skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
-> Jindas 15.11.10 22:08:37: to už nie, to by už začali ľuďia o nás hovoriť že nie sme normálni

-> MOLSO: sranda by bola viac prvkov nasnimat pocas jazdy naraz - radicka , pedalova konzola napravy uz su a tak vyskladat akokeby priebeh jazdy

-> MOLSO: ako vieš? ja vždy keď som mal prevodovku rozobratú tak tam bolo svetlo a nikdy som nechápal prečo tam má každý tmu

-> MOLSO: -> minno: A co jeste narvat kameru do nadrze a pozorovat jak to rychle ubíhá?

-> minno: tam je malo miesta a strasne tma 

-> Krupp: jj
-> Pavel P..: hej nevim, ten tam proste od koupe byl

-> Pavel P..: hej nevim, ten tam proste od koupe byl
-> MOLSO: aaa zabudol som ešte na domeček plný koleček :) to by bola tiež haluz :)
-> minno: co neni moze byt 

-> MOLSO: už ti chýba len vopchať kameru do motora a nakamerovať piesty ako tancujú :D
-> MOLSO: 

-> Jindas: dík ale ta zadna je taka nič moc predná je lepšia 

sa tu na tom tlemime, ale kamos ma na WC nasrobovanu na takom tom splachovadle co sa taha hore na splachovaci radicku zo skodovky :D taku tu modru zo znakom vovnutri 

-> MOLSO: Luxus Molsiku Luxus!

-> Klubko_: děda tam má tachometr z Jawy?

-> Tomáššš: zatial iba stretavacky
ach ti zavodnici

ach ti zavodnici

-> alpin: si ma predbehol :) este dobre ze som cital ...
-> Tazi: to same ako alpin aj to svieti ?

-> Tazi: to same ako alpin aj to svieti ?

-> Klubko_: Třeba si kolemjdoucí mysleli že provádíš diagnostiku motoru :)
-> petr s: je tam zaber na tacho
-> Tazi: aj to svieti ?

-> Tazi: TypeR TuzinG
Taky mam jeste tuzingovou manzetku u fofrklacku 

A odpo jsem frčel na garáž a vytvořil tohle..... Až dneska jsem zjistil že má každej pedál jiný sklon a výšku.....

-> Tazi:

-> Klubko_: Proč to nejde? nebo je to jenom tma?
-> afro100: ten prispevok som si ani nevsimol

-> castrol: mne to prislo ftipne uz ked to napisal Tomaso 

-> m8rinek: drakunda

-> stika87: to mi připomělo flim perníková věž a jejich "drakundu" 

Zajel jsem se podívat na auto.. Přijdu před barák a nikde nikdo. Zvoním, volám a nic. Potom vylezla jakási holka a prý že brácha není doma a že mám počkat. Tak jsem tam čekal skoro hodku jak blbec a nakonec když jsem se dozvonil na holku znovu jestli mi auto neukáže aspoň ona tak že ho nemá doma. Slušně jsem prohodil že se s takovým přístupem se může bratr vycpat a bylo mi řečeno že není žádná služka :))
Nevadí mi projeté prachy na vlak, nevadí mi že jsem šlapal přes 6km. ale že mám dneska místo středy volno a půl dne jsem zabil doslova kvůli ničemu
grrrr
Nevadí mi projeté prachy na vlak, nevadí mi že jsem šlapal přes 6km. ale že mám dneska místo středy volno a půl dne jsem zabil doslova kvůli ničemu

-> Klubko_:
Právě proto jsem se ptal co dělá

afro100 15.11.10 18:07:18 napsal:
→ castrol: a z toho sa vyjebu take panelaky
http://youtube.com/v/0XwO
7p6r7kgLOL

→ castrol: a z toho sa vyjebu take panelaky

-> Dušan: naco ti je taka paradicka 

nechal si transplantovat slepy strevo. 

-> afro100: presne tak :D v jednom takom bvyvam :D len v starsom :D

-> Jarda/felda: už dvakrát to tu je
minno 15.11.10 13:20:33 napsal:
nemáte niekto tip na nejaké dobré trisky ostrekovačov z nejakého iného
auta zámenné a ideálne aj vzhľadovo podobné s tými škodováckymi? fábka má dobrý ostřikovače
nemáte niekto tip na nejaké dobré trisky ostrekovačov z nejakého iného
auta zámenné a ideálne aj vzhľadovo podobné s tými škodováckymi? fábka má dobrý ostřikovače

-> afro100: presne

-> Klubko_:

-> aceboss: nie vyroba montovanych domou
-> castrol: v com ho zaucas ?
-> Klubko_ 15.11.10 17:54:04:

-> aceboss: emak a vyhazovac? ten by se rozplakal, kdyby mel nekoho vyhodit. Pac by se nestydel dat najevo emoci-svuj strach z toho 2m 130kg typka, kteryho ma vyhodit