skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
-> alpin: nahrobny kamen
-> haso: o co ?

-> Jirik_Tuňák: juj takto som si rozsekol nohu o nahrobny kamen (zbytocne vysvetlovat) a asi mesiac ma to bolelo jak slak
-> Tomaso435: -> Arnold: doma
ale nák sem nestíhal a vyšlo to i na hezký číslo 11
už zas budu spamovat

-> Matthes, záškodník z TechWebu: dobře ty, ale takhle daleko ještě néé :D i když po dnešku možná i jo...

už zas budu spamovat

-> Matthes, záškodník z TechWebu: dobře ty, ale takhle daleko ještě néé :D i když po dnešku možná i jo...
Ve vazbe.
-> Petrson: kde si bol?? 

-> Petrson: kdes byl?
po 11 dnech sem tady zas
-> Pipo26: dakujem -> MOLSO: ako niak lebo som to ani este nestartoval az zajtra ked to doskladaaam

-> Ba.jogi: jak to jede ??
-> Ba.jogi: No super ...

-> afro100: jo temhle kurvam to vypadava porad
-> alpin: hele ja mam jeden a staci to
pet bych neuzivil

-> alpin: hele ja mam jeden a staci to

-> Arnold: ked mas 5 kompov staci dat rozdvojku

-> VeTeV: Já vím a utkat z toho svetr na zimu. 

-> Arnold: :D uz zase ?
konecne mi tu kurvy zrovoznily internet

-> Jirik_Tuňák: to chce oholit 

-> alpin: Už je to dobrý, občas to trochu oteče a pobolívá, ale necejtím žádný omezení a užívám pařát jako zdravej.
-> Jirik_Tuňák: antibiotika azatril 250 , skus ,mne zabrali na koleno ked soms a zdrbal na strku a neocistil som to

Tohle je co jste dnes udělali před cca 14ti dnama a mám s tím trochu problémy do dneška.
Krásně mi to oteklo, fotka je tejden po pádu na plechovejch roštovejch schodech.
Povšimněte si hlavně otoku nad kotníkem. Byly chvíle, kdy jsem nemohl vstát z postele, ale po třech tejdnech už je to dobrý, můžu běhat aj i cvičit, ale občas to bolí furt. Z nohavice jsem vytřepal kus masa aj s kožou a chlupama.
Krásně mi to oteklo, fotka je tejden po pádu na plechovejch roštovejch schodech.

Povšimněte si hlavně otoku nad kotníkem. Byly chvíle, kdy jsem nemohl vstát z postele, ale po třech tejdnech už je to dobrý, můžu běhat aj i cvičit, ale občas to bolí furt. Z nohavice jsem vytřepal kus masa aj s kožou a chlupama.

tak a já postavil Karkuli na špalky - letos dojezdila 

Konečne sú na aute struny :-)....porovnanie so spotrebákom :-)
-> Tomáššš: 

-> MOLSO: kua ty si aj vestec 

-> Tomáššš: ste boli pri egejskom mori na kofolu ešte nie ?

-> MOLSO: 4 hodky ...
-> Matthes, záškodník z TechWebu: jo pneumatika se dá.... to zůstalo jak na tom auto stálo, ale jde o ten disk

-> Bohyn: Tak ja mel druhy auto rok na takovejch OR34, nafouk sem je a jeli sme

-> Bohyn: tak to musela byt pekna rana
Jen pro zajímavost takhle zničenej disk není od obrubníku, ale od prahu jak se celé kolo hnulo směrem dozadu

-> Tomáššš: no to trvalo to ste isli cez užgorod ?

Prisiel konecne domov 

Dneska jsme měli stáž na HS4... Výjezd žádnej (opět
), ale jinak bohatej program... Pohyb a průzkum v neznámých sklepích, s folíí přes masku a pak výcvik s žebříkem

-> Bc. Duso: Teplem urychlíš reakci, ale na to bacha, když to přeženeš, tak ti to může i chytnout...když dáš málo katalizátoru, tak máš smůlu a neuschne to a když jo, tak to bude měkký a bude se to drolit...
Celkom pohoda den pokial som nedostal pod ruku a nohu toto ...
VR6 - 230PS - stvorkolka... A ten zvuk od 5000 - 7000 ot/min.
Kamos ma potom nevedel z toho dostat ...
Sorac za foto ale fotene mobilom a bola uz tma ako hovado

VR6 - 230PS - stvorkolka... A ten zvuk od 5000 - 7000 ot/min.

Sorac za foto ale fotene mobilom a bola uz tma ako hovado
tak zas pracovní víkend za mnou,jinak nic nedělám,asi zimní spánek

-> Placko: Sbírka by to byla kdybych měl od každýho jeden. Ale toto je skoro všechno na Š120
ja uz nemam ziadny a som vysmiaty, hehe :D
-> Gryzly: Ještě půl bídy... já jich mám 2x tolik

-> Gryzly:
pekná zbierka 

-> Gryzly: Už jsem se lekl že jsi to fotil u mně
-> Gryzly: To mas na sedmivalec 

jsem dnes hledal membránu do ufa a zjistil jsem s hrůzou že těch karbeců mám nějak moc. Plus dva LEKRy a další tak dva namontovaný na nepoužívaných motorech.
-> suri: kazdy sa uci na chybach a nieje problem to dat prerobit,motor este nejdem skladat takze to ma cas
-> Borin - Král tuzerů: Este sa ta spytam na vytvrdzovanie.. urychlit vytvrdnutie sa da tak ze budem na sedacku fukat teply vzduch z elektrickeho ohrievaca ? aa co ak zle namiesam polyester.. (v jendom pripade sa mi to stalo nedopatrenim, dal som 100:1 a malo byt 100:2) viem to zachranit este tym ze na to budem fukat ten spominany teply vzduch ? Diki.