skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
prohledat
124269 příspěvků (zobrazeno 123701 až 123750) od 06.12.2007 do 03.06.2025, založil/a iDawe
-> zdenekz: to jo u nas na Vysocine je to hruza s tim pocasim co...
-> zdenekz: u nás (kolem Plzně) taky nic. Ale rapida bych teď nevyndaval

-> maca: sakra kde bydlíš,tady na Vysočině do rána nakydalo 10cm sněhu a silničáři se opět nechali překvapit a ani neshrnuli a dotoho částečně ujetýho sněhu nasypali posyp.Pak jeď jak umíš

-> Pedros: dobrej pocit ze jsou natreny

-> Maxx: jakej má význam natírat pakny,když jsou schovaný v bubnu?
Tak jsem dnes byl uklidit fáčko do garáže před nastávajícím silvestrem a blbama s petardama co to hážou z oken a když už jsem tam byl tak jsem si udělal do plata díry na repra a přichytil je tam ještě to chce něčím potáhnout a fastony na repra.
Tak dneska sem konečně dobodoval druhou okapničku a nanesl zdárně první vrstvy kitu... To bude broušení kua:o/
-> T: co ted myslis za cast auta??
Maxx : hezký a prozdadíš postup práce? :-P to je opiskovany a natreny nebo jak? :-)
-> maca: dekuji,to mas pravdu za to stoji

maca 30.12.07 20:47:30 napsal:
-> Maxx:
aha tak to jo
ted jsem koukal na tvé ID po laku to bude krasavice a to za to odříkání stoji ne
-> Maxx:
aha tak to jo

ted jsem koukal na tvé ID po laku to bude krasavice a to za to odříkání stoji ne

-> Maxx:
aha tak to jo
aha tak to jo

-> maca: no ja ze jsem dlouho nevytah moji skodovenku protoze je rozebrana uz jsem snni nejel strasne dlouho

tak sem dneska vymyl plasty a vylestil kanaly na skutra... uz aby bylo teplo a mohl jsem delat na aute
Maxx 30.12.07 20:26:31 napsal:
-> maca: ty se mas covece
proč se mam,co je na tom zvláštního že jsem projel rapida

proč se mam,co je na tom zvláštního že jsem projel rapida

Tak vstal som 5.00ráno na vlak do Margecian odtial motorákom na Mlynky a potom pešky na Geravy potom Havrania Skala a dolu do Stratenej.Takže cca 25Km pešky a opat motorák do Margecian a odtial vlakom do KE.Nejake fotos hodím do Galerie neskor už sa mi neche

Tak jsem se dokopal k opravě karburátoru na mojí 130ce.Dal jsem jinej podtlak a elektrojehlu,vyčistil,pro
fouk a namontoval zpátky.Na motoru mělo bejt najeto 50tkm a doteď jsem tomu nevěřil.Po asanaci karbesu to je dělo,vyměnil jsem oleje v motoru i převodovce,dal nový svíčky a kabely a startuje na cvrnknutí i v těhlech mrazech

-> minno: tak,tak

-> Maxx: tak generalka motoru vravis co

-> Nwkt: to nasere,nejdřív se startér netočil a teď se točil až moc 

tak já jsem dneska probíral sbírku volantů a snažil se je trochu opravit a vybrat lepší kusy a zbytek asi prodám.. tohle je jeden ve stavu před 

-> Nwkt: jéééžiš to je vůl on to nabourá ve vlastní garáži
kdybys chtěl tak hrnec a světlo ti můžu dát jestli chceš.

-> Pavel P.: Zastavit to jde, ale o ponk v garáži 

-> Nwkt: jede to jak kráva a nejde to zastavit

-> Nwkt: Chvili to ma 1,4 a uz rozmrda auto

-> Maxx: to vis hever me uz sral tak sem to takto poresil

-> Alchymista: pekne najezdy

ja jsem dneska vyndal ze skodovky motor celej jsem ho rozebral teda jen skoro celej zustala tam klika ojnice pisty vlozky a vacka ale ta pujde stejne ven.....pak jsem motor krasne ocistil a 2x natrel Alkytonem
foto sem take hodim

-> Gryzly: taky pekny najezd
-> Syny: šáde se tam vleze celá že i přední kola mužou být na plotně.
Měl jsem tam i fromana, felicii. Ale bráchovo nesnížený BMW e30 se tam už nedostane. dlouhý převisy.
Měl jsem tam i fromana, felicii. Ale bráchovo nesnížený BMW e30 se tam už nedostane. dlouhý převisy.
-> Gryzly: tyvoe a tam se to vysplha ta shade jo 

-> Alchymista: Já mám takovoudle rampu. Akorát je moc prudká takže vozidla se spojlery nebo s dlouhýma převisema mají smůlu.
-> Tuner#2: U toma T to funguje tak že tady se to auto odhlásí do ciziny na vývoz. Dostane převozní značky, tím pádem vozidlo navždy vycestovalo ze země a na slovesku to nikdo nepřihlásí. Jednak nelze dovážet stará vozidla, pak taky nelze udělat legálně výměnu kastle u vozidla staršího 10ti let. takže buď to nepřihlásíš a úřady o tom nic neví, protože mezi ČR-SR neexistuje žádná zpětná vazba, nebo v případě vozidel v lepším stavu se například převaří číslo kastle a podobně.
Já jsem dneska neudělal nic jelikož slavíme od rána tatovy padesátiny a jak to tady tak pozoruji tak do konce roku asi ani nebudu schopnej něco na autě udělat

suzie 29.12.07 18:38:41 napsal: A taky sme si dnes domlouvali rozšíření našeho vozového parku o tento kousek , tak uvidíme tak at to vyjde- zajimave auta a vypada zachovale
-> kubina: Tak bylo by to krásné leč je to tady na virtu nereálné.