skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
-> Klubko_ 01.09.10 21:53:30: Tak já bych se na motorce klidně svezl, už se mi to párkrát poštěstilo, ale ne na nějakým supersportu. Co od nich čekat a jak se k nim chovat jsem se naučil praxí setkávání se s nimi. A věř, že já jim rozhodně neschvály nedělám. Ale když mě dneska ráno na světelný křižovatce s jedním pruhem při odbočování vlevo zleva předjede motorkář, to považuju za prasárnu. I když to možná motorkář nebyl, jel na skůtru, nevím za co to považují motorkáři, jestli to mezi ně taky spadá.
-> petr s: -> Kaprof: moc srandovní nebyla... díky množstevním, věrnostním a nevím jakým dalším slevám jsem pořídil C a následně C+E + D za lidových 35.800,-. Není to málo, ale taky ne hodně. V Hradci bych se na tuhle cenu asi nikde nedostal, takže jsem něco ještě projezdil a taky poplatky na úřadě do toho nepočítám.
predna naprava skoro hotova - musim nejako poriesit hreben lebo zatacanie o 1/2 otacky veru nechcem , chcem mat aspon 1 uplnu otacku volantu
ukazane pruzenie
ukazane pruzenie
dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) 01.09.10 21:45:56 napsal:
Jinak k duchu tématu:
Já jsem dneska úspěšně složil zkoušky na C+E a D.
Kromě motorky mám už papíry na všechno a motorku rozhodně v plánu
nemám.
Takže autoškola snad už nikdy více (nechtěl bych přijít
o papíry), ale bude se mi stýzkat, bavilo mě to a bylo to rozhodně lepší
než normální škola kteréhokoliv stupně vzdělání.
Kamaráde, velká gratulace, papírově jsem si toto nikdy nedokázal, ačkoliv jsem si to mohl pořídit již mnohokráte zdarma.
Třeba se někdy dočkám času na dokončení tohoto vzdělání, a třeba taky přestanou tát ledovce a banky budou rozdávat vzorky zdarma. Naštěstí občas nejsou papíry nutné.
Jinak, když už nebudeš navštěvovat autoškolu, stav se na gymplu dopilovat rodný jazyk :-))))
Jinak k duchu tématu:
Já jsem dneska úspěšně složil zkoušky na C+E a D.
Kromě motorky mám už papíry na všechno a motorku rozhodně v plánu
nemám.

o papíry), ale bude se mi stýzkat, bavilo mě to a bylo to rozhodně lepší
Kamaráde, velká gratulace, papírově jsem si toto nikdy nedokázal, ačkoliv jsem si to mohl pořídit již mnohokráte zdarma.
Třeba se někdy dočkám času na dokončení tohoto vzdělání, a třeba taky přestanou tát ledovce a banky budou rozdávat vzorky zdarma. Naštěstí občas nejsou papíry nutné.
Jinak, když už nebudeš navštěvovat autoškolu, stav se na gymplu dopilovat rodný jazyk :-))))
dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) 01.09.10 21:45:56 napsal:
bavilo mě to a bylo to rozhodně lepší
mam z toho rovnaky pocit, teraz robim C
bavilo mě to a bylo to rozhodně lepší
mam z toho rovnaky pocit, teraz robim C

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : tak to bys prave tu motorku mel dodelat a nekdy se na ni v provoze svizt, at vis, jak se k motorkarum chovat a co od nich cekat.
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Gratulace-taky mě zajímá cena

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Kolik je cena za takovou srandu?
Jinak k duchu tématu:
- Já jsem dneska úspěšně složil zkoušky na C+E a D.
Kromě motorky mám už papíry na všechno a motorku rozhodně v plánu nemám.
Takže autoškola snad už nikdy více (nechtěl bych přijít o papíry), ale bude se mi stýzkat, bavilo mě to a bylo to rozhodně lepší než normální škola kteréhokoliv stupně vzdělání.
- Já jsem dneska úspěšně složil zkoušky na C+E a D.
Kromě motorky mám už papíry na všechno a motorku rozhodně v plánu nemám.

-> Bohyn 01.09.10 19:02:55: Taky jsem měl něco podobnýho. kupodivu docela mladý policajti, ale rozumný a žádný vysíráci. Kdyby tak takový byli všeci...
Bohyn 01.09.10 19:02:55 napsal:
Tak dneska mě potkala první kontrola PČR s Rapidem
brandýs nad
Labem cca před hodinou, jel jsem sám, tak jsem byl jasnej.Klasika doklady a
dechová zkouška.Poté, co si auto oba obešli mi jeden povidá: máte to
pěkný, taky jsem měl Rapida…tak jeďte
udělali mi velkou
radost
tak to jsi měl kliku na hodné benga

Labem cca před hodinou, jel jsem sám, tak jsem byl jasnej.Klasika doklady a
dechová zkouška.Poté, co si auto oba obešli mi jeden povidá: máte to
pěkný, taky jsem měl Rapida…tak jeďte

radost

MATTESS 31.08.10 22:38:48 napsal:
→ dna69 – „zde je místo pro Vaši reklamu“ :) :
chceš vyfotit písmenka v krabičce?
O „vylepšení“ SPZ jsem už psal nedávno, proč to
-> MATTESS: O tom žádná... taky uvažuju, že to udělám. Můžná už je ale pozdě... a hlavně těch fotek, na kterých bych to musel udělat... Místní příslušník, proti kterému jsem se dovolil přidat se k Hurdisovi, si mě už stejě poznamenal. 
→ dna69 – „zde je místo pro Vaši reklamu“ :) :
chceš vyfotit písmenka v krabičce?

