-> Karel.: ten motor už má dost starej základ,Ford si ho jen "vzal".. (když Volvo chvíli vlastnil)..poprvý byl snad ve V850 T5R a to už je dobrejch 17let..
Takže bych Forda zas tak nechválil :) ,ale věřim,že ten zbytek nezanedbal a bude tam i slušnej podvozek..
-> ondie: jojo, oturbená potvora Už jsem řídl 5kovýho bmw, 3bmw, alfu a různý hračičky, ale ford vede!tyhle auta jsou strašně nudný, "blbej" ford a co dokázal udlat za auto je neskutečný
Né dnes, ale včera jsem se byl projet do Bratislavy s Fordem Focusem ST, sper zážitek, řídí se super a ten zvuk 5 válcového mastodonta je k nenabažení, průměrná spoteba byla 10,5 a to jsem to vůbec nešetřil
→ Stepan FUN: vyvaří se jeden plech v pravim podběhu prává výstuha podlahy pude nová PP. podlaha 3 díry v pravim prahu a levej lem pod blatníkem zbytek je zdravej...
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Jojo... Přesně to mě napadlo. :-D Nicméně ani jedna z těhlech verzí to nebude, protože všechny tyhle "akční" obecně známý verze byly social edition.:-D
-> Pavel P..: Ty woe to je v pr... :-/ Já to chtěl do žlutý FUN a řekli mi, že to bude jako telecom... Tak to šlo do původní modrý a zase je to jako od pošťáků. :-/
dal som sa konecne vymenit spojovacku riadenia ... okrem toho ze nesla na aute zhodit, tak som zistil, ze jej absolutne nic neni ale pomocny cap a zvislak na pravej strane je v haji ... takze naprava von, vymena za ine diely ... zajtra naprava do auta a rozoberem tu prevodovku, co nema dvojku ...