skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
-> Vojťas: Věř, že takový prázdniny jsou příjemný max. první měsíc. 

-> castrol: jojo zitra si tam zavolam a kdyztak se tam zastavim, bylo to dost narychlo tak ze tak, ale prazdniny bych chvili bral
po trech letech turnusu 

-> VeTeV: Když přijdu za klientem a vidim českou to se tuška vždy zděsí kolik rušících formulářů bude vypysovat

-> Vojťas: pokial si doprace nezajdes osobne nema to az taki vyznam 

-> Vojťas: Takových ještě pošleš... bohužel většinou bez odpovědi. 

-> koate: ä úspěšnost?? 1%

-> Petrson: Asi tak..v pondělí jen skoro 25
-> Vojťas: Já jich už poslal....
Poslal jsem svůj první životopis 

Tam máme nového člena rodiny – skoda-virt.cz/cz/.../138 520-rapid-130–1985–1/ Barva se mi teda přiznám moc nelíbí. Je to taková ta něco mezi bledě modrou a šedou. A navíc má na sobě dost nálepek. Technicky je na tom ale dobře. Zítra zkusím na světle udělat pár fotek.
-> Hurdis: To je speciální magnetická barva. 

14filip07 19.10.10 15:26:49 napsal:
konečne dorobené podlblatníky…
ešte ma čakajú
zadne
Ale na tomhle ti figurky držet nebudou...
konečne dorobené podlblatníky…

zadne

Ale na tomhle ti figurky držet nebudou...
-> 105: to fakt netusim , ma asi 40 litrov , fakt neviem kolko zerie , ma digi ovladanie
Vojťas 19.10.10 15:33:15 napsal: → 14filip07: covece, sis spletl web ne?no jo to sou ti noví členové kteří si tu založí kartu s autem který už 3 roky nemají a pk dávaj na forum fotky něčeho co škodovku nevidělo ani z vlaku

včera jsem vyměnil domek termostatu na funu...jeden nátrubek byl nakřáplej proto ten únik...takže už to chlastá jen olej

MOLSO 19.10.10 20:07:19 napsal:
→ krtik:na užovke by sa to nestalo

no já si řikal
→ krtik:na užovke by sa to nestalo

no já si řikal

-> krtik: jj na modrej .... na užovke by sa to nestalo 

-> MOLSO: aha, a to se ti stalo na modré?
edit: ajo, znovu jsem si přečetl a už vím :-)
edit: ajo, znovu jsem si přečetl a už vím :-)
-> krtik: nie neviem ako je to origo urobene na emkách ale ja ma mzo smerovky kablik cez očko uchytený na hrnci svetla. Tam to zoxidovalo a neblikalo.
-> MOLSO: si to přepájel?
Konečně přebral fotky z letního srazu VW...myslím, že je na co koukat. Jinak kvalitu fotek občas omluvte, pařilo slunce a kompakt to občas nepobral
jerrom.rajce.idnes.cz/201 0_08_21_-_Sraz_VW_Hosin
a fotky z Běšin
jerrom.rajce.idnes.cz/201 0_10_15_-_Besiny_podzim
jerrom.rajce.idnes.cz/201 0_08_21_-_Sraz_VW_Hosin
a fotky z Běšin
jerrom.rajce.idnes.cz/201 0_10_15_-_Besiny_podzim
-> VeTeV: já platim na feldu u Slavie 1880,- s dvouletým bonusem 

já si konečně, než nás všecky vyhoděj, nechal přepočítat ty zasraný povinný ručení u Český pojišťovny. No u Citruse mě to vyloženě potěšilo, i díky bouračce mnou zaviněné, kdy mě vyletělo povinko nahoru na 4800,- U Karkule už nebylo moc kam šahat, neboť jsem byl v podstatě kousek nad minimem - platil jsem 2000,- :-))
aktuálně tedy:
- Citroen Xantia, 1,8ka za 2904,- ročně s 35% bonusem (takže to půjde ještě dolu :-))
- Škoda 120 GLS - za 1800,- ročně s max bonusem
Za mě spokojenost
a pak že je Česká drahá 
aktuálně tedy:
- Citroen Xantia, 1,8ka za 2904,- ročně s 35% bonusem (takže to půjde ještě dolu :-))
- Škoda 120 GLS - za 1800,- ročně s max bonusem
Za mě spokojenost

Dnes som bol prezuť zimnu gumu z buchnutého ráfiku na iný nepoškodený, nahodil som na modrú zimáky a zistil prečo všetci na križovatkách po mne zazerajú - nevlikajli mi predné blinkre zoxidovalo ukostrenie
robil som to asi hodinu.

