skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
-> Pavel P..: do toho podběhu by ses pomalu schoval

-> Pavel P..: To je clun panecku :)
dneska jsem odvezl pomalu 300kg dřevotřísky... škudka to zvládla dobře ale v kopci mě předjela i Avie :o)) a ty áááčka

Výměna všech klíčků na užovce po ztrátě původnich:/ No podaŕilo se a byla po dlouhé době zase projiždka:o))
-> alpin: taky jsme jich nedávno pár potkali 

ja som dneska videl karavanu oskarov , zopar nadsencov islo cez novaky na velorexoch

Dnes jsem konečně dodělal spodek auta... komplet natřeno v základu a včera se natíral cely introš do základu... fotky zatím nemám, ale dodám! 

po 11tich hodinach stravenym za volantom som uspesne dorazil domov...ale to co som dneska zazil tak som nechapal, osem kilometrov som isiel hodinu a pol, myslel som si ze vytrhnem aj volant z auta jak som bol na nervy z toho ale som doma paradicka...
a pre ludi ktory pisali ze si mam vyhladat vlakove spojenie, pridierajuca skrtiaca klapka fungovala bez problemov

a pre ludi ktory pisali ze si mam vyhladat vlakove spojenie, pridierajuca skrtiaca klapka fungovala bez problemov

-> gim: luxusni, taky chci takovy :D grrr ja ten lak snad budu muset vazne udelat 

-> afro100: nic sa neprelomi bo treba strechu spravit... pjdu tam i tak skridle ...
-> Kuladmin: neboj nic, ziadne tam nebude lebo strecha nie je a ani niektore bocne skla ... bude to na sposob spristreska ... ktory bude krity ...ale budu tam "diery-vetraky"

je to skoro holy skelet,konstrukcia sklenika ...

-> Kuladmin: neboj nic, ziadne tam nebude lebo strecha nie je a ani niektore bocne skla ... bude to na sposob spristreska ... ktory bude krity ...ale budu tam "diery-vetraky"

je to skoro holy skelet,konstrukcia sklenika ...
-> Tomáššš: A jeste bacha na vlhko ve sklenimu!! Aby to nebylo kontraproduktivni.
-> Vojťas: dik musel jsem to dolestit pze zbytek krom strechy je strikanej tak to docela bilo do oci jak to bylo matny, takze tedka parada. Nejlip dopadla strecha ta je jak zrcadlo :-)
-> Tomáššš: do sklenika by som auto nedaval ... sa to pod snehom zalomi a mas ... :/
-> gim: sakra
paráda!

vozil som 6 vriec psenice ,jedno cca 50 kg, a ukecal staru mamu aby sa nebural stary sklenik ze ho vyuzijem ako garaz na zimu pre svoju stovocku
umyl auto,vydrhol intros,povysaval a sel domov
pre mnohych nic moc ale pre mna paradny den bo konecne budem mat strechu pre svoju srdcovu zalezitost :)
chceto este trocha osmirglovat natriet ,nahodit,strechu a mozme byvat :)

umyl auto,vydrhol intros,povysaval a sel domov

pre mnohych nic moc ale pre mna paradny den bo konecne budem mat strechu pre svoju srdcovu zalezitost :)
chceto este trocha osmirglovat natriet ,nahodit,strechu a mozme byvat :)
z fotky je prd znat, no tady je detail kapoty, rozlesteny puvodni 27let stary lak, vosku v mrizce si nevsimejte :-)
konecne jsem mel po 11dnech 12tek v praci volno tak jsem si odskocil na chalupu, rozlestit auto po lonskym lakovani. Hezky cely 2000, pak brusna, lestici a vosk. Po kazdy fazi umyt. Celodeni rachota. Konecne hotovo! Akorat se o auto skoro nemuzu oprit jak klouze :-) krom toho se mi podarilo namontit el vysouvaci antenu :-) dneska po prijezdu domu jeste novy kotouce na spotrebak a instalace jiny anteny, pze puvodni mi zatykalo. A zitra s usmevem pracovat na lepsi zitrky :-)
-> Vojťas: noo, cim skor tym lepsie ... mne zhorel tento regler, aj kable od altika k nemu ... :/
-> afro100: jj, slysel sem ze to nejde dokupy no, musim to poresit :/
-> Vojťas: aky mas altik, 55A ?
-> Vojťas: náká smažka ne?
sem se v tom zas dneska vrtal a narazil sem na jednu neprijemnou vec :/ sem mel z prdele kliku teda
hmm fotka nahovno, zčuzenej kabel od dobijeciho rele na civku,
hmm fotka nahovno, zčuzenej kabel od dobijeciho rele na civku,
nitroman 20.08.10 13:49:44 napsal:
podlaha
pripominala cednik na rezance,
Tak to zní moc plechovic neudělají
.
podlaha
pripominala cednik na rezance,

