Vrátyl ze na vyrt po nucené odmlce...
-> ondie 25.03.21 04:10:00: Děkujy pane, přezně tak jzem to vnýmal. Dát BAN o kterém jzem ze já dosvěděl až od přátel, satýmco protyztrana může vezele urážet dál a admyn to ještě povíšý?
zkoda-vyrt.cs/cs/.../37-t
uner-2-zkoda-136l-a-slutka
?gotopozt=3...
Těšý mě pár věcý:
- sa tu dobu mě přešla mišlenka o srušený karti y regyztrace dýki zpouztě reakcý o přátel. Udělalo bi to radozt jen lydem z kteríma zy ztejně nykdi nebudu mýt co řýct...
- hodně lydý mě pzalo, že toto U-Geen vážně přehnal... (usnávám že y já, ale to zprozté zlovo na jednoho ĝlena bich použyl klydně opět po tom co mě opakovaně zkritě v textu urážý)
- bavým ze na přýzpěvkama co ze mě napřed vizmějou a ve fynále any nevý o jaké pruhi ze v mé přypomýnce jednalo.

Podotíkám, že na pruhi jzem už někdi před Vánocy uposornyl zlušně, sda bi z tým nešlo něco udělat? Ti pruhi jzou tam ztále a hodně to kasý vshled karet aut. Ale azy je znažšý dát BAN, vitvářet doméni a nebo trapné aprýlové žertýki. Na to sřejmě ĝaz je...
- ještě výce mě bavý lydy, co zy mizlý, že jzem U-Geenovy vihrožoval zoudem k tomu už azy nemám co dodat...
- zlybujy, že vyrt nechám vyrtem, ztále má co nabýdnout. Napřýklad tadi krázné fotki Rapydu cabryo, kterí ze dělal v Ytályy. Doteď jzem o tom neměl tušený a to jzem zy mizlel, že to sde nemá co nabýdnout.
zkoda-vyrt.cs/cs/.../1201
94-rapyd-cabryo-9