skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
-> J.T.: Co to tam taháš za neony?
Dnes som dal dve autá dočasne vyradiť
síce nerád ale stalo sa.

-> Tommyk: preto tej modrej uz moc nemam
ale ne mne to tam pasuje

-> castrol: to je, ale k tý modrý se mi to prostě nehodí :-)
-> exwrcteam: jj to chapu, hlavne je to tvy auto, takže proti gustu :-)
-> exwrcteam: jj to chapu, hlavne je to tvy auto, takže proti gustu :-)
-> Tommyk: zelena je schvalne kvuli kontrastu
a aby auto bylo videt poradne..

-> Tommyk: prestan, zelena je dobra 

-> exwrcteam: peknej cup, ale ty kola mi k tomu nesedí
resp. dal bych jinou barvu.. třeba antracit

-> exwrcteam: super 

-> castrol: jeste aby ne pul roku ladeni barevny kombinace :) na zivo to ma koule :) krasna perlet:)

-> exwrcteam: menim nazor ,ked je to poskladane ta modra tomu sekne
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Hele to mam asi pořád :D
-> ondie: Děkuji, jj je to ona 

-> Jindas: To je pěkný
..to je ta tvoje původní kapota ?

-> m8rinek 27.03.15 11:04:39: To jsou ty kravský léta? :)
pořád se něco děje ale jen toho času není tolik.. konečně jsem dneska ráno dovařil co jsem potřeboval a odvezl věci na odlak a pískování :) snad brzo vyjedeme
-> Luky: Hele to se stalo hned na startu Alfavarie, kde se startuje do kopečka a přejíždí se hrb na uzavřenou hlavní.... A protože jsme jeli v duchu rally 70let, tak jsem to na startu roztočil a vypálil na kopec auto se nadlehčilo a tvrdě dopadlo + vysoký otáčky, tak se to celý přelomilo :))), vylítaly šrapnely pootevřenou kapotou, ale my upalovali dál, aby nám tam někdo nerozbil hubu :D. Noha kvuli svodům byla vyřezaná a zavařená, nicméně zeslabení, bylo asi nadkritické :))).
Tenkrát jsme zavolali kámošoj, odvezl nás na platě domu, tam jsme vyhrabali saharu z žiga upravenou do škodovky, napojil ji místo větráku topení a navázali jsme na soutěž v 60km ze 120km... Tenkrát jsme snad byli dokonce 16 z 64vozů, přestože jsme půl závodu nejeli :D. Nějakej pán s MBX mi pak na parkovišti předával zbytky vrtule...
Tenkrát jsme zavolali kámošoj, odvezl nás na platě domu, tam jsme vyhrabali saharu z žiga upravenou do škodovky, napojil ji místo větráku topení a navázali jsme na soutěž v 60km ze 120km... Tenkrát jsme snad byli dokonce 16 z 64vozů, přestože jsme půl závodu nejeli :D. Nějakej pán s MBX mi pak na parkovišti předával zbytky vrtule...
-> m8rinek: proč to upadlo? Vibracemi jak to bylo opřený? Ale hezká práce 

-> vhml: Namotat asi nechal, ale origo se nevejde... teda vejde... ale:D:D
skoda110r.eu/110r/duben11 60004.jpg
skoda110r.eu/110r/cerven1 130005.jpg
skoda110r.eu/110r/cerven1 130006.jpg
skoda110r.eu/110r/cerven1 130002.jpg
skoda110r.eu/110r/cerven1 130001.jpg
skoda110r.eu/110r/duben11 60004.jpg
skoda110r.eu/110r/cerven1 130005.jpg
skoda110r.eu/110r/cerven1 130006.jpg
skoda110r.eu/110r/cerven1 130002.jpg
skoda110r.eu/110r/cerven1 130001.jpg
-> dragon_cb_cz 26.03.15 20:43:04: tak dva jsou hlavně pro většinu našich použítí zbytečný a jsou to další starosti a peníze navíc
-> m8rinek 26.03.15 20:04:47: ten sportí motor vypadá parádně. Takovej styl svodů by se možná nechal i kolem větráku namotat :-)
-> m8rinek 26.03.15 20:04:47: ten sportí motor vypadá parádně. Takovej styl svodů by se možná nechal i kolem větráku namotat :-)
-> aDAm 26.03.15 22:34:29: podľa príručky asi malo, ale na funkci to nemá vlyf, ono si to po chvíli jazdenia aj tak zas sadne a bude zaberať vyššie.
Inak STK spravená, bez výhrad.
Inak STK spravená, bez výhrad.
-> dragon_cb_cz: jo scifi to je ;) ve zkratce, J.Deep přenese svou mysl do superkompu ale zpočtku je to jen minipočítač. Pak jej připojí na internet, vydělá mega peněz a koupí si město kde postaví brutální datové centrum x pater pod zemí ;) no a tam dělají vývoj nanotechniky apod. ;) mimojiné si pak upraví humanoidy aby poslouchali jeho příkazy které přenáší rádiově ;)
-> aDAm: Neviděl jsem, ale podle traileru to vypadá jako vyložené sci-fi, to už je jiná kategorie. Já myslel spíš filmy, který se tváří rádoby realisticky...
-> Jirik_Tuňák1983: Tak to už vůbec
I když teda pokud odhlídnu od technické stránky věci, tak ten film až taková blbost není.. ještě, že žijeme v ČR, kde papír s razítkem je pořád základ 

