skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
-> Tomáššš: ja by som sa moc toho pieskovanie nebal
-> Bery 02.03.15 18:01:48: Co mas za r.v. a motorizaci? Je to syncro?
-> Pavel P@nkáč: ba práveže mne sa to páči :)
-> Bery: -> Apple STS Chvojkovice-Brod: nechci vám kazit radost ale ty přidavňaky vypadají na T4ce fakt hrozně

-> U-Geen: kasna je iba v zakladnej farbe v ktorej ju macali v MB
-> francomk: nemyslim si ...
-> francomk: nemyslim si ...
-> Tomáššš: A nezatlačíš ho ešte viac tým fúkaním?
Tak som sa dnes vrtal zase v zosilovaci , snáď to tento rok dokončím .
-> Tomáššš: no ale pokud byly uz jednou strikany nejakym voskem / mlkem tak si myslim, ze to z toho nedostanes... leda nejakou chemii?
-> m8rinek 02.03.15 13:04:22: a čo tak vyfúkať alebo vysať piesok ? Tých dutín tam nie je veľa a väčšinou sú prístupné alebo sa mýlim ?
To je ram na 4kolku;-) prasim a prášim to pistoli vsechno.
-> Bery 02.03.15 18:01:48: asi nemoc
jen 2, ale větší.... sem nad tou další fotkou přemejšlel, kam přijde taký velký kus železí do RHčka a on to jen stojan na věci natírané

-> Stepan FUN: A to byly obyč halegenky ? nebo už ty xenony s údajným dosvitem 500metrů ?
-> Stepan FUN: No, tak do toho bych teda taky nešel.. 

-> Jozka: Hella Rallye 1000 Xenon. :-D Koukám cena se dodnes moc nezměnila. :-) www.pridavnasvetla.cz/esh
op/.../rallye-1000-xenon-j
ednotlive
Edit: Tak změnila - k daleko horšímu. Ty viditelný ceny jsou bez DPH... Po rozkliknutí je tam i s daní.
Edit: Tak změnila - k daleko horšímu. Ty viditelný ceny jsou bez DPH... Po rozkliknutí je tam i s daní.
-> Stepan FUN: Pěkný.. tos s nima chtěl na místní říčce navádět zbloudilé mořeplavce ? 

-> THOMMY a su-tech : kdyby byla ptořeba, tak nová origo zrcadla mám
.

-> Stepan FUN:

-> Bery: Myslíš jako když jsem si vybral z katalogu Helly? Dokud sem neviděl ceník, tak se mi mooooc líbily. :-D Ale když jsem zjistil, že cena je 16tis/1ks... :-D
-> Bery: No, já právě přemýšlím co koupit za světla, když budou schovaná za maskou, tak mě zajímá jak to svítí, zatím jsem uvažoval nad nějakou čínou z Kelly za 300 pár ....
-> Stepan FUN: dneska jedu jako pára; -)
A jak pise Stepan.wesem a najtbrejkry staci. Nechci zdvojnasobit cenu vozu pomoci 4svetel))
A jak pise Stepan.wesem a najtbrejkry staci. Nechci zdvojnasobit cenu vozu pomoci 4svetel))
-> Mr._Nosferatu: Vypadá to na Wesem... ;-)
-> Bery: Dobře Ty. :-) Já zejtra zkusím vyloupnout model z formy. :-)
-> Bery: Dobře Ty. :-) Já zejtra zkusím vyloupnout model z formy. :-)
-> Bery: To jsou nějaký obyč světla, nebo něco lepšího ?
-> exwrcteam: sak na to sa tesim

