-> Vojťas 24.02.15 19:33:11: když doplníš 5-tej bod, bude to lepší, i to zapínání. Ja si teď říkam, že jsem měl taky sehnat pásy s otočnou přezkou. Každopádně Most je uz nevyhmutelnej
O víkendu jsem implementoval sedačku do auta a dneska už jsem nevydrželčekat na pěkné počasí A sem z toho unešen Akorát ten pás asi zahodím, to je fakt nahovno zapínání
-> krtik: nene rám je taky zelenej ale ten si sedel na sedačkách, ty blatníky a vydlice byly na dece v kufru, rám jak už jsem zmínil na sedačce a maska s nadrží takle na tom malym platě a cestu to vydrželo
-> castrol: rád bych, ale to bude trvat ještě hodně dlouho, budu dělat aj novou elektriku takže to je na dlouhý lokty ty káble zatím sem nahodil kola, vydlice a tlumiče
tak dnes jsem si přivezl nalakovanou babetku z lakovny a moc se mi to líbí, sice to není original barva co se dávala, ale je super a myslím si že bude vypadat pěkně po dokončení
Dneska jsem 2x přebrousil přední nárazník na RH, 2x natřel separačním voskem a přeleštil a nakonec napatlal PVA separátor... Zejtra snad první vrstva formy na hooodně modifikovaným modelu. Aneb udělat dobrou formu, když je zkroucenej model prostě nejde. Takže rozepřeno, dokitováno... Není to TOP, ale je to daleko lepší než první pokus. Snad se to tentokrát povede.
potřebuju menší radu na kolik kilo mam kliku na š 120 v andrtovi jsem na šel jen momenty na motory co maj štefty já mam motor rok 89 a má už šrouby je ten moment stejnej?
Dneska sem si udělal výlet cca 350km tam i zpět pro nějaké věci na auto...jako mohl sem to řešit poštou, ale co bylo pěkně tak sem vytáhl auto a jel se projet a nikdo se mě nepokusil po cestě ani zabít a ve zdraví jsem naložil a odvezl díly ;)
-> srdcar 120L: dotiahol som to na odporúčanie mackaKE na 65Nm a drží to, akurát je voda v oleji a to asi spôsobuje,že po štarte to chvíľu vôbec nereaguje na plyn. Ale jede to :) stíra,svítí,troubí.
-> krtik: dělám přímo v tom... takže je to příprava na možné legislativní změny které by to mohli a nejspíše i budou vyžadovat a pak o to bude velký zájem a plno.... takže zatím pro strejčka příhodu ale kdoví na jak dlouho a bude to nutnost.... stejně jako profesní kvalifikace u hlídačů a strážných, doposud nic nebylo, dělal to každej jouda s 8 třídama základky, pak EU nařídila a všichni co dělali strážné museli mít papír o kvalifikaci.....
-> Westas: Pokud jsi vyčistil pořádně dosedací plochy na hlavě, bloku i válcích, vidím problém v přesahu vložek nad blokem, budou asi dost vysoko, přeměř si to. Doporučen je v rozmezí 0,125 až 0,155 mm. Nouzovka je změřit to spárovou měrkou třeba na seřizování ventilů. Pokud ti teče voda, podle tebe pod svody,tak je to voda ze spáry hlavy a bloku, protože 105 svody nemají vyhřívané sání vodou.
-> krtik: i autovraků... víceméně všechny odpady a vše kolem odpadového hospodářství.. tady jsou hlavní otázky a kriteria ve kterých se musíš orientovat.
pokud bych ještě chtěl tak je i možnost rozšíření na akreditaci komisaře který může tyto kvalifikace provádět a vydávat vysvědčení.. ale to možná časem.