stavím. 

-> Stepan FUN: Rozebírání nebo bourání je vždycky jednodušší. 

Pomalu, ale jistě se snažím z hromady náhradních dílů udělat zase auto. :-) Ale musím přiznat, že rozebrat to bylo míň práce...
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : sáňky jsou...jsem ti je chtěl dát jak si tu byl naposled ale ta hlava moje děravá

Nwkt 01.11.10 19:35:15 napsal: → Radek Retro eLeSo: generální obarvení?nechtěl sem to napsat jako první abych nebyl ukamenován

-> VeTeV: vdaka 

-> Tomáššš: parádní retro 

-> darklord: Se stav a můžeme pokecat. Ve středu navečer tam určo budu. Dem pokračovat do SZ, jop?
-> Jumbo: uz mas garaz? aj ja chcem... az(k) vyleze rapid z laku tak by sa mi hodilo nejake miesto kam ho dam az sa zmozem na napravy a ostatne prislusenstvo karoserie...
-> darklord: se dojeď podívat, je v Brně v garáži... 

-> Jumbo: no a teraz by si mohol vykuchat interier aj na svojom aute 

nevydrzel jsem to neuspokojivy chrchlani prednich repraku ve felde a vzhledem k tomu, ze poradny kompa jsou zatim v nedohlednu, tak jsem si "zkurvil" plato a dal tam ovaly co byly ve skodarne. A tim jsem se dostal zase do toho kolotoce honby za lepsim zvukem. Osolil jsem to a hned bylo jasny, kde je problem...ach ty tenky kabely
Ale musim rict, hned je to o mega % lepsi ten zvuk

Ale musim rict, hned je to o mega % lepsi ten zvuk

Já dneska vykuchal komplet interiér a našel pod ním zdravou a suchou podlahu... Trocha dobré nálady po neúspěšném víkendu...

maly krok pre kilo ale velky pre mna
snad to nikomu nebude vadit ked sa pochvalim novymi potahmi :D

-> alpin: prdelka zapalující kahany... zajímavé...
-> Nwkt: ne ale zadival se na tu prdelku co zapalovala kahance

-> alpin: Andělíček už je ve sběrně co, přiznej se 

-> koate: první den makat a už nasranej co... nojo to jiný už nebude neboj

Nastoupil sem do nové práce 

Ja som konecne na spotrebaku dozapajal audio ...
Necakal som ze bude celne okno chodit 1cm hore dole...

myschaak AZNP K.Hora 01.11.10 16:17:49 napsal:
a jinak doma veeelkej úklid-> myschaak AZNP K.Hora: A našel jsi při tom úklidu ty sáňky pro mě? Zima už se blíží!
a jinak doma veeelkej úklid-> myschaak AZNP K.Hora: A našel jsi při tom úklidu ty sáňky pro mě? Zima už se blíží!