skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
-> castrol: Rám na lis?
vyzdvihol telefon po oprave
-> ZdeněkH: uplna utopie to není, jde sehnat ale chvíli ti to potrvá... kamarád koncem léta koupil MPi 97 OF kratkou za 8... a koroze docela v pohodě (tj. lemy a vrata chycene). nerealne to teda neni.
Zatím jsem nic neudělal ani nepodělal, ale chtěl bych se poradit. Má smysl pátrat po feldě 1.3 nejlépe MPI (krátkou, dlouhá to je fuk) s platnou stk, nejlépe vyřešenou eko a rozumnou mírou koroze do cca 10t.? Nebo je to jen utopie?
-> Jozka: 

-> dragon_cb_cz: Možná kdybys propašoval informaci o obalech na správná místa, měl bys to stěhování fakt rychlý.. včetně vybalení..

Jinak ne dnes, ale už v pondělí jsem nafasoval od manželky kolegyně nějaké krabice na stěhování, co nám schovala u nich ve firmě. To budou stěhováci makat, aby to přenosili co nejrychleji 

-> krup: Jj... byl jsem tázán, jestli bych náhodou to místo nepronajal.... no před týdnem jsem nad tím ještě přemýšlel, teď už moc ne 

-> dragon_cb_cz: ..k nezaplacení.
Škrábání je děsnej vopruz
Škrábání je děsnej vopruz

-> Jozka: V práci bohužel parkovací místo v garáži nemám, ale doma je to teda vítanej upgrade - i když teda docela drahej.
-> Milan 136: to podle me na praci nic nemeneni jestli jsou nove nebo jete auta, asi si nekdo potreboval značně vylepšit rodinej rozpočet:)
-> Pavel P@nkáč: starý asi jo. tohle byly funglovky:)
-> dragon_cb_cz: Úplně ho rozmazlíš..
Ale zas neškrábat auto 1x nebo i 2x denně od sněhu a ledu fakt není k zahození..

Poprvý zaparkoval spotřebáka do krytýho stání... první z benefitů stěhování 

-> U-Geen 02.12.14 01:17:27: ..a to je to, oč tu běží, aneb: ottocopy.cz/zazracna-form
ule-uspechu :)
-> minno 02.12.14 10:33:21: en.wikipedia.org/wiki/Pai ntless_dent_repair :p
-> minno 02.12.14 10:33:21: en.wikipedia.org/wiki/Pai ntless_dent_repair :p
-> Milan 136: to je dost jsou i levnější, bych řekl středně auto od krup kolem 15tis
-> Tomaso435 01.12.14 18:36:39: nič si z toho nerob, ja som to nepochopil ani tak ani tak :D
-> U-Geen: a to bude ten zásadní problém :o)
-> Bukaj: nicmene nejakej DIY set na paintless dent repair stoji par kacek... pak se to jen naucit :)
-> Bukaj: 

-> Milan 136: Hm, tak nic, no... 

-> Bukaj: oprava celý octavie pomlácený stredně od krup třeba 60
-> krup 01.12.14 18:34:34: Na kolik vyjde taková sranda? Třeba u škodovky po kroupách? 

-> krup: než sem to pochopil, myslel sem že ti to poškrábali :-D
Byl jsem se podívat na Báru - je v péči kluků, kteří pro mě dělají PDR - těším se na výsledek jak malé děcko :)
(na tisícovcce - dveře - festovní plech - se předvedli, takže nemám příliš nízko nastavená očekávání
)
(na tisícovcce - dveře - festovní plech - se předvedli, takže nemám příliš nízko nastavená očekávání

-> Maty110l: opticky to vypada na maly priemer
preto som sa pytal ...

-> Vojťas: ale je to možné :)
-> Tomáššš: standartní jako u origo výguku,dole to pak má udělanej přechod do 50mm trubky a tim až na konec výfuku...
-> Maty110l: aky je priemer rur pri liatinovych zvodov ?
-> Tomáššš: jj,dovezl si to nařezaný a chtěl to jen povařit a spasovat aby to sedělo na motor....vypadá to pěkně v nerezu .
-> minno: na tvojom aute? to neni mozne :D
-> Maty110l 30.11.14 17:42:17: zvody a vyfuk ?
-> isti: ee, pri kontakte len trochu.
-> minno: A na druhej konci nebola ešte viac pasty?
Dopoledne jsem vyčistil hlavy ve videu a celej den čučím na VHSky z dětství 

dneska jsem si máknul a vyměnil tlumiče s pružinama na pikapu a pak povařil pro kolegu příčnej na 130 :)
-> Mr._Nosferatu: tak když si ho nechcu dojebat v soli tak je to jasný.. z užovkou bych taky nevyjel už ani v tomhle počasí a to zima není u nás pořádná
-> Milan 136: tak já znám lidi co i s cabriolety jezdí v zimě. ...
-> Mr._Nosferatu: proc ne? S litrem jezdim taky jen v lete
-> Mr._Nosferatu: já mám druhý auto třeba na hovno. ani v létě sem s ním nevyjel krom před garáž...
-> Thomas: tak to nikdy nepochopim jak někdo může mít auto jen na léto ....
umyto,vyluxováno,přes noc v teplý dílně vysušeno,plná nádrž a v ní aditivum,vymontovaná baterka,škvíra v okýnku,značky odnesený na úřad a usíná se k zimnímu spánku a ahooj na jaře
-> U-Geen: jo spousta lidí nás taky hned dávala neb si řekli hele krabice tu dám ale těžce pak nechápali,on v subaru přímo dělá a má i ofiko certifikát z japonska dělat mistra

-> Radek Retro eLeSo: tj, kamos mel XTcko s Prodrive upravama (takze skoro STi) a jelo to neskutecne. Je fakt, ze me osobne spis vyhovujou placaty auta, ale tohle je takovej vlk v rouse berancim.
-> U-Geen: tak tady máš zimní verzi,je to kámoše z Berlína a jede to jak z praku,momentálně se vrtá v anglický Impreze

-> Radek Retro eLeSo: ze bych to chtel mit doma, cely :-)