skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
Opraven tachometr, přehozeny polepy, kontrólky a krycí plast. Já vím trochu prasárna, ale nejjednoduší a i přesto funkční řešení 

namontovaná hlava, sanie, zvody a karbec. zajtra altik, vodná pumpa a rozdelovač a bude sa skúšať.
-> Sita: dík 

-> Lukyn Fakír 13.02.15 21:16:46: fakt pekny!
-> castrol: 

-> Tomaso435: sak prave a je po parade

-> castrol: já bych to celý jen polil stříbrnou chromo :D nic víc
-> Tomaso435 13.02.15 21:23:10: ty by si ich ajtak nelestil a len polial do striebornej a mozno porobil tie cierne vnutra 

-> Tomaso435: co se dá dělat no
-> Chali: 

-> colaczech: dík, ale bohužel ten už neschovám není kam a jak, tak proto ale aspoň jsem ho nabarvil na černo 

-> castrol: 

-> Lukyn Fakír: PČR má ráda DTM.
-> Lukyn Fakír: škoda že nebyly 4x98 :-/
-> Lukyn Fakír: kola na autě pěkné, ale ten bojler vzadu by chtěl schovat...
-> Lukyn Fakír: pekne si ich 

a také jsem je vyskušal na autě jak sednou a ještě jsem konečně dodělal nový výfuck a zvuk paráda

dnes jsem vyzvedl v pneuservisu obutá kolečka
a jsou připravena na sezonu
pneu Matador

-> Max: Gratulace chlape .. ať vám to roste a jste zdraví.
-> Syny 12.02.15 21:01:34: a pak si řekneš tohle by se mohlo oprvit, no pak ještě tohle a najednou je celé auto očesané na špalkách ;)
-> Cempyk: Takovyhle skrabani nedopada z pravidla dobre :) Skrabes skrabes a najednou dirka tady, dirka tamhle a uz to jede ... :)
-> Max: Gratulace. ;-)
Jeste ze jsem se do skrábání toho tmelu pustil solidní liska místama...
-> Max: Gratulace)
díky
-> Max: gratulujem
no to bohužel jo.... snad nebude mít v životě tolik starostí jako já aby mu nepadali 

-> Max 12.02.15 12:13:22: Ale už teď má víc vlásků než ty, že? 

"něco" jsem udělal zhruba před 3/4 rokem, každopádně mi dneškem začala nová životní role. Matýsek i maminka jsou v pořádku, což je nejdůležitější 

-> Zeke-ten šestý: OK. Jak píšu - kdybys potřeboval (nebo někdo jinej) 2 tu jsou navíc za odvoz...
-> Stepan FUN: Jojo, ten černež žebrovanej spojler, něco už mám rozjednanýho, ale dík ;)
-> minno: -> alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí): K těm plechům.. ony stály za starou bačkoru, ale před lakováním se ty karosérie nějak "fosfátovaly" - už jsem párkrát chtěl někde dohledat, co na to dobový prameny, ale ještě na to nedošlo...

-> Zeke-ten šestý 11.02.15 17:18:34: spojlírkem na zadní kapotu myslíš to zadní černý mřížkování? Mám tu 2ks. Se pro ně stav. Jsou mi k ho.nu (nemám na to auto) a vyhodit je mi to líto...
-> Zeke-ten šestý: nejedu,si mě nepozval
Tady už pomalu taje taky

-> doly120: jedeš do prahy? jen to ne

-> Zeke-ten šestý: Já si ho budu užívat brzo taky

-> Zeke-ten šestý 11.02.15 17:18:13: tak já makám ve stejnym areálu co Katka(v autodílech) a jel sem chvilku po tobě na bohdalec
-> doly120: tak si ho užívej, já jsem rád za to jaro co tu panuje

-> Zeke-ten šestý: Ti lepši mají v unoru sníh

-> doly120: Tady je jaro hele

-> Zeke-ten šestý 11.02.15 16:23:46: Koukám,v praze je sněhová kalamita co?

-> dragon_cb_cz: Spíš spojlírek na zadní kapotu, ten nemám

-> Radek Retro eLeSo:
Ty jsi tam taky nějak často jako já

-> Zeke-ten šestý: Tak se ještě stav pro černou masku 

-> vhml 11.02.15 14:08:25: 80km za trojku? To by možná i taxík vyšel levněji.
U nás jezdí i sedmimístný po městě (do 6km) za kilo. :)

-> Zeke-ten šestý: taky si se vez jako pán v levim dneska kolem 15:30 hostivaří

Nandany origo zrcatka, ty tuningovy sem konecne zahodil

-> dragon_cb_cz: 2x880Kč? To máš 2,8Kč/km i s palivem :P. Ale jinak jo, nebejt jinýho zbytí tak jedu vlastnim, takhle pojedu chudentem... Jen mě trochu štve projebaná neděle :(.