skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
-> maca: yes:-) ale bílák si to moc nezaslouží
mají se ale krásně, maji tam ustlano jak kralove

-> Dale_Estelle: myslíš červenáka a běláka jo?

-> maca: on už byl opravdu chudak zaprasenej fest-) ten tedka moc jezdit nebude, proto jsem mu dopral ocistu
ale ten dest fakt nic moc. Ještě jsem vystlal pelechy těm oběma zlosynum, aby se jim spal dobře

-> Dale_Estelle: mělo to cenu mejt?má chcát

tak ja dnes dopoledne umyl Seata, a poté stylově poobědval španělské ptáčky
.Odpoledne už jen hrátky s VW a reorganizace garáží

-> petr s: JJ
-> Borin - Král tuzerů: mach? machr
Prohrabal půdu a našel něco málo plánů, objednávek, katalogů na díly a jiný krásný věci, škoda že polovina ožraná a prochcaná od myší...Praděda byl machr
-> Tomáššš: na 90% bude zle to signalizacne rele, ked brzdis, musi cvakat, pokial necvaka, nemoze ani blikat kontrolka ... ale bacha nemylit si signalizacne rele s prerusovacom blinkrov ... to je daco ine
-> suri 07.11.10 08:08:07: jj, je to taky strazca, ked sa vyrovnaju tlaky v okruhoch, tak to ma zhasnut a tiez to sluzi aby spinalo obe brzdove svetla sucasne ...
namontoval do cervenaka radio blaupunkt :)
ja som neurobil nic vynimocne dnes,akurat idem zachvilku do prace

urobil poriadky na nete a teraz ešte v pc
-> darklord: vsetko je cudne a pokazene ...
otazka znie aka je chyba ...

-> Tomáššš: bude to pokazene 

-> MOLSO: kua vies ako to brzdi dobre !
ale kua preco to nesvieti ? nevim ...

-> Tomáššš: lebo nefunguju 

-> afro100: zaujimave je ze mne tie brzdy ani neprebliknu :D
-> afro100: to má bliknúť pri každom pribrzdení nie?
-> MOLSO: aj tu je to pokazene
e:
e:

neska som našiel pekný gif

edit - asi moc ostra vacka robi to pičoviny :D

edit - asi moc ostra vacka robi to pičoviny :D
no, ja som dneska okrem vymotania hafo nepotrebnych kablov z auta zprovoznil kontrolku brzd, takze konecne sa mi zadne svetla nespinaju podla toho, aky je tlak v jednotlivych okruhoch, ale cvakne rele a idu naraz :)
nutno podotknut, ze ani ako maly harant si nepamatam, ze by to tam kedy v tom aute slo :D
nutno podotknut, ze ani ako maly harant si nepamatam, ze by to tam kedy v tom aute slo :D
-> Sepp: ja by som to neriesil mas to fajn ;)
-> Sepp: nesahej už na to.. takhle je to ideální

-> Tomáššš: ved ja viem 

-> Sepp: No z toho co vidim to mas lepsi jak ja 

-> castrol: ja som len zartoval jasne ze to nema taku roztaznost ...
-> Sepp: to je v pohode ...skus to este dako dostelovat alebo nehaj tak ... kym tam nedas palec je stale dobre

-> Sepp: to je v pohode ...skus to este dako dostelovat alebo nehaj tak ... kym tam nedas palec je stale dobre

-> Sepp: tak dlabacka na to ...
-> Matthes, záškodník z TechWebu: Myslíš to vážně? Váhám jestli dělat, že je vše v pořádku nebo předělávat. Vařil jsem i to "P"ečko "A"sloupku a v nesteženým okamžiku mi to asi uteklo. Děs. Hlavně to mám poměrně pečlivě protikorozně ošetřovaný a bohatě podmazanej blatník, takže se mi vůbec nechce to rozdělávat.
Nevím...
Nevím...
-> castrol: :D to nie su kolajnice
-> Tomáššš: a cez leto ich neotvori
blatnik potlac k dveram

-> Sepp: To de.
-> Sepp: to je tym pocasim :D pracovanie materialu a rozna roztaznost pri inej teplote ...

