skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
-> Kaprof: Jeli to odevzdat na vrakoviště
-> doly120: to je taky nápad jet s tim na Moravu 

-> doly120: Tak máš dárek a pošli je pěšky
-> petr s: Tak původní plán zněl že si odvezou díly s oranžový,nakonec to nějak nevyšlo no
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Ale prd
Po skončení oteřevřených dveří, bylo slavností předání Iveca a pak afterparty
Jinak až budeš v Praze, nebyl by problém zařídit VIP prohlídku
Takže stačí napsat...

Jinak až budeš v Praze, nebyl by problém zařídit VIP prohlídku

-> petr s: dava mnozstevni slevy, tak mu to tam nechali vsechno
-> doly120: To ti vozí auta na zvrakování až s prahy?
Apple STS Chvojkovice-Brod 25.09.10 22:04:35 napsal:
→ Klubko_: přesně, já to sebral v louži oleje pod
autem, byla odrbaná převodovka jak s ní někdo škrtal o zem a už se tam
neudržel
asi obdobný případ
Jojo,je tam něco vypadlé,asi se vymění rovnou převodovka,kterou dovezli dneska ráno...
→ Klubko_: přesně, já to sebral v louži oleje pod
autem, byla odrbaná převodovka jak s ní někdo škrtal o zem a už se tam
neudržel

Jojo,je tam něco vypadlé,asi se vymění rovnou převodovka,kterou dovezli dneska ráno...
-> Klubko_: Nojo,musel sem jet z Kopřivnice pro ně :-D A táhlo se to na laně :-D Takže mám bonus,k rapidu ještě formana :-D
David29 26.09.10 10:28:57 napsal:
Asi po půl roce jsem se vožral
-> David29: A co se probůh stalo, že k tomu došlo?
Nějaká mamina ti dala košem? 
skoda-virt.cz/cz/.../1581 1-fotky-clenov-na-cely-ziv ot?gotopost=2...

skoda-virt.cz/cz/.../1581 1-fotky-clenov-na-cely-ziv ot?gotopost=2...
-> Matthes, záškodník z TechWebu: -> Klubko_: Tak jim vzkažte, že když do pátku dojdou pěšky do HK, že je potom vezmu do Prahy. 

-> milano: take krasne auto mas, a na bicykli sa vozis...nechapem

toť som sa vrátil zo stretnutia po 15 rokoch z gymnázia. v najvacsom dazdi som isiel na bicykli- sám.2 byvali spoluziaci strasni cyklisti samozrejme taxikom prisli. po prichode dom som si dezinfikoval gagor domacou slivkou (palenku pijem len 2-3x za rok , ale tie luxusne patoky typu vilmos korte, bacardi a podobne mi nechutia ). 

-> Klubko_: Spíše zvažuji zamazání než oplechování.
-> Klubko_: netušim, mě se to stalo tehdá na favoritu
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: kdyz jsem ho vymontoval na felde, tak se olej nekonal
a to tam rozhodne byl. Ve felde uz je to jinak?

-> Klubko_: přesně, já to sebral v louži oleje pod autem, byla odrbaná převodovka jak s ní někdo škrtal o zem a už se tam neudržel
asi obdobný případ

-> Apple STS Chvojkovice-Brod: ten "sroub s kulickou"?
-> Matthes, záškodník z TechWebu: mal, keby mal olej, nejaky vercajk, nasel ten kolicek co vypadol a prislusne znalosti ...
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: A co s tim? Mel sanci to opravit?
-> Matthes, záškodník z TechWebu: aretační kolíček zespod převodovky, to se mi taky stalo v kolíně na kruháku 

-> Klubko_: Rikal ze mu neco vypadlo z prevodovky a vychcal oil a nejde radit no... Jsem zvedav 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: mluvil dokonce o Koprivnici, ze tam snad jede pro nejaky dily. Tak su zvedavej.
-> Klubko_: Tyjo, to nerikal ze je takhle daleko
OMG takovou popelnici jede takovou dalku... Ja myslel ze je nekde za humny.

jo a asi ve 13hod mi volal Zeke, ze stoji kousek od Olomouce s formanem a vysypanou prevodovkou, esi bych mu nemohl pomoct
ja zrovna 40km od olomouce a ostatni kamosi schopni pomoci taky nedostupni. Tak su zvedavej, co tady napise, jak ze to vyresill.

a dnes dostavel s Klimakem fustickovej krov, zafolioval a zalatoval. Pochybelo asi 6 lati teda.
Vceeera jsem si zas "cvicne" vyhodil motor s prevodovkou (prej uz bych si mel to vyndavani zaznamenavat do statistik rikala pusina
) pro kontrolu spojky (uz zase se chova divne) a spraveni razeni.
-> Fén: tak to je pekne na houno, kdyz to ubiha oproti zdi o 2 rady. Ale stejne by tam mel byt plech tak 10cm na zdi a aspon to samy dolu na tasky. V idelanim pripade podlepeny takovym molitanovym trojuhelnikem, aby pod plech nepodfukovala voda, listi a pod.

-> Fén: tak to je pekne na houno, kdyz to ubiha oproti zdi o 2 rady. Ale stejne by tam mel byt plech tak 10cm na zdi a aspon to samy dolu na tasky. V idelanim pripade podlepeny takovym molitanovym trojuhelnikem, aby pod plech nepodfukovala voda, listi a pod.
Natáhnul jsem brzdy a spojku vnitřkem v mědi. Dokompletoval nápravu a nandal do auta. Už jenom čekam do středy na pružiny a tlumiče vezu v uterý do prahy p. Kůrkovi.
tak jeden rychlo celolak hotov, ted rychle nastrojit a rychle na stk

-> Vitek: rytmus , nas najsamlepsi raper

-> alpin: netuším kdo je riťmuž
-> Vitek: prisli aj s riťmužom ? 

Dneska nic,ale včera jsem se byl Podívat na Alexandrovce v Brně
-> petr s: aaaha , teraz si ma dostal , na dielni sme mali hranatu karosu ale dialkovu a tama veru mala dvojpiest

-> alpin: Karosa 700 www.bvm.cz/index.php?nid=
4998&a...
-> petr s: hranata karosa ma dvojpiest

-> Borin - Král tuzerů: z karosy tiez nie aspon s tej hranatej , ale je zaujimave ze to je vodnik
-> alpin: Autobus
-> alpin: To nevím, ale podle mě z náklaďáku nebude...
-> Borin - Král tuzerů: inak nevies s coho je ten kompresor , je tam stitok a je to jikov a volake cisla
-> alpin: Ok 

-> Borin - Král tuzerů: to mi bohate staci... chystam sa robit plot a striekat alebo teda malovat branu , na auto si kompresor budem kupovat

alpin 25.09.10 14:15:37 napsal:
co doma clovek nenajde – kompresor ale neviem z jakeho nakladiaka este je
doma aj z liazky len ho treba najst,tlakova nadoba zo zetora , tlakovy
spinac – 1Mpa a striekacia pistol
chcem to dat nejako dokopy aby
s toho bol taky ten kompresor na striekanie…Tak na stříkání plotu...
co doma clovek nenajde – kompresor ale neviem z jakeho nakladiaka este je
doma aj z liazky len ho treba najst,tlakova nadoba zo zetora , tlakovy
spinac – 1Mpa a striekacia pistol

s toho bol taky ten kompresor na striekanie…Tak na stříkání plotu...
-> maca: Tomu já říkám pekelný stroj!