skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
-> 1560: Ty zase atrapu
-> 1560: ??
??

-> 105:
Ty máš aspoň psa, co mám říkat já.
Ty máš aspoň psa, co mám říkat já.
-> 1560: to je hlava mojeho jezevcika
-> 105:
Proč tam nemají normální lidi ale hlavy zvířat?
Proč tam nemají normální lidi ale hlavy zvířat?

eshop.nakupujici.cz/zbozi
-s-vtipnym-potiskem tohle si koupim :)
ja som dnes vozil daky srot...
za tie prachy mi je skoda aj do robty chodit 

-> Josifek: určite sú to pôvodné škoda100 brzdy a nie 120? lebo na 100 piestiky nezohnať v inzerciách a burzách a nie v mototechne
-> suri: Lokalny predajca (prima autodiely) Clovek by sa cudoval co vsetko tam maju este "zo starych zasob"
-> Josifek: kde si zohnal piestiky?
-> suri: Ako som hovoril, vsetko je nove... aj kotuce. Brzdy nefungovali vobec, boli zaseknute(zhrdzavene), brzdili furt, a po 5 minutach jazdy sa mi dymilo od kolesa...
-> Josifek: aký je problém v 40 ročných brzdách škoda 100 čo fungujú po tých rokoch luxusnejšie ako na nových vozoch? máš aj nové piestiky alebo len gumičky a trubičky?
-> Josifek: nebojsa nic, uz som brzdy repasoval ...
tymto by som to ukoncil, nema cenu dalej sirit flame ...
tymto by som to ukoncil, nema cenu dalej sirit flame ...
-> afro100: si predstav ze da,namiesat farbu ani riedku ani hustu,pohladat stetec ak nieje kupi, vsetko pozakrivat aby sa to nezadrb...od farbi

-> Josifek:
No myslím, že zrovna afro100 ví, co to obnáší.
No myslím, že zrovna afro100 ví, co to obnáší.
-> afro100: By som ta chcel vidiet jak lahko by si rozobral brzdy po 40tich rokoch :) naviac je to cele nove/repasnute, nie len nafarbene...
-> afro100: to braveni uz je jen tresnicka na dortu.
-> Josifek: nafarbit to to da fakt vela roboty ... :)
-> afro100: detailista... myslim ze zapojit hadicku je najmenej pri tej vsetkej robote co je na repase brzd...
-> Josifek: tak nepisem hotove ked neni ...
-> ALL Vy ste ale rejpali
lebo ja som asize debil ze sa budem cudovat, preco mi to nebrzdi ked to nemam zapojene... musim ist kupit nove hadicky do mesta, a dnes som nestihol...

-> afro100:
Třeba je to záměr, co ty víš :)
Třeba je to záměr, co ty víš :)
-> castrol: Chudák člověk si nafarbí brzdy a on mu prekazí radost takovym detailem :-))
-> afro100: nebud detajlista 

-> afro100:

-> Josifek: az nato ze to nemas zapojene ...
Spíš včera ale po 4 měsících eMko zpátky na čtyrech ikdyž už vzadu vlečkových tedy:-)
-> Stepan FUN 05.10.10 14:17:02: a tak to má byt :-)
-> Stepan FUN: Ted to s Honzou nalakujete nastrojíte a bude ti líto s tim přes zimu jezdit:-))
-> VeTeV: Asi tak nějak... Ta ipa byl původní záměr. Ale nakonec z toho bude nový auto. :-D
-> Stepan FUN: novovýroba formana? máš to lepit Ipou a po prdeli 

MOLSO 04.10.10 17:19:06 napsal:
ta šervus chľapci pišem vam ta z vranova nad topľou

Emigroval si na Ukrainu?
ta šervus chľapci pišem vam ta z vranova nad topľou

Emigroval si na Ukrainu?
Vyrezana a upravena predna doska na sub aby sedela presne na mieru :) (na obrazku je len tak polozena, nie tak ako ma byt)
dostal jsem kopacku v capoeire 

začal sem se stěhovat do nový dílny a konečně sem rozbalil zouvačku,už jen pozapojovat.. udělat v dílně náký regály a můžu vidělávat na další nářadí..do konce tejdne bych ještě potřeboval koupit vyvažovačku at můžu rozjet pneuservis

takze nic moc auto ... 

Dnes jsem byl v pardubicích a cestou zpět jsem potkal jednoho funa s pardubiskou značkou měl jen tu plátěnou střechu v zadu a ve vesnici kde bydlím si to valil další chrudimská značka a ten měl laminátovou s okýnky 

-> afro100:
veru pekna je ale hnila , chalan co ju ma ju doviezol do PE a uz ju naspet v cechach

-> Tomáššš: krasnu ale zhnitu
pobehujem uz nejaku tu chvilu po nete a co som nenasiel ... inak nechcem zasierat
takze vopred sa ospravedlnujem ...
auto.bazos.sk/inzerat/... /Dopyt-Skodu-1000mb.php

auto.bazos.sk/inzerat/... /Dopyt-Skodu-1000mb.php
-> johaning: No sem zvědavej :D..bylo byto poprvé za dobu coto auto mam žeby fakt na kontrolu jelo.
-> koate: no jisteeee
-> johaning: hale ale musíš ošéfovat ty emise :D...
-> krtik: tj sekundár z fichtla aspon jestli se dobře pamatuju..mamto nákejch 7let
-> koate: no tak to pak bude no problem chlapaku,udelals dobre
-> johaning: no právě žejá už chtěl na STK jet s webrama..starej motor byl fajn ale sedr se začal srát ajá nato neměl náladu..taksem radši dokopal tenhle motor..hlavně prdel je že blok je origo 742.135...
-> koate: tak uz je tam konecne,tak sem zvedav jak to pujde na stk,ty zas budou cumet chlapaci,a uz se tesim az se o vyku u tebe zarazim
-> koate: pěkný, hezkej zvuk
... a máš dobrej náramek