skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
tak uz mam konecne nazute 175/60 R13, kecov v servise okolo toho bolo za dve prdele ale je to nazute a vyvazene, juchu

Ono RFID je to trochu jinak ci spis to vidite jen z omezeneho nahledu, kdyz bude zajem, mohu o tom neco nastinit, par stran jsem psal do diplomky, ale kdyztak az zitra.
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : jn, taky bych rekl, ze se to moc nechytlo
Dnes odpoledne naložil s tatkou dva kontejnery sutě ještě nás tak 4-5čekaj a dílna s garáží bude vyvezená a hrubá stavba komplet vyčištěná
a může se jít na rozvody,vody,topení a elektriky

-> Klubko_: No na to, před jakou dobou jsme se o tom učili, se to ještě moc nerozšířilo...
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : zatim je tahle technologie pouzivana spis v prumyslu. U nas na skole s tim experimentujou. Byl jsem na prednasce a je to i schopny prenaset nejaky informace, pry to chcou pouzit i v autoopravarenstvi, ale z toho co tam prednasel mi neprislo, ze by tyhle cipy bylo potreba zrovna takle vyuzivat.
-> Nwkt 13.09.10 20:33:42: O té technologii jsme se učili kdysi ve škole - RFID (česky radiofrekvenční identifikace dat, anglicky obdobně). Na všem jsou čipy a pak jen musí projít přes bránu - snímač. Mělo by to prý snad nahradit čárový kódy.
-> Klubko_: No me se to stava v Metabu kde je rychlosklicidlo, kdyz mam klicku tak to zarvu a drzi 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: jojo, to se obcas stane. Normalka ne?
-> Klubko_: Nesmis se divat po osme na tv hovna :-D
-> stika87: No... spis ne:-D
-> Klubko_ 12.09.10 21:11:37: Koukam ze se ti vrtak taky obcas protoci ve sklicidle :-D
-> stika87: No... spis ne:-D
-> Klubko_ 12.09.10 21:11:37: Koukam ze se ti vrtak taky obcas protoci ve sklicidle :-D
-> Matthes, záškodník z TechWebu:
ale celkem pekny 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: ono vseobecne cucet na bednu ze ztrata casu. 

-> stika87: Tyvoe cumet na trosku? Skoda amortizovat plazmu.
-> Tomaso435: asi myslel jen kdyz mu tekla voda
ale jinak pekny ;-)

-> stika87: prej při závadě nemusel ani vystupovat 

UZ
NOVA bude Skoda 1203 TED ve Víkendu
-> Jarda/felda: tak to si u toho dovedu predstavit duchodce, jak s RVHP taskama stoji u navesu, a cekaj, az ridic otevre 

-> Nwkt: za chvíli budem nakupovat rovnou z kamionů at je to co nejlevnější

-> Jarda/felda: Na to už jsou dávno projekty, testovalo se to dokonce myslim v německu, vemeš vozík, projedeš obchodem, naložíš zboží a při výjezdu projedeš nějakym rámem(jako je na hlídání) a ten ti to namarkuje a odečte z kreditky
-> zidlik: to je vynález ty samoobslužný pokladny
za chvíli tam ani ty pokladní sedět nebudou 

-> zidlik: z toho si nic, ja mel dneska taky ponekud den blbec. S polozenim kousku krytiny jsem si hral skoro cely dopoledne, asi 3x to predelaval a to nepocitam, kolikrat jsem se na strese malem natahl 

-> zidlik:

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : já už taky ne 

-> zidlik:

-> zidlik: No ty vole to je mazec...
A taky proto na ty samoobslužný pokladny nechodím.

A taky proto na ty samoobslužný pokladny nechodím.

-> zidlik:

-> jok3r: no jako já myslel že jí to balení papírů nacpu do huby a nic si nekoupim...celej den sem vytočenej a pak takováhle tečka
-> zidlik:
uplne te u toho vidim

dneska je asi den hluchejch nebo co...přijede dědula se 120 že má nabouranej bok a že to chce srovnat a že má vysokej volnoběh a ptá se mě ve dvě hodiny si pro to můžu přijet?já řikám ne to nestihnu až tak v 5 a von na to-dobře dvě hodiny práce krát 250kč/h to je 500...řikám to nestihnu stavte se až v 5 a von dobře 5 hodin práce...já vo voze a von vo koze...pak přijel a ptá se kolik teda dluží řikám 1200kč a von na to dobře 1000 tak jo...to už sem byl hotovej....no nák sem to ustál a pak jedu do tesca a kupuju krabici papírů do tiskárny přetaženou těma plastovejma páskama a du na samovobslužnou pokladnu a vona na mě takhle ne to musíte dávat po jednom...řikám jak to mám dávat po jednom když to je zadělaný těma páskama a vona zase že to mám dávat po jednom(zase hluchá)takhle třikrát do kola a já furt že to asi nemám jak přeříznout..a pak sem se vytočil tak řikám doprd... práce to to mám asi přeříznout čůrá... ty k... b... a vona na to po jednom
já nevim co dělám špatně že mě neslyšej...řval sem na celej vobchodák všichni se tleměj a vona stojí 20cm vodemě a neslyší

Já jsem dneska nastoupil taky do školy... teda spíš do školícího střediska a začal jsem vstupní kurz pro získání profesního průkazu. Sice je to strašná nuda, ale jsem rád, že jsem se tam doslova na poslední chvíli dostal (v 7,45 telefon, že můžu v 8h nastoupit
- jako náhradník) a hlavně že to neplatím já. 

-> ZdenoR 13.09.10 14:13:00: Že se nebojíš, nechat ho takhle před školou... já bych ho tam nechal jen s ozbrojenou stráží. 

-> ZdenoR: se divím že jsi to tam nechal stát to u nás před školou by to nějaký pako obralo
-> ZdenoR: to je pohled na geologickej pavilon coz?
Vrátil jsem do auta původní autorádio - Blaupunkt Boston RCC45... Mám úplně radost z návratu kazet do odkladových prostor.
-> Syny: ted uz tam nestoji 

-> ZdenoR 13.09.10 14:13:00: Kurna to eRo tam sviti :)
-> ZdenoR: jezis taky ustav VSB 

-> Syny: Na ten chčiju. :-D Chci to dodělat v klidu a ne jak vocas s naběhlou žílou na čele a scvrklým pipíškem narychlo šroubovat kličky apod.
-> Jirik_Tuňák: To mas co delat, abys stihnul Most 

-> Tuner#2: Blatníkama ?
Nebo zrdcádkama ?
Přesahujou beskydy nějak výrazně obrys vozu ?

-> Jirik_Tuňák 13.09.10 13:19:32: Vybouráš 

-> Tuner#2: Pěkné, že ?
Jsem čeče zjistil, že už to mám v té malé garáži kvůli vytaženým blatníkům mezi futrama vrat nachlup. 

-> Jirik_Tuňák 13.09.10 13:04:02: Už jsem se chystal napsat, že to je blbě a naštěsí jsem si přečetl text.
Je dobře, že zas makáš v sobotu jsem jel okolo fotit limuzínu, ale měl jsi zavřeno, jinak bych přibrzdil.

Jooo, ještě dočistit a předpřipraveno na plnič. Blatník je pouze "odložený".
Včera jsem si přivezl od kámoše hotovou zadní kapotu.
Originalisti nemusí ani počítat žebra, nebo vzdálenosti, tyto hodnoty mi / nám byly skutečně u prdele.
Originalisti nemusí ani počítat žebra, nebo vzdálenosti, tyto hodnoty mi / nám byly skutečně u prdele.

-> 105: 10 let stare:-)