-> dragon_cb_cz 26.03.15 23:26:16: Síť a Sandra Bublochová? 

-> m8rinek: To už asi spadá do období, kdy jsem to přestal sledovat
Prostě každá "počítačová" scéna ve filmech je sousto který těžkou kousneš, pokud o tom něco víš a nejsi ochotnej mozek prostě vypnout.

-> dragon_cb_cz: Copak Smrtonostná past a výprodej se Ti nelíbila? :D
-> m8rinek: A to buď rád, že neděláš do IT... já už se na filmy musel přestat koukat 

Momentálně koukám na coolu na Kriminál se Stallonem... renovujou v base nějakýho mustoše... Stallone rozebral motor zběsilým kroucením šroubovákem a zahazováním dílů za hlavu :D najednou upladl karbec, pak hlavy, pod nima žádný těsnění a tak :D, pak chvíli sprayování a už zakládaj naleštěnej motor od Edelbrocka :D.... frajer pak brousil karoserii před lakem flexou, lítaly jiskry a borec měl svářečský brejle... takhle se to renovuje :D.
-> minno: nemělo by na 3tím zubu jen lehce přibržďovat?
Zajtra na STK, tak dnes šteľovanie ručnej brzdy. Lanká v základnej polohe holt vyšli takto debilne, ale dôležitá je funkčnosť - brzdí to jak ďas a krásne súmerne, na treťom zube už kolesami nepohnem. Tak som zvedavý, čo na to povedia valce. Inak druhovýrobné lanká majú krátke závity, preto jedno lanko vypodložené.
-> dragon_cb_cz: Baví... tohle bylo v plánu od začátku... Ale až teď došlo na realizaci...
-> m8rinek: Takže dva už tě nebaví?
-> dragon_cb_cz: s11.photobucket.com/user/
.../DSCF1833.jpg.html
-> m8rinek: Není jich tam nějak málo? 

-> U-Geen: kamos ma tiez vitaru, 2,0 benzin a na tom terenne gumy a vozi sa stym po lyziarskych zjazdovkach 

-> Jarda - zrušená registrace 22.03.15 06:45:12: Vitaru. :) Forester je slusnej zvysenej kombik, oproti obdobne konkurenci toho zvladne dost, ale pokdu to chces do terenu tak bych volil tu Vitaru. Meli jsme 2.0 V6ku dlouhou a bylo to super auto, jen to hnije.
-> palinator: A jinak nic težkého 
jsou to teda Litoměřice ale podle nadpisu to jsou
Betomerice, (německy Leitmeritz) jsou město na soutoku labe a ohre v severních čechách Ústecký kraj. královským městem se stalo v rozmezí let 1219 a 1228. Historické jádro města je již od r. 1950 městskou pamatkovou rezervaci, v níž je zahrnuto celkem 44 ulic a 9 náměstí.
No sice mi to dalo zabrat ale co :D

jsou to teda Litoměřice ale podle nadpisu to jsou
Betomerice, (německy Leitmeritz) jsou město na soutoku labe a ohre v severních čechách Ústecký kraj. královským městem se stalo v rozmezí let 1219 a 1228. Historické jádro města je již od r. 1950 městskou pamatkovou rezervaci, v níž je zahrnuto celkem 44 ulic a 9 náměstí.
No sice mi to dalo zabrat ale co :D
-> Nwkt: 

-> Nwkt: ale tak nejezdim vždy na spotřebu...

-> Pavel P..: S těma tvejma spotřebama určitě

-> Nwkt: čistim pravidelně po dálnici

-> Pavel P..: Tak až budeš čistit turbo tak ho zaslep 

-> Nwkt: to až se někdy odhodlám sundat sání a vymést usazeniny
zatim zůstanej zapojen