-> Arnold: Byl jsem na dnech obce Bystřice, taková venkovní akce, pěkně nám zahrála kapela Noname! Ty voe i přes to počasi se sešlo lidi jako blázen, taky to tak dopadlo
Sic ne dnes, ale včera sem se s Formanem vrátil z Chorvatska. 1300 km, 4 lidi a náklad až po střechu, rychlostí 110 - 120 km/h po dálnici průměr cca 6 l/100 km, jediná závada za celou dobu bylo propálené vlákno v H4ce vlevo v předu... A člověk by nevěřil, kolik lidí se bude otáčet za Formanem v Chorvatsku, respektive po cestě. Přikládám jedno vcelku povedené foto:
Bylo to moooc fajn. :-) Je pravda, že Honza si s nasazením helmy mozek nějakým způsobem vypnul... Ale jak prohlásila moje přítulkyně, tak jsme měli nejnudnější průjezdy ze všech. Bylo to opravdu jenom na čas - ono 25 vteřin náskok na druhýho je na celkem 15ti km docela mazec...
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: Honzo díky. Bylo to super. ;-)
-> Kaprof: kola provrtána skrz, stržené závity vylity jakýmsi lepidlem, a znovu projety, více asi prozradí štěpán.... jinak auto fungovalo luxusně, co zatáčka to průjezd bokem, barkasek taky upaloval jak o závod, no super sobota
takauto dovezeno z chaty.....nandany Lkove sedacky, vybral sem si jeste veci co si necham nebo pujdou do cerveny a je pripraveny na odvoz, kola jeste neprezuty
Dnes jsem vyčistil a přpravil minimax na stříkání dutin pač na něj 10 let nikdo nesáhl. Uklidil kufr a namáčknul veškerou povinnou výbavu do rezervního kola, odpadla tak přepravka co jsem tam vozil a mám místo na nákupy
-> VeTeV: no s tim je to uz horsi, vzhledem k tomu ze se po x letech vratil do skoly, tak casu moc nema. A to misto kde delal postupne rozebiraj, takze neni moc kde delat. A do toho budu ja 14dni mimo :-/