-> fido06: -> havlik: ano je to V-maxx....už si tuto značku nikdy nekoupím
na příští auto jedině Eibach,ten jsem měl na fabče a absolutní spokojenost

na příští auto jedině Eibach,ten jsem měl na fabče a absolutní spokojenost

-> venni: ziadne rozsirovanie na 40mm nebude, na to mam ine potrubia
-> matoo: hodně štěstí při rozšiřování na konečných 40mm :)
-> Vojťas: To je v pořádku to je zdravá plíseň..:D:D:D
brandýs nad Labem cca před hodinou, jel jsem sám, tak jsem byl jasnej.Klasika doklady a dechová zkouška.Poté, co si auto oba obešli mi jeden povidá: máte to pěkný, taky jsem měl Rapida....tak jeďte
udělali mi velkou radost

-> Izzy Power: chyta ti to plisen 

-> Tomáššš: Ne neboj ještě dneska večer to bude bílé..

-> Izzy Power: nejak ti to sedivie :)
vcera cierna farba dnes seda :) este mi povedz ze je to chameleon tak ma pacne

afro100 31.08.10 22:33:45 napsal: → alpin: a co to bude az to budeee ?přední náprava 742..aspoň já ji vtom vidím
-> maca: to je tak když se kupuje něco neověřenýho 

-> havlik: ajaj :)
-> fido06: to je na oktávku Vmaxx nebo tak něco
-> maca: co je to za výrobce?
-> Jarda/felda: ja už hej a bolo to teda sado ... dolievanie litrov oleja pred každou jazdou a kdekoľvek som zastavil tak behom minúty kaluž ... aj keď malo to aj svoje výhody, v škole som parkoval stále na tom istom mieste, lebo tam nikto nechcel stáť 

Dneska přišel vyreklamovaný zadní tlumič,tak jsem zvědav jak dlouho vydrží:(
-> Jirik_Tuňák:
"Slepec" to opravdu nebyl, sice měl psa, ale to byl nějaký vořech a celkově vypadal jak socka z hospody. 

-> minno: záleží čo tam máš ,na škodovke možno to gufero aj ložisko áno
-> Rooney: Už to vidím.
"Bezohledný řidič srazil v Ostravě slepce na přechodu" 

Dnes jsem v Ostravě, cestou do práce, málem přejel kreténa na přechodě.
Ještě se rozhlížel, tak sem si říkal: má červenou a vidí mě, tak tam ten blbec snad nevleze.
No né, že mi vlezl těsně před auto?!
Než sem stačil zastavit, tak zdrhnul.
Tohle sem fakt nepohopil, buď chtěl spáchat sebevraždu, a nebo byl slepej jak patrona.
Ještě se rozhlížel, tak sem si říkal: má červenou a vidí mě, tak tam ten blbec snad nevleze.
No né, že mi vlezl těsně před auto?!
Než sem stačil zastavit, tak zdrhnul.
Tohle sem fakt nepohopil, buď chtěl spáchat sebevraždu, a nebo byl slepej jak patrona.

-> minno: ještě sem se nesetkal s tim že by gufero u setrváku teklo 

-> koate: v tom by asi nebyl problem,ale motorky se krasne strikaji,a tereni autika,treba takovej ram,toje narez jako
-> johaning: toseto stříkaj elektrony disky a dekly dyžse tim někdo živý :D...tomi pak ukážeš nažiwo
já si dnes v práci na odpolce láknul konečne ventildekl,jeto v ral 3003,ještě pak vyleštit znak a bude hotovo.
Je vhodné niečo preventívne meniť na motore na strane zotrváku po demontáži motoru z auta?
Myslím tak, ako sa mení preventívne vždy spojkové ložisko prípadne lamela (ak sa teda motor nevyberá každý týždeň), nie je vhodné a účelné tiež takto preventívne vymeniť aj gufero na veku kľuky, prípadne ložisko v kľuke?
Myslím tak, ako sa mení preventívne vždy spojkové ložisko prípadne lamela (ak sa teda motor nevyberá každý týždeň), nie je vhodné a účelné tiež takto preventívne vymeniť aj gufero na veku kľuky, prípadne ložisko v kľuke?
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : chceš vyfotit písmenka v krabičce?
O "vylepšení" SPZ jsem už psal nedávno, proč to

-> afro100: akoze skodovacka naprava , ale iba akoze

-> filcek: Paráda, moc se mi líbí pětikanál v erku nebo kilu na jednom webru

-> alpin: a co to bude az to budeee ?
tak je uz aj horne , sice trochu odflaknute ale hibe sa to dobre
-> krtik: klasika - 220v drat na doma - vypinace zasuvky atd.
-> alpin: aha, já myslel, že máš měděnou kulatinu doma