-> dragon_cb_cz: On LEKR je poměrně blbuvzdornej karbec, ale těm nejmladším už je 30 let, takže většina z nich už má děravou membránu objemového ovladače startovací přívěry, nefunkční termoventil atd, a vzhledově taky nevypadají moc reprezentativně. A to, co mi sem občas lidi dodají, je většinou dlouhodobě skladovaný hnůj a ne karbec z pojízdného auta. A BS letos nikdo nechtěl, tedy mám dvě objednávky na komplet dodání karbecu 1000MB s termosytičem, ale k tomu jsem se zatím přes čekající ležáky neprokousal. Ještě tu mám tři páry SEDR/EDSR (5 párů SEDR/EDSR už jsem letos dodal) a jeden pár DDSR z T 613 (tam řeším, jak šetrně odstranit barvu - jsou přestříkané barevným lakem), dva páry SSOP (ty naštěstí nespěchají, takže klidně mi tu můžou ležet další rok) a několik dalších SEDR/EDSR, které též nehoří.
-> isti 01.03.23 10:34:20: Tvé dva LEKRy už mám hotové z ledna (tam jsem řešil jen funkčnost a ne estetiku - i vzhledem k tomu, že jim chyběly některé kovové díly a sehnat kompletní LEKR na díly za rozumnou cenu je poměrně oříšek...) a k tomu opískovanému SEDRu jsem se zatím neodhodlal, ale je v pořadí a bude do 14 dnů...