Krupp 18.10.10 21:51:17 napsal:
→ m8rinek: Škodovky se odjakživa dělaly v Inventoru
:)
tak! ( kdybych si to pamatoval, tak bych taky obrázkoval :-)) )
→ m8rinek: Škodovky se odjakživa dělaly v Inventoru
:)
tak! ( kdybych si to pamatoval, tak bych taky obrázkoval :-)) )
-> 14filip07: sakra mám je teď taky z nového spotřebáku dole, že bych si taky "zatunil"? :-))
Vojťas 19.10.10 15:33:15 napsal:
→ 14filip07: covece, sis spletl web ne?alebo auto
→ 14filip07: covece, sis spletl web ne?alebo auto

... a dobu

-> 14filip07: covece, sis spletl web ne?
-> Tuneman2 19.10.10 14:52:50: To lízátko tam asi moc dlouho držet nebude. 

-> Tuneman2: to je tím lízátkem opřenej o obrubák
to já tam má ještě aspon 15cm

O víkendu, Globus Olomouc....přistihl jsem jednoho člena :P...škoda že jsme se nepotkali osobně a nepokecali
Dělal jsem v Invetoru a NX7. NXko je o hodně dál a udělá ti cokoliv si vymyslíš. ALe zase Inventor je blbuvzdornej a naučí se ho každej za pár hodin.
-> alpin: ta chladnicka ma jakej odber?
-> alpin: 

-> krtik: presne tak
ono je to aj tak len cinska pomsta - yutong

-> alpin: jo, tak nějaký káblík neřešíš 

-> krtik: ono je to aj tak spravene ze ked vypnes klucik tak ti vsetko zhasne to funguje , jedine co ide dalej su hodiny a chladnicka a to ti za noc dokaze vybit takze aj tak je to zbytocne prerabat

-> alpin: 

-> krtik: to nema cenu hladat , tam je milion kablov , iba sme vypli prud manualne taky otocnim vypinacom rovno pri baterke
-> alpin: a vybiji dal? když si nenašel?
-> krtik: v autobuse - zapina stikac , furt to vybijalo baterky 

alpin 18.10.10 18:30:24 napsal:
dnes som hladal hnedo ruzovy kablik cislo 149 od spnacky ku stikacu
ale vysral som sa na to
co to je za káblík?
dnes som hladal hnedo ruzovy kablik cislo 149 od spnacky ku stikacu

-> afro100: a to zas jo, ja to kreslil jen tak, abych se to naučil, zadní kotouč teda ještě pro lepší představu nástrojaře...
-> m8rinek: No hodiny, samotny model neni az takova hruza, ale merit to vsechno suplerou, odhadovat rozmery a pasovat aby to sedlo, to zabralo nejvic casu.
Jeste pro uplnost dodam ze tam chybi diry v paknach pro excentry, to co je videt jsou excentry prochazejici skrz :)
S inventorem delam protoze mam studentskou verzi (legalne zadara) a taky protoze jsem jeste nic jinyho nezkousel. V praci mame NX ale to je uplne jina liga. ProE si chci ale taky nekdy vyzkousel a naucit se.
Jeste pro uplnost dodam ze tam chybi diry v paknach pro excentry, to co je videt jsou excentry prochazejici skrz :)
S inventorem delam protoze mam studentskou verzi (legalne zadara) a taky protoze jsem jeste nic jinyho nezkousel. V praci mame NX ale to je uplne jina liga. ProE si chci ale taky nekdy vyzkousel a naucit se.
-> David29 18.10.10 22:07:04: no to urcite ne.ee
-> Matthes, záškodník z TechWebu:
Spodni snad neni problem nandat takhle, ne? Horni bych dal nejdriv na pakny a pak to cele dal tam :) Ale do priste asi spravim, co kdyz ma pan cvicici taky skodovku? Prece nebudu riskovat zapocet :))
-> Kuladmin: Jo sou v obsahovem centru, ale nechce mi to ukazovat vsechny rady, hodi mi to jen jeden nebo dva rozmery.
Spodni snad neni problem nandat takhle, ne? Horni bych dal nejdriv na pakny a pak to cele dal tam :) Ale do priste asi spravim, co kdyz ma pan cvicici taky skodovku? Prece nebudu riskovat zapocet :))
-> Kuladmin: Jo sou v obsahovem centru, ale nechce mi to ukazovat vsechny rady, hodi mi to jen jeden nebo dva rozmery.
-> m8rinek: Mno vidíš.... To já radši spim 

-> afro100: Takže to si kreslej jen tak?