Nasadil jsem slavnostně dveře a ...
...voni se asi v mezičase smrskli

...voni se asi v mezičase smrskli

-> minno:
honiak minnko vdaka za pomoc pri vymene

honiak minnko vdaka za pomoc pri vymene

-> afro100: ono ked to robis na ulici :D ale tak co :D aspon bola sranda pomali sa slo ... :) 
ved to je jedno kedy sa skoncilo hlavne ze to je :)

ved to je jedno kedy sa skoncilo hlavne ze to je :)
-> minno: tak ja delal spojku dva dny :) a az budu zjara menit u cervenyho MTX motor, tak si na to beru tyden dovolenou
dulezite je to preci udelat poradne a nic nezanedbat a pritom udelat jeste spoustu veci okolo ke kterym je pristup, takze GO rizeni a poloos, vymenit jeden cep ramene a navratit HPcku puvodni barvy

afro100 06.11.10 18:14:54 napsal:
→ Tomáššš: co robis na tom preboha cely den ? za 4h to
musi byt komplet rozlozene zlozene :D:D
Presne toto som čakal, že sa tu takáto hláška zjaví. Na virt radšej nič nepísať, lebo je to tu ako u debilov, každý všetko robí na čas, resp. aspoň každý rečičkami machruje akú prácu za ako rýchlo stihne a každý druhý, ktorú danú vec robí o niečo dlhšie, je automaticky za neschopáka. Možno by bolo dobré zamyslieť sa nad sebou a zvážiť slová. Jedna a tá istá navonok rovnaká robota sa dá robiť rôzne dlho. Záleží aké všetky práce okolo toho sa robia a pri autách zvlášť aj to, čo je v akom stave. A nie každý sa s tým potrebuje ponáhľať. Možno keby si tiež robil poriadne, tak ten motor a prevodovku nemusíš vyberať každý týždeň....
Len pre tvoju info, motor s Tomáššš-om sme menili spolu. Nemám potrebu ti vysvetľovať, prečo to trvalo tak dlho, proste zlý prístup, pretože auto stálo zaklieštené pri obrubníku, bolo treba ísť pre druhý motor a v rukách ho niesť peknú diaľku, aj najesť sa bolo treba, meniť kadejaké diely na motore, zahrdzavené skrutky atď.... Nie je to ako vybrať motor s ktorým sa občas hýbe a vložiť tam druhý motor plug in play.....
Keď sme menili s Tomášššom prevodovku na mojom kyvkoidnom aute, trvalo to vtedy tiež asi približne rovnako, čo dnes len motor.....Ale robiť toto na "novom" aute je predsa len trochu o inom.....
→ Tomáššš: co robis na tom preboha cely den ? za 4h to
musi byt komplet rozlozene zlozene :D:D
Presne toto som čakal, že sa tu takáto hláška zjaví. Na virt radšej nič nepísať, lebo je to tu ako u debilov, každý všetko robí na čas, resp. aspoň každý rečičkami machruje akú prácu za ako rýchlo stihne a každý druhý, ktorú danú vec robí o niečo dlhšie, je automaticky za neschopáka. Možno by bolo dobré zamyslieť sa nad sebou a zvážiť slová. Jedna a tá istá navonok rovnaká robota sa dá robiť rôzne dlho. Záleží aké všetky práce okolo toho sa robia a pri autách zvlášť aj to, čo je v akom stave. A nie každý sa s tým potrebuje ponáhľať. Možno keby si tiež robil poriadne, tak ten motor a prevodovku nemusíš vyberať každý týždeň....

Len pre tvoju info, motor s Tomáššš-om sme menili spolu. Nemám potrebu ti vysvetľovať, prečo to trvalo tak dlho, proste zlý prístup, pretože auto stálo zaklieštené pri obrubníku, bolo treba ísť pre druhý motor a v rukách ho niesť peknú diaľku, aj najesť sa bolo treba, meniť kadejaké diely na motore, zahrdzavené skrutky atď.... Nie je to ako vybrať motor s ktorým sa občas hýbe a vložiť tam druhý motor plug in play.....
Keď sme menili s Tomášššom prevodovku na mojom kyvkoidnom aute, trvalo to vtedy tiež asi približne rovnako, čo dnes len motor.....Ale robiť toto na "novom" aute je predsa len trochu o inom.....
-> Kuladmin: Radsi mlcim 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: v poho o nic nejde a ted praskni kolik si nameril?
tipuju tak 7,4mm

-> Kuladmin: Prepac, ze jsem te prehledl
Potes koste no :-D Uz jsem vyhlid febi a desky icer za 1200.

-> Matthes, záškodník z TechWebu: dyt sem to psal driv ze je to ten pazoutik, na kterem si vyrabel podlahu
to je predni kotouc?? jestli jo no tak potes koste ale koukam von stejne novej na to ma jen 10mm to musi bejt vydrz

-> colaczech: 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: 405 kombik
-> Tommyk: Fiesta je mala sracka
Nemame auto kratsi jak 4m 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: nevim co mate doma ;) :D ale treba fiesta nema chlazeny :D
E: takže kepl... teda Opel
nic jinýho mě už nenapadá
jo takle, "neni to francouz" jakože ford neni francouz?:D tak to potom jo :D
E: takže kepl... teda Opel

jo takle, "neni to francouz" jakože ford neni francouz?:D tak to potom jo :D
-> Tommyk: Focus ma chladaky a neni to francouz