-> MOLSO: ti praska? videl si moej foto prevodovky pred a po..ja som to robil aj zo zavarenim diferaku a vycistenim z vonku z vnutra za 4hodiny ci jak to bolo...pozri pred a po
Já jsem dneska ještě nic neudělal ale při prohlížení fotek z Lysý mě udivilo že závodní BMW používá komponent ze škodovek, kdopak příde na to který to je?
-> stika87: Zdar, fotky nemám, ale není to moc hezký. Bouchnul jsem to do auta předemnou bo vlevo byly svodidla a vpravo skála tak nebylo kam uhnout. Jelikož opravy mě přijdou na 10 - 12 litrů tak přemejšlim jestli za ty prachy nekoupit něco novýho.
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: aaale prd, ja len oslavujem masivny prisun dobrych sprav.... no a ze momentalne nemam spolocnost nevadi.... so schyzofreniou nikdy niesom sam.... no ale flasa je pomaly dopita, dam este jednu spartu, hodim sprchu a rano zase budovat nemecky kapitalizmus.....
Ja som sa dnes zase 9 hodin sral v robote, potom som sa dal ostrihat, prisiel domov, zistil som priaznivu predpoved aktivit na 31.12.2008, tak som zakuril vo vodnici, otvoril flasku Svatovavrinecke suche rocnik 2006, pustil Lenigrad Cowboys a je mi fajn, cely svet mi "muze polibit predel" v litrovej flaske ostalo tak dva deci a vsetci mi mozu zavidiet.... ja mam sukromnu party