Jinak dnes mimo slepeny nos barvou v mezicase rozsvecuju karamelu.
Auta se lip tryskaji suchym ledem.po nem nic nikde nezustane,neporusi to elektroinstalaci,jen jsou tam vyssi naklady.ale oproti piskovani se to neda srovnavat.
-> castrol: uvidis az bude dilo hotovo:)-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : to je napad dvojty pruhy:)
-> Toušík: Třeba do dvojitejch prahů se v erku nedostaneš nikdy, k erkový přepážce pod zadníma sedačkama taky ne, ke dvojitý stěně před převodovkou taky ne... Vše jsem dostával ven já, když jsem to teď otevíral... Všude taková humuskorosion...
-> aDAm: Vyfoukat a vysát. Já feldu taky nechal opískovat a je to pak úplně něco jiného a písek se z toho dostane v klidu. Stejně je tam potom tolik děr že je kudy tam šáhnout :D A dokonce jsem to ani neškrábal. Sice to bylo dražší, ale bez práce a byla tam vrstva opravdu slušná.
-> m8rinek: a jak to tedy řeší jourin nebo jiní renovátoři co ty boudy pískujou?
-> Tomáššš: Nepískuj to... zasereš si všechny dutiny pískem, kterej z nich už nedostaneš... Písek navlhne a schnije to zevnitř... Jedno takový auto tu mám...
-> exwrcteam: teda ta červená mi k tomu pasovala viac

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) 02.03.15 09:10:51: už od doby kitcarů je ta správná závodní barva bílá

Vdaka za odpovede. Este sa tomu povenujem a docistim skelet do dokonalosti ... nech tam nie su ziadne zvysky ...
-> Tomáššš: Tak písek si s tim poradí, ale dýl to trvá a budou nadávat že jim zasíráš písek.
-> Tomáššš: určite vyčistit dokonale od vsetkych "pruznych" naterov
-> Tomáššš: Záleží, jaký zvyšky.. nějakej čmouh se opískuje i s barvou, která je pod ním, co má nějakou tloušťku, tak klasickýmu pískování v pohodě odolá.. Já tohle nakonec meju technickým benzínem.
-> exwrcteam: Spíš ubere, ne? Červená je nejvíc, víc klokanů do toho dostaneš jenom rychlýma pruhama! 

otazka na skusenejsich...
oskrabal som skelet od bodycka,plastizolu,tlumex u, a nevim od coho vsetkeho, a chcem pieskovat cely skelet len mam male zvysky asfaltu na podlahe a sem tam na podbehoch... je nutne ocistit skelet uplne od bordelu ? Piesok si s tym poradi alebo sa na tychto miestach kde su zvysky iba odrazi a miesto ostane "asfaltove" ?
oskrabal som skelet od bodycka,plastizolu,tlumex u, a nevim od coho vsetkeho, a chcem pieskovat cely skelet len mam male zvysky asfaltu na podlahe a sem tam na podbehoch... je nutne ocistit skelet uplne od bordelu ? Piesok si s tym poradi alebo sa na tychto miestach kde su zvysky iba odrazi a miesto ostane "asfaltove" ?
-> Jirik_Tuňák1983: OII cup zmena barvy:) prida vic PS:)
-> exwrcteam 02.03.15 08:42:00: To je OII, nie? Proč se to proboha lakuje? Nějakej velešťouch?
-> Kadelus: Hele, takovou mám, v rozloženém stavu, taky... a nějak už asi 8 let není čas jí poskládat 

Kdyby někdo tak nějaké díly na Beskydy se u mě najdou...
-> THOMMY : beztak si se netrefil do garaze :-D ale jako jo, lidi sou kurvy...
-> su.tech – nezodpovědný hajzlík: -> m8rinek: Díky

Mámm doma - 2 kusy, jedna bez patky, jedna komplet tuším a teda jedno sklíčko k tomu. Psal jsem ti - kdyžtak nafotím a pošlu odkaz.
-> THOMMY : Možná mam, kouknu se...
Některý lidi jsou svině... Kdyby se někomu doma válela přebytečná beskydka, dejte vědět
-> Bukaj 01.03.15 10:40:15: spíše solitery. Určitě bych to chtěl dál, než máš na fotce. Chci koupit výšku kolem 1metru, to je ještě za rozumný peníze a clonící efekt to splní, jelikož náš pozemek je o 2 metry vejš než sousední. Takže teď je to tam jak na pódiu. Celkem je to dlouhé 15 metrů a celá řada bude k jihu, bez stínu, tak se tomu snad bude dařit.