Taky zatím všechno na zimních a na přezutí nějak nechvátám. Fábku možná přezuju než jí předám dál v rodině a ze zbytku musím nejdřív vybrat co prodám, abych to nepřezouval zbytečně 

Taky zatím všechno na zimních a na přezutí nějak nechvátám. Fábku možná přezuju než jí předám dál v rodině a ze zbytku musím nejdřív vybrat co prodám, abych to nepřezouval zbytečně 

Všechno na zimákách, špinavý jako prase, ale já jsem spokojenej.
V kufru u Volfíka se mi ještě vysypalo v kufru z pytle seno pro morče. A tady se řeší nějaký kola a míň nebo víc natažený pneumatiky. 

Na tý předchozí fotce se mi to moc nelíbilo.

Nicméně ted to trochu pokazil tím svým vnucováním jeho jediné pravdy, citu, vkusu.

ale kouřové okna to bohužel nemá musím pořešit nějaké folie už sem to objednával u dvou firem v okolí na dvě auta a nic nedopadlo... tady se snad nikomu nechce pracovat, to samé na baráku loni sem na jaře zadal plot jednu stranu že bych to chtěl do sněhu mít a mám pořád ten provizorní co už 5 let, asi musím na fólie do Prahy tam to dělaj na počkání za stejný lovaky
i když u některých jedinců to bude i tak zbytečné aby se chytli za rypák s tím jejich sedadlem na posledním zubu...