skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
-> colaczech: Tak natural zabral, díky.
-> Zdenek136: Z toluenu mám trochu respekt, ale natural to zvládl a lihem se to doladí k dokonalosti.
Každopádně všem díky za rady.
-> Zdenek136: Z toluenu mám trochu respekt, ale natural to zvládl a lihem se to doladí k dokonalosti.
Každopádně všem díky za rady.
-> dragon_cb_cz: mgr prava a ing som konstrukter zevraj, take pribuzne 

-> itchy: A jaké že to jsou obory? :)
-> itchy: tos gratulujem
-> Peklo: Technický líh nebo toulen. Toulen z toho udělá takovej bílej vozdr a líhem to domeješ. Už jsem umyl tak 10 kamionů a 100 osobáků. Musíš to pořád šmrdlat mokrý, jinak ten lepidlovej šlic zase zasychá.
-> Luky: vidis nad tym som sa nezamyslal, ale moze to tak byt aj u nas a logiku to dava 

-> itchy: u nás je bakalářské a magisterské. Na magisterském pak dle zaměření můžeš získat titul Mgr. nebo Ing. Ale není to inženýrské studium
-> Luky: u nas je to druhy stupen vysokoskolskeho studia, ale ked som robil Ing, tak Bc. este nebolo
-> itchy: to je ale stejně magisterské studium
Tedy aspoň v ČR

-> aDAm: nie jedna je Inzinierska 

-> itchy 28.01.15 12:13:20: dvě magisterské VŠ?
Musim sa pochvalit aj tu, stalo ma to strasne nervov, casu....
Mgr. Ing. Itchy
Mgr. Ing. Itchy
-> colaczech: natural zní zajímavě, díky, když nepomůže jedna, prý kouzelná, lahvička odstraňovače samolepek, tak jdu do naturalu.
-> Peklo: Umyj to normálně naturalem. Ten to rozleptá a umyje. Nakonec to očisti třeba tím technickým benzínem,nebo lihem, protože natural je "mastný".
Čistili jsme tak návěsy kamionů když se strhával polep.
A když to nepujde, tak pak jedině toluen. Ale ten vyzkoušet někde na kousku co to udělá s lakem.
Čistili jsme tak návěsy kamionů když se strhával polep.
A když to nepujde, tak pak jedině toluen. Ale ten vyzkoušet někde na kousku co to udělá s lakem.
-> ZdeněkH: No když tak dočista 

-> Peklo: benzín + sirky zaručeně pomůže 

-> Peklo: Technický benzín nebo teda přípravek přímo na odstraňování asfaltu a lepidel
-> havlik: Ten proběhnul taky a bohužel nezabral. Takže se použil na odstranění kanagonu z nákladového prostoru.
-> Peklo: odstranovač samolepek ve spreji
Po 3 dnech doloupáno... Teď ještě něčím sundat lepidlo, líh nefunguje.
-> King 26.01.15 23:44:25: tož dobré, sis máknul, ale asi bych se na to vysral a napsal mu omluvenku 

Když si vzpomenu jaký blbosti jsme dělali ve škole a nebo nám zadávali jako domácí úkoly tak tohle je ještě v pohodě.

-> King: Bez čehož se samozřejmě neobejdnou neboť na rozvoji těchto dovedností záleží jejich budoucnost...
Takže jako každý profesor, bez jehož oboru se nemůžu obejít...
Takže jako každý profesor, bez jehož oboru se nemůžu obejít...

-> Jirik_Tuňák1983: Prej do toho budo vplejtat nejaky bavlnky a hadriky...proste umelec :-)
-> Jirik_Tuňák1983: Sejto na sterk.
-> King 26.01.15 23:44:25: A ve fázi 2 z toho bude co? 

Na aute dneska nic, ale i tak to byl narez :-) Synkuv ucitel vytvarky, prezdivany Lokalni Picasso, si vymyslel, ze kazdy nestastnik si na hodinu vytvarky prinese dreveny ramecek o vnitrnim rozmeru A4 s provazkovym vypletem v rastru 1cm na hrebiccich po obvodu
Kolenovrtsky jsem rozhod, ze ramecek zrealizujeme z latky, ktera se valela v mym kumbalu a neesteticke hrebiky nahradi diry po obvodu. Cely to zabralo snad 3 hodiny prace a pri vrtani stovky der jsem amosaka nekolikrat proklel :-) Takovyhle domaci ukoly se snad nezadavali ani za bolsevika! :-)

Kolenovrtsky jsem rozhod, ze ramecek zrealizujeme z latky, ktera se valela v mym kumbalu a neesteticke hrebiky nahradi diry po obvodu. Cely to zabralo snad 3 hodiny prace a pri vrtani stovky der jsem amosaka nekolikrat proklel :-) Takovyhle domaci ukoly se snad nezadavali ani za bolsevika! :-)
-> Jirik_Tuňák1983: 

A pripravené obligátne ceduľky 
Zohnal som vyhrievané zadné sklo a otestoval tesnosť ventilov - tečú...ide sa na výbrus.

Zohnal som vyhrievané zadné sklo a otestoval tesnosť ventilov - tečú...ide sa na výbrus.
Poľská Belma dostala nový kabátik 

-> castrol:

-> EDoZoNe: aspon zostane viac na auto 

-> castrol: Škoda 

-> EDoZoNe: ja by som aj
ale bracho to chce poliat farbou ako ostatok co sa robil

-> castrol 26.01.15 17:06:36: Že to radši nepolepíš fólií 

-> Lukyn742:
-> Jozka: sak ani sustruh sa nezhanal len aby bol doma ale aby pomohol aj ostatnym

-> Lukyn742: nojooo nojoooo

-> castrol: Správně..

-> Jozka: nieje problém ,kto chce nech si dôjde zapumpovat
nikoho neodmietnem

-> castrol: tak člověk musí mět přehled co se tu děje

-> Westas: -> Placko: ako napisal-> Lukyn742: je vidieť ze pozorne sleduje

-> castrol 26.01.15 17:06:36: Co takhle spáchat nějakou multifunkci ? Taková gilotina by se tu a tam mohla i hodit..

-> Westas: -> Placko: Lis

-> castrol: žeby nejaký dvihák ?
-> castrol: co to bude, až to bude?

Umyl motorovy prostor. Sice trosku mrzne, ale co by jsme pro ty nase skodovenky neudelali ze? :)