skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
Karlos - áno, je to ono, apoň vidíš, že je oň dobre postarané, a budúci rok snáď pôjde už do laku.. 

-> VeTeV: se nedivím si ho živě představuju
mu tekly sliny proudem

-> Petrson: jasně a jak se usmál, když viděl co ho čeká na tácku :-))
nové auto seru - stačí ojetina - pořád mám ještě jedno 10let a jedno 27
nové auto seru - stačí ojetina - pořád mám ještě jedno 10let a jedno 27

-> VeTeV: Bursík byl jen přirovnání
No vidíš dospěs jsi k názoru, že nový je lepší než náká stará škodovka.
a popřál jsi mu doboru chuť?

a popřál jsi mu doboru chuť?

-> VeTeV:

-> Petrson: Bursík je už někde v prdeli... ale jsem potencionální kupec nového auta
každopádně jsme měl dneska štěstí - na šéfa odboru čekala jeho ségra s dortíkama a chlebíčkama - takže dědula se již třásl na svačinu, vše jen rychle prolétl a dal souhlas s postupem odhlášky na čestné prohlášení... budiž jeho sestra s dortíkama pochválena

každopádně jsme měl dneska štěstí - na šéfa odboru čekala jeho ségra s dortíkama a chlebíčkama - takže dědula se již třásl na svačinu, vše jen rychle prolétl a dal souhlas s postupem odhlášky na čestné prohlášení... budiž jeho sestra s dortíkama pochválena

-> VeTeV: pan Bursík bude mít radost o další neekologickej krám níň:)
a jinak jsem konečně provedl Odhlášení bílé na čestné prohlášení - již není mezi námi, omladil jsem vozový park :-)) 

ondrej. 12.10.10 20:33:40 napsal:
náprava nemusí byť iba žltá s červenými pružinami…

souhlas - černá je nejlepší... ale jak praví Minno, jak s tím jezdíš, je to po sezóně zasrané jak prase
náprava nemusí byť iba žltá s červenými pružinami…

souhlas - černá je nejlepší... ale jak praví Minno, jak s tím jezdíš, je to po sezóně zasrané jak prase

-> ondrej. 12.10.10 20:33:40: vyzerá to super, len škoda že spodok auta nikdy nevydrží takýto čisťučký dlho :(
-> zidlik:

udělal sem na spotřební 120 brzdy,čepy a zavařil utrženej stabilizátor a vtu ránu se začlo srát všechno vostatní-začal chcát z motoru nehorázně volej,nejdou vypnout světla a na volnoběh dobíjí jenom 12,4voltů...kdybych na ní nic nedělal tak udělám líp

-> ondrej.: To čelo, to je od jednoho místního blba se kterým je domluva jak s tatarem, co? A nakonec Ti to ani osobně nepředá.

-> maca: ja na zimu vracim serii at se mam na jare zase na co tesit 

-> Vojťas: tak kdyz se tam valel alobal ktery se chtel vyhodit tak proc ho nevyuzit a stejne prace tak na 10 min.
alespon se naucim neco

-> bibendum30: no jo kdyz nic jineho po ruce neni 

-> Arnold: Ve tmě se fotí s bleskem,a ne mobilem

-> Arnold: trosku zbytecna robota ne?
vymenil alobal na zadni kapote
Sry je to focene ve tme a jeste mobilem

Sry je to focene ve tme a jeste mobilem

Áno, ale nie je nové, iba veľmi slušné... 

-> ondrej.: Vidím dobre, už si zohnal nové prvomodelové zadné čelo?
Nerozumiem...
-> Ba.jogi: kým sa rozhýbeš tak to budeš robiť ozaj len farbou celú GO
-> ondrej.:
Moje řeč, ti barvíčkáři se mi taky už omrzeli.Dobrá práce....
Moje řeč, ti barvíčkáři se mi taky už omrzeli.Dobrá práce....

-> ondrej.: velmi pekne sakra take y som si aj ja uz mal spravit

Takto dnes vyzerala predná náprava na Š-120LS, keď som odchádzal z dielne - náprava nemusí byť iba žltá s červenými pružinami... 

-> Bohyn: 24x2 a na některých 24x1,5 tak si vyber
Našel ztracenou výkresovou dokumentaci k moji převodovce :) jupííííí :)
nebo si jí zajít koupit www.autodilykrc.cz/eshop/
.../matice-bubnu:2789fd464
5f1f989
-> 105: teraz tam cucim, neni skoda-katalog.eu/rapidka/
.../cs?page=showp...
-> Bohyn:
to ja ted bohuzel nevím ... neni to psany v katalogu nd ?

-> 105: Tak já se teda tady zeptám
Jakej je prosím závit na matici na vlečce?

-> Bohyn: zmerit suplerou prumer zavitu a zavitovymi merkami (120kč) stoupani zavitu:) a nebo se tady zeptat:D
-> 105: jo však to mám, ale najít tam tu pravou matku

-> Bohyn: sorry... je to obchod se spojovacim matrosem,, lupni to do googla
-> 105: no jo pěknej eshop, eště to tam najít
dík

-> Bohyn: fabory
Dneska jsem vyměnil pakny, zítra bych rád někde sehnal matici na dotažení bubnu.Prej se už ale nedá sehnat je to tak?

-> Dušan: jj to mě pěkně sere

Zima jak v morně v tom Bohumíně, ani na bazén dneska nejdu ......
Zeke-ten šestý 11.10.10 19:46:47 napsal:
→ afro100: ten cerveny :D na LPG… to bude spotrebak, zadne
jine auto mit nebudu (krom rapida a cervene) vseho se jinak zbavim, prodam nebo
zapalim a je klid :D
jiné auto mít nebudu...
jinak jsem koukal na TN.cz a ty si ten v černé mikině? v té kvalitě videa se toho moc nedá rozpoznat... (eště, že máš na virtu fotky, kdybys je tu neměl, tak vůbec nevim
) dost možno tam byl přepínač na kvalitu videa, no asi jsem nezaregistroval... 
→ afro100: ten cerveny :D na LPG… to bude spotrebak, zadne
jine auto mit nebudu (krom rapida a cervene) vseho se jinak zbavim, prodam nebo
zapalim a je klid :D

jinak jsem koukal na TN.cz a ty si ten v černé mikině? v té kvalitě videa se toho moc nedá rozpoznat... (eště, že máš na virtu fotky, kdybys je tu neměl, tak vůbec nevim

-> milano:

naši úplne najdebilnejší idiotní susedia na svete sa sťahujú. v sobotu vláčil idióta skrine, dneska stará vydra nakladala krabice. až sa odtrepú úplne celá ulica bude oslavovat. juchúúúúúúúúúúúúúúú

-> maca: to ja taky ne, ale ty vymlaceny silnie to je des
-> Zeke-ten šestý: eště tu zmiň ten krutodůležitopřísnej zvuk vejfuku

-> Zeke-ten šestý: připomínáš mě matěje v době jeho největší slávy - hol jaký učitel takový žák 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: nevěřim

-> Zeke-ten šestý: Tady byl taky trošku nemocnej jeden blatník, lemy v místě, kde byly ty původní plastový (ten nápad z Mladý Boleslavi shrnul Honza velice výstižně - nápad za 1, provedení za 5) a jedna bočnice vzadu. Jinak to vypadalo celkem zdravě... A nakonec to dopadlo takhle... No dovařený to už je, takže teď by to mohla bejt už rychlá akce. :-)
-> Stepan FUN: hele to asi zatim ne, je tam spatny jeden blatnik a jeste se neco najde :D ale ty tomu davas dobre :) drzim palce