-> Jožynek : som to bol teraz omrknut, ja mam len jej farbu na narazniku a skrabancek ziadny

Nojo... je fakt ze ty skodovacky narazniky sou dost odolny na tyhle maly kolize 

a polo ide dalej...mne a tatovi stara znama firma, jedna pani z naseho domu ktora nevie parkovat raz parkovala 10minut prisaham bohu lebo nevedela vyskocit na obrubnik
tak ju tatko odchytil hned a povedal jej ze ma stastie ze tu nieje syn
(ja), a kuka a tetka prevalene obe dvere, oskrabany lak
a pride k skodovke a tam iba malinky skrabancek na plaste naraznika
a pak isiel stou pani vo vytahu domov a ona ze: mna to tak strasne mrzi...a tatko jej na to odpovedal ze: vidite, nove auta su z papiera stare z plechu

proč by tě doma sejmuly já si na to vidělávám sám

to bude masakr...už se na něj těšim

Tak tohle se mi o víkendu stalo taky. Probudil se s ukrutnou bolestí břicha a konečníku, vyšel z pokoje do předsíně a to je to poslední co si pamatuju. Pak cítím jak mě někdo drží za hlavu a mluví na mě. Já jsem normálně omdlel, to semi ještě nikdy nestalo. Prý to byla pěkná rána jak jsem s sebou praštil o zem. Jo a ten člověk co na mě mluvil byla máma. Po vzkříšení jsem nevěděl která bije, a po chvíli jsem si uvědomil co ce stalo a kam jsem šel. Tak usednu na hajzlík a třesu se jako při posledním tažení. Návštěvu WC jsem musel opakovat ještě dvakrát než byl klid. Máti mi pak říkala že jsem ji pěkně vyděsil a že jsem byl bílý jako stěna.
No jenom doufám že to byla nějaká mimořádná příhoda, a že v trubkách nic vážného nemám.

a rano po 4. sem se probudil bolesti bricha. Nasledoval uprk
na zachod
vys*at
se a s mirnou ulevou zpatky do postele. Za pul hodky znova. Tak sem cinil asi do 6. este ted se to ve me jaksi hada 

bude fabie

bude fabie

Konečně:) jak jela?