-> MOLSO: A z čeho usuzuješ, že za to mohla zrovna svíčka, já ji nemám v ruce, ale vypadá zcela jasně přehřátá.
Mimochodem na Brisky jezdím od udělení řidičáku a nikdy jsem s nimi po kontrole odtrhu problém neměl.
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
-> MOLSO: jasnéé, všechno sveď na špatnou značku svíčky 

dnes som vysruboval kamaratovi z felicie toto ....
nekupujte briska
nekupujte briska

-> Zazaa: vsak vod toho tam jsou aby svitily ne? :)
-> U-Geen: me se prubezne za jizdy rozsvecej nejaky kontrolky tak je ignoruju a davam to za vinu LPG a a zatim dobry :)
a neco k tematu ze taky obcas delam ... dodelal sem misto trubky vejfuk s aspon trochu tlumicem kdyz jsou ted povinne a z cele soustavy sem vyrobil mumii :)
a neco k tematu ze taky obcas delam ... dodelal sem misto trubky vejfuk s aspon trochu tlumicem kdyz jsou ted povinne a z cele soustavy sem vyrobil mumii :)
-> U-Geen: Jo, tak to je v pohodě pokud to takhle víš
.

-> krtik: asi vim a neresim, s volnobehem to auto problem malej ma a tohle bylo pri sjizdeni kopce na reukovanou jednicku na volnobeh, takze dost specificka situace :) odhaduju horsi volnob. ventil, ma narok (231tkm)
-> U-Geen: jo ták, ty už jsi diagnostikoval 
Měls to rozdělané, jestli to je elektrický nebo mechanický problém?
Nebo víš co to je a neřešíš to?

Měls to rozdělané, jestli to je elektrický nebo mechanický problém?
Nebo víš co to je a neřešíš to?

-> krtik: P0519
Idle Control System Malfunction (Fail-safe)
Idle Control System Malfunction (Fail-safe)
-> U-Geen: na čem Ti to svítí? Koukni do paměti závad co to je
.

-> U-Geen 26.11.14 12:01:59: Někde jsem četl, že se tomu říká vrtulník, nebo grilované kuře. Ve vtipech to bylo jako strašák moderní doby. 

-> minno: ja nemusim, ja ho pocujeeeeem
inak 

-> minno: oranzove, to je jen varovna
-> U-Geen: ak to svietilo na červeno, tak to nezávidím.
-> minno: dneska se mi tenhle symbol rozsvitil na aute, tak jsem si na tebe vzpomel :)
-> minno: boží 

Tak s tým symbolom ku kontrolke palivovej pumpy som to nakoniec vyriešil takto. Fotka nahovno, ale snáď dačo vidno. Ešte by sa zišlo vymeniť tú LED za zelenú.
-> tibor1: A pak zjistí, že se mu to tam nevejde. 

-> stepan: No to me nenapadlo,neva, i tak mi to usetrilo spoustu prace,dik. stejne jsem tou podlozkou musel jeste vytvorit spravny uhel aby karbec byl v rovine...
-> tibor1: Tos nemusel svářet, bych ti to říznul rovnou v kuse jako redukci kdyby sis řek. 

-> Kadelus: Třeba renault 5 turbo
Aha - a kam se dával?
-> Kadelus: Solex 32 dis
Co to je za karbec?
-> minno: Nahodou, kdybys pod to jeste treba dopsal FUEL, tak myslim, ze to je jasny kazdymu :)
-> Nwkt: asi tak
ale aspoň sranda
-> Syny: perfektný

-> Syny: perfektný

-> minno: Stejně když do toho auta sedne někdo jinej tak bude vědět prd co to je
-> U-Geen: vymýšľať si (ne)medzinárodnú skratku to asi nie, ale čo tak niečo takéto? To by mohlo byť, nie? K tejto kontrolke sa bežne vpisuje napr. CHECK ENGINE a iné, tak by mohlo byť aj toto. A zelenou farbou, aby to neznačilo error :)
-> minno: dost veci se resi i zkratkou, ne simbolem (ABS, EPS...)... tak co EFP? :)
-> Tomaso435: tahle mrcha....grilovane kura :D
-> darabos: tomu by asi nik nechápal
-> darabos: tomu by asi nik nechápal

-> minno: možno skôr nájdeš niečo na tlak paliva alebo tam dať rovno skratku: PČ , prípadne (do)PČ 

-> minno: jestli kontrolka na čerpadlo vubec je. tahle mrcha vude značí spousta věcí na motoře :D
Už som sa raz pýtal, teraz to riešim zas
Neviete mi niekto nájsť/ukázať jednoznačnú kontrolku palivovej pumpy? Všade nachádzam len toto, ale to je všeobecná kontrolka motora / RJ.

za posledne dni....nahodene zimne gumy a vymena tlmicov :) este geometria a moooze byt
-> ToHo: pekne
-> K1NYO: jednoznacne ano

Včera, uklidil jsem a urovnal garáž. Při té příležitosti jsem musel vystrčit pár škodovek ven 

mimo jiné přezul dva spotřebáky a kabro na zimní kola
pak uložil k zimnímu spánku
pak uložil k zimnímu spánku

Práce na spotřebáku za poslední týden,promáčknutý a rezavý lem
Tak opět nevím jestli to není vedle, ale dneska jsme se po cca roce a půl a rovných deseti tisících km rozloučili s GLSou... byl to věrnej stroj, tak snad bude stejně věrně sloužit i novému majiteli. No ale skoro zamačkávám slzu 

-> Fén: Taky fakt, ale najít si tu hodinu každej den, resp. se k tomu donutit, to je stejně obdivuhodný - přitom je to vlastně doporučovaná denní dávka..

-> Jozka: Takhle v celku se to zdá hodně, ale v průměru cca 6 km na den je nic moc.
-> Fén: To si vůbec nedovedu představit.. to jsou cca hodiny na dva měsíce šichet osmiček..