-> Vojťas 06.12.20 19:54:40: že byl tento dotaz na Jiříka a na Synyho?
Hodně lidí mě říká, že můj text nechápou, já ovšem jinak psát neumím a ani nebudu a dost často to myslím úplně jinak než si čtenář domyslí. Ale píšu vše tak jak to je a tak jak si to umím obhájit. Nějaké vymyšlené pohádky fakt nemusím, ostatně tady to dva členové (Milan a Téčko) můžou potvrdit, že tomu tak bylo.
A teď teda jak to vnímám já:
-> Tuner#2 - zrušená registrace 06.12.20 15:58:11: tady je moje reakce na blbost co píše Jiřík. Navíc vysekat se může člověk v upraveném i neupraveném autě, ale ty s těma upavenýma obvykle umí i lépe řídit (nemusí být pravidlem).
Kdyby mě nezkomolil nick, tak zde moje diskuze končí... Ovšem zkomolit nick a psát o mě něco co není pravda, to si líbit nenechám, takže reaguji a vyvracím to co píše...
-> Tuner#2 - zrušená registrace 06.12.20 16:43:45:
Post pouze vyvrací předchozí blbost. Načež přispěchá Syny a napíše ještě větší blbost s kterou posléze nesouhlasí ani Bukaj a ostatně ani většina dikutujících a stáčí sami diskuzi tzv. do vytracena.
To s tím černým autem je jen přirovnání ke stavu, který tu zejména jeden člen neustále aplikuje ať napíšu cokoliv, tak vždy napíše něco proti. Ostatně teď jsi tady předvedl něco podobného alespoň v mých očích. Mě tady nařkneš, že odvracím diskuzi a přitom já napsal jen k tématu ABS a tím kdo diskuzi odvrátil byl Jiřík a pak Syny.