skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
-> castrol 20.12.14 19:32:49: Origo měla malej objem ???
Ukaž jakej tvoříš, já taky plánuju, ale něco většího než ty malý dílenský mrdky...chtěl bych na tom i lisovat plech...

-> Bukaj: Ok diky.
-> Tomaso435: To jsem mel a to bylo moc velky peklo i na me. Vsechno v jednom prostoru a upevneny do volny bocnice...
-> Tomaso435: To jsem mel a to bylo moc velky peklo i na me. Vsechno v jednom prostoru a upevneny do volny bocnice...
-> krtik: viz dnesni nakup
volakedy nabuduce sa dohodneme

volakedy nabuduce sa dohodneme

-> MOLSO: já ti trošku odlehčím, jo?
-> byl jsi od nás kousek, ale já stejnak neměl čas abych Ti jel naproti a dali jsme sraz
.
Co jsi tu prováděl?
-> byl jsi od nás kousek, ale já stejnak neměl čas abych Ti jel naproti a dali jsme sraz

Co jsi tu prováděl?
hoši omlouvam se, nebyl čas .... niekedy nabuduce 

-> MOLSO: No no no !!! styďět by ses měl
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : -> stika87 - Maschinenführer: a uz to zacina 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: krutopřísnej box z Kompa už neletí jo? :-D
-> Matthes, záškodník z TechWebu 20.12.14 19:27:22: Bedničky bez děr 

-> stika87 - Maschinenführer: Byl to poetický večer, pane Štika... 

-> MOLSO: zamnou ses taky mohl stavit kdyz si jel okolo 

-> MOLSO: Cos tady dělal a jak to, že ses nestavil?! 

-> haso: ano ! 

-> MOLSO: do-bruška 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: tomto si tu videl bolo odomna
ináč ja nádrž na lis

ináč ja nádrž na lis
Onehdá jsem tu viděl něco podobnýho, tak dneska přidám svoje dílo. Jeníkovi se z toho asi zježí chlupy na prdeli, ale do garáže mi to stačí. Akorát nevim, jestli maj mít reprobedýnky díry ven nebo ne. Co jsem koukal na tovární reprobedny, tak některé to mají, některé ne...
Jinak to není 100% hotový.
Jinak to není 100% hotový.
-> MOLSO: už je to zavařené , tohle je fotka než jsem ho stihl dovařit. 

-> Chester škoda 120: ja som myslel ze preco nemas tuto zavarene
-> MOLSO: ten roh výztuhy jsem kroužkoval , jako že to na něm sedí a nejde to kvůli němu níž
díky za radu s těmi 4mm linolea

-> Chester škoda 120: prave preto tam ma ist 4mm linolea.
a co ten roh vystuhy od sikemho ramena ?
a co ten roh vystuhy od sikemho ramena ?
dneska jsem vyztužil ramena dle dokumentace. Akorát při přiložení na sebe mi nesedí ta dosedací plocha mezi rameny kvůli výztuze na šikmém rameni
ramena se mi při sváření zkroutit nemohly si myslím a výztuhy jsou přesně podle dokumentace poradí mi někdo jestli je to normální nebo případně co s tím ? ty gumy nebo ta vysekaná podložka z linolea to asi moc nezachrání si myslím 

-> Klubko_: zadnej, ale byla nova za slusnej peniz proti octavkovy, akorat nemela vyvod. Tak jsem ho musel vyvrtat a vytvorit...
-> Jarda/felda: No to právě mám... na některejch věcech se o moc níž teda jít nedá, ale na spoustě věcí ano (a na některejch i docela výrazně).
-> dragon_cb_cz 19.12.14 00:04:50: pokud někde nemáš velkoobchodní slevy tak czc má ceny jako všichni ostatní u něčeho možná i nižší 

-> Milan 136 18.12.14 20:10:24: co to bude mít za přínos?
-> Jarda/felda: To sice ano, ale bude to drahý a pokud za to mám někomu v rodině ručit, tak to fakt chci udělat sám a pořádně.
Právě jsem doskládal PC pro svého bratrance pod stromeček... brrr, že já se na tohle vždycky nechám ukecat. A teď bojuju s nedočkavostí, jelikož ta sestavička působí, že by mohla být docela pěkná, a mě se fakt nechce to pustit a začít si s tím hrát a skončit v 5 ráno, když v 6 vstávám 

Dneska pro kolegu. Aneb klapka ze Superba/Passata do Octavie AUM. Uz to pekne jezdi
-> Mr._Nosferatu: líbí se mi to
-> Göring: žlutý folie na mlhovkach ...
-> Mr._Nosferatu: význam čeho ?
-> Göring: a význam ? Nejsou lepší Osram allSeansion, nebo FogBrake nebo jak jim ted říkají
krabice od bot
taková recese ale asi to chvíli budu používat
vzhledem ktomu co to je tak zvuk to má pěkný 

-> Zazaa: jak potřebuješ dlouhou karu na to? rovný plato prodavam, ale asi bude kratke ale nebyl by problem to protahnout asi metr nad oj. ted ma ložná plocha na delku asi 3,9m
-> radekp: Klasická rchloupínací samosvorná hlavička na vrtání. Zase tolik závitů doma něřežu, abych kupoval závitořeznou.
-> U-Geen: strojil sem to teprve tohle pondeli, a zavreno mam pac je zima
-> radekp: neprodal, potrebuju dve :) uz se resi brzdenej vozejk a zpusob jak je nalozit obe najednou
-> radekp: neprodal, potrebuju dve :) uz se resi brzdenej vozejk a zpusob jak je nalozit obe najednou
-> Stepan FUN: Co je zač ta hlava? V práci máme hlavu, která při zatlačení řeže závit, při povolení se vyšroubuje...
-> Zazaa: Nádhera! tu původní formuli jsi prodal?
-> Zazaa: Nádhera! tu původní formuli jsi prodal?
-> Zazaa: no... ale ted jsi mel schvalne zavreny dvere...
-> Zazaa: Ano ano .. je to tak .. černý puntík ..
Bude to krasavice.
Bude to krasavice.
-> Pavel P..: Je to elektrický a na klínovej řemen. :-D Šlapací bych nechtěl. :-D
-> StepaNoFUN 17.12.14 20:07:25: otevíráš muzeum?
pěknej historickej kousek, to je už elektrický nebo ještě na plochej řemen?

-> Zazaa: copak je to zač ? parametry, název, všechno :-D
-> U-Geen: pockej vzdyt to je jen ustrojena ta hromada trubek co stala v dilne a tu si videl :)
-> U-Geen: Viď!