Tak jsem si právě byl u pana Čepka pro sadu trysek a vzdušníků na Webera 30BDIC, bezvadný přístup, vzdušník mi vyrobil na počkání, neb ho zrovna neměl. .... u Davese bych se jich dočkal možná tak až příští přestupný rok

Prave odovzdal na zošrotovanie rodinny klenot Š105L, r.v. 1982 povodom užovka, ofiko prerobena na eMko... Bola u nas od narodenia, ale podlaha pripominala cednik na rezance, vodna pumpa sprchu a motor zral viac oleja ako benzinu... Nech je jej lis lahky... 

-> Matthes, záškodník z TechWebu 20.08.10 12:25:15: ono kdo by to tiez kradol ze 

-> Nwkt: Todle nema panel sundavaci :-)
-> Shark: Pokud k tomu nedává kód, nemá to manuál a čelní panel tak je to jasný 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: ani nerozoznas ci je to corka dneska vedia to tak zabalit zakamuflovat ze az
-> Shark: Nesmis kupovat corky 

-> Nwkt: slusnych ludi je malo dneska
-> Matthes, záškodník z TechWebu: no ved to je jasne,ved to ma zaujimalo,lebo videl som kopec inzeratov a nikde ziadna zmienka o tom kode k radii :)
-> Shark: Bylo zakodovane samozrejme. Ale koupil sem ho s kodem. Nekdo tunil fobii a misto tohohle si koupil nejaky tuzing co umi MP3 to je dulezite
Kod se musi dat vzdy po odpojeni baterky. To radio je mozna smutny ze si nema s kym povidat, ale nebudu mu tam davat jednotku z fobie kdyz ji nevyuziju, jen bych nezadaval kod...

-> Matthes, záškodník z TechWebu: mototechna strasnice nema? vrakac - kurnik to snad neni problem...
-> Shark: za příplatek bylo i rock, pop a metal - ale to si matthes odmítl zaplatit
-> Shark: za příplatek bylo i rock, pop a metal - ale to si matthes odmítl zaplatit

-> Shark: Slušný lidi k tomu ten kód přidají
-> Matthes, záškodník z TechWebu: Aspon ze tak,a nebolo to radio zakodovane ? ci si nahodil a islo
-> VeTeV: tak to bieda potom 

-> VeTeV: Ale aspon tu gumovou manzetu na ten panel...
Nemame 

-> Shark: Jojo, cerne, pekne. Zadny stribrny tuzing jako sencor atd. Repro Clarion 16cm
Chycene jen do dveri, Tunerovi2 by se z toho jezily vlasy, ale me to staci. No aspon to neni chycene pouze do tapecu jak u nekterych expertu 

-> Shark: píšou symphony - takže to hraje jen symfonie a opery 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: a co to natrit? obrousit a pkene barvickou - co vyna to pane zaskodniku?
-> Matthes, záškodník z TechWebu: Ked veci tak len original skoda
aspon to hra dobre ?

-> VeTeV: Samotna paka je poskrabana :( Neco pres ni byt musi. Bordel nekdy napravim 

Matthes, záškodník z TechWebu 20.08.10 11:33:43 napsal:
Kokam zeto je volake zaprasene, bez blesku to neni videt :(
zasrané to je jak prase pane - a tu ponožku zahoď
Kokam zeto je volake zaprasene, bez blesku to neni videt :(
zasrané to je jak prase pane - a tu ponožku zahoď

-> Shark: Original skoda auto 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: riadny cd pleyr :D
Je tam. Jeste se zbavit tuzingove manzety typer a bude dobre
Kokam ze to je volake zaprasene, bez blesku to neni videt :(

-> David29: uff

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Tak tam kam jedu to neřešim, i když tam ta cedulka neni, pač tam prostě musim..
Ale horší to je třeba tam, kde jenom projíždim... Třeba u Pavla
-> Pavel P..: Neboj, už jsem doma
Ale horší to je třeba tam, kde jenom projíždim... Třeba u Pavla

-> Pavel P..: Neboj, už jsem doma