skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
Ověřil jsem si, že při kabelu vyndaným z cívky embéčko opravdu nejde nastartovat.. ale po jeho zasunutí jsem se přece jenom trochu projel..
-> dragon_cb_cz: To je dobrá váha
. Dle TP máme na přiměřeně stejně rozměrném autě rozdíl 353 kg, reálně bych pár desítek kg odečetl za předpoklad, že SAAB měl v základu, co jsem na dnešní auto musel dokupovat. Ale i tak, pořádná dávka masivu navíc.

-> Thomas: Dětřichov :) čtvrt hoďky jizdy od LBC :)
-> U-Geen: No peříčko to není no 

-> BigKarelStereo: to by mě teda zajímalo kde jsi to fotil,ale u nás v Jablonci to rozhodně takhle bez sněhu a prosluněný není
Asi po roce umyl a vyluxoval... :D i s pomocnikem... :D A jaro je uz opravdu tu, kraasne uz si rozkveta.. :D :D
-> dragon_cb_cz: to je nejaky tezky :-)
-> Tomáššš: všetko ide fajn,len mi ešte neotvára druhú komoru. štart je lepší, aj sytič funguje napriek nepripojenému chladeniu, ide plynulejšie.
To takhle přezouvám Soba na letní, sluníčko, krátkej rukáv, svět je veselej... a najednou koukám, že sněží 
Každopádně vzhledem k "umění" pneuservisáka jsem raději vyrazil na testovací jízdu a musím konstatovat, že na letních Pirelli P7 je to zase o třídu příjemnější auto - v rámci možností 1720kg vážícího kombíku skoro zábavný

Každopádně vzhledem k "umění" pneuservisáka jsem raději vyrazil na testovací jízdu a musím konstatovat, že na letních Pirelli P7 je to zase o třídu příjemnější auto - v rámci možností 1720kg vážícího kombíku skoro zábavný

-> Nwkt: Až mě vyhoděj z baráku, tak se to může hodit... :-D
A 24" IPS sledovaný z cca 2m je myslím dostačující... :-) I když na velkou trinitronku to nemá...
A 24" IPS sledovaný z cca 2m je myslím dostačující... :-) I když na velkou trinitronku to nemá...
-> Stepan FUN: Ty se do toho chceš fakt nastěhovat 

Nainstaloval jsem přídavnej zámek a televizi do karavanu... Na tu všesměrovou šílenost zavrtanou do střechy hrajou 2 multiplexy, takže jsem docela spokojenej. Čekal jsem to od dost horší...
Připravil stropní rošt na hajzlu pro montáž stropu, nějakej úklid ve sklepě a garáži. Pak cvičení s muzikou v domácí tělocvičně. 

Dneska velkej prezouvací den, z toho větší suzuka mi překvapila prirezlejma plecháčema na všech kolech a na menší jsem musel měnit štefty a rozhejbávat brzdy. No nic, jdu na pivo 

-> m8rinek 04.04.15 15:06:33: exentri nejdou povolit ani na čtyřletém autu osobní zkušenost
za vším hledej sůl 

-> Jirik_Tuňák1983: No nevim Mx5 z roku 99 nebyla uplně ukázka toho jak vše jde povolit :))). Nicméně třeba excentry ramen šly všechny což se nemusí stávat ani u novější produkce...
-> Jirik_Tuňák1983: no kasna je ina liška odspodu .kamart kupil mazdu RX8 2003 a podlaha to favorit felicia ma lepšiu povrchovu upravu podvozku.

-> m8rinek 04.04.15 14:10:32: To neznáš starý japonce. Tam jde většinou povolit všechno, šrouby lze kolikrát i použít znovu. Horší to bylo se zbytkem kastle.
-> m8rinek: To maš svetu pravdu ja som akurat tento tyžden my prišla vymena spojky na nissan qashqai a flexa a kladivo sa nezastavili...musela ist dole napravnica lebo som neprepchal prevodovku pomedzi :/ a to bolo par ročne auto a všetko korozia ,kolegovy som vravel že čo mam škodovku 30 ročnu neboli take šroby ne tom zakonzervovane hrdzou ako tuna 

-> LUKAS: Tomu se u japonce snad ani nechce věřit...
včerajšia vymena napravnice na 20 ročne auto všetko išlo prekvapivo povolit a flexa nebola ani použita 

-> dragon_cb_cz 04.04.15 12:22:54: no ono spíš na třetí kvalt jede padesát i sto je to taková lod 

-> Jozka: No ono když moc není kam podřazovat... ve "sportovním" autě bych to fakt nechtěl.
-> Westas: ako to ide s 105tkovym motorom ?
-> dragon_cb_cz 03.04.15 19:52:08: Co jsem zažil, tak nahoru to kupodivu jde.. dolů je to víc nežli divný..

nahodený bol už skôr, no zmenil som uchytenie lanka plynu. takto je to na nerozoznanie s pôvodným uchytením pri stlačení pedálu a niesú potrebné žiadne špeciálne úpravy, či nástroje.
jo a uchytil som aj pôvodný filterbox.ďalšie foto bude až po sviatkoch

jo a uchytil som aj pôvodný filterbox.ďalšie foto bude až po sviatkoch
-> šadesa: Zrovna dneska jsem přemýšlel, jaký svezení ty automatický tříkvalty asi jsou... v podobným kolosu je to asi jedno, ale kamarád to má v Datsun-u 280ZX a tam to musí bejt fakt divný 

-> stepan: Super! 

-> ochoda: Dneska sem ti je rozřezal. 

dneska přišel alternátor ze státu takže výměna a nezapomenutelný svezení v8 třikvalt automatic
-> Tomaso435: Jooo jooo autor sem já no.
Pokus no.2 sem svěřil do odbornějších ruk Stepan-ovi. 

-> ochoda: koukal sem na to , co to bylo za pokus no :-D :-D :-D
-> Tomaso435: I s límcema rozřezanejma... Jo to by mohlo bejt ode mě no.
Sem se při řezání límců rozvášnil a zajel až do středu. 

-> ochoda: jo ty vnitřky ráfků co sou v kontejneru sou od tebe ? :-D :-D
-> Vojťas: Ty sem zkurvil.
Takže sem na převařáky musel rozdělat svoji letní sadu. Potřebuju dva plechy dozadu na starý letňáky na středu do mejta na okruh. 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: Ty půjdou do kelu zítra v garáži ;)
www.svetlomety.com/ našel tenhle odkaz...
nemá s nima někdo zkušenost? za 800 mi udělat světla na fábce... a to u mě doma :D
nemá s nima někdo zkušenost? za 800 mi udělat světla na fábce... a to u mě doma :D
-> zajoch: Proc si tam nechal ty packy u druhy komory?
-> dragon_cb_cz: 

-> Stepan FUN: Kototoč=15 poníků hore ne?
-> castrol: No nejjednodušší je prostě vzít z poličky novej 

-> zajoch: 

-> zajoch: Konkrétně tenhle díl ideálně do černý matný... Pak ten motorovej prostor nebude vypadat jako u kolotočů. ;-)
-> castrol: Bo sem vůl, a došlo mi to až teď.. :D
-> zajoch: a co si to nepresiel ocelakom ?