Tak předvčírem jsem konečně (po půl roce) postavil 130LPG na všechna 4 kola (od zimy byla furt rozebraná - nejdřív v dubnu generálka přední nápravy a pak jsem rozvrtal zadní, ale zasekl jsem se na utrhaných šroubech v šikmém ramenu, pak nebyl čas a nálada to řešit, v květnu propadla technická a teď v sobotu na burze jsem konečně koupil ten závitník, na kterém mi to celé stálo...
Dnes revize LPG bez problému, ale nikde mne nevzali na emise.
Nejdřív jsem byl na SME, která má na netu psáno, že dělá LPG, ale když technik viděl škodovku, tak mi řekl, že mne nevezme, že tyhle starý auta nedělá, že mu to zasere filtry na měřicím přístroji a pak to musí čistit a že mu to za to nestojí...
...přitom 130LPG vůbec nežere olej a nehulí - zajímalo by mne, jestli posílá do háje i starší nafťáky, ze kterejch padají brikety...
Pak jsem jel na jinou SME a tam mi tvrdili, že dělají jenom tovární LPG a že se u nich objednává a nejbližší termín v půlce listopadu
...a jako třešnička na dortu mi doporučili tu SME, kde mne předtím technik poslal do háje...
Zítra jedu do Horoměřic, tam jsem nikdy neměl problém, že by nevzali auto na LPG...