skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
-> castrol: nestraš 

pro dokresleni atmosky - co je to kurovec? ne problem tu nemame 

Rooney 15.08.10 19:11:18 napsal:
Už po druhé, za sebou, sem lámal fabku na dveřích.
Poprvé to bylo,minulý týden, v chatce na Těrlicku – odemkl jsem, vzal si
bundu, zamykám a klíč zůstal v polovině zamykacího úkonu, tak přišel
na řadu univerzální klíček od všeho, pan Hasák
.
No a podruhé, to bylo včera na chatce u kolegy v Řece, kámoš zavřel
dveře na hajzl a už se z něj nedostal
.
Sem zvědavý, které dveře se poserou, ten další víkend
od vytahu
Poprvé to bylo,minulý týden, v chatce na Těrlicku – odemkl jsem, vzal si
bundu, zamykám a klíč zůstal v polovině zamykacího úkonu, tak přišel
na řadu univerzální klíček od všeho, pan Hasák

No a podruhé, to bylo včera na chatce u kolegy v Řece, kámoš zavřel
dveře na hajzl a už se z něj nedostal

-> Apple STS Chvojkovice-Brod: kde bylo jablko? ja se flakal v okoli Lipna ...
Sumavu bych nechal zavrit - hruza co tam dela kurovec
Sumavu bych nechal zavrit - hruza co tam dela kurovec
-> Apple STS Chvojkovice-Brod:
konečne doma co

apple hlásí po týdnu dovolenkování a cestování s rapidem příchod, haleluja

-> Zeke-ten šestý: no ne asi,kez by tam mohla stat dal:-D
-> petr s: dobrej system:D
Tak hlásím příjezd zpět z MotoGP.Zážitek jako vždy luxusní.Nejlepší asi nová kubatura moto2.Luxusní zvuk
.A krásný 5.místo Kuby Kornfeila
.Bojoval jak ďas

-> jok3r: totu verzi co jsme přivezli vyšla v přepočtu okolo 850tis a mělo by se s tím jet do polska a tam to prodat už tam byl jakýsi zajemce na to za mega a pul co jsem slyšel a to se rozděluje mezi 3 lidi + musíš ještě počítat dopravu,přehlášení na české papiry ,pojistka atd
-> jok3r: Koupíš kradenou a prodáš jako zánovní
-> pulin: aha a smim se zeptat kolik takova hracka stoji a kolik na tom trhnes? jen ze zvedavosti

-> Jarda/felda: to určitě ne já jen že to ani jinak jednoduše nešlo
-> jok3r: kupovalo se to kvuli kšeftu :-)
-> pulin: proc pujde pryc?
-> jok3r: jj diky tak počítam že měsic se ohřeje a pak pude do světa jinak nádherné svezení 350 koni dělá svoje:-)
-> pulin: pekne pekne,, mel sem tu cest projet se se strejcovou A6 allroad 3.0tdi a je to mazec, tak at dobre slouzi
-> pulin: hlavne si do toho nesadaj
Poprvé to bylo,minulý týden, v chatce na Těrlicku - odemkl jsem, vzal si bundu, zamykám a klíč zůstal v polovině zamykacího úkonu, tak přišel na řadu univerzální klíček od všeho, pan Hasák
.
No a podruhé, to bylo včera na chatce u kolegy v Řece, kámoš zavřel dveře na hajzl a už se z něj nedostal
.

Poprvé to bylo,minulý týden, v chatce na Těrlicku - odemkl jsem, vzal si bundu, zamykám a klíč zůstal v polovině zamykacího úkonu, tak přišel na řadu univerzální klíček od všeho, pan Hasák

No a podruhé, to bylo včera na chatce u kolegy v Řece, kámoš zavřel dveře na hajzl a už se z něj nedostal

tak sem včera zatížil feldu-asi 200kg štípanýho kamení,pěkně seděla

prijdu ke garazi a naka jina skodovka mi vyhnala moji cervenou.... :D
menili sme predni tlumice na Voplikove skodarne :)
menili sme predni tlumice na Voplikove skodarne :)
Matthes, záškodník z TechWebu 14.08.10 23:51:05 napsal:
Bucin 14.08.10 23:47:33 napsal:
→ Tuner#2: → Matthes, záškodník z TechWebu:neviděli 2hou variantu
Dvahou variantu? Co to je dvaha?Přidej si tam ó a je z toho "o2ha" /odvaha/.
→ Tuner#2: → Matthes, záškodník z TechWebu:neviděli 2hou variantu
Dvahou variantu? Co to je dvaha?Přidej si tam ó a je z toho "o2ha" /odvaha/.

-> Bucin 15.08.10 11:49:29: To je mazec co tady předvádíš... Raději už bez komentáře.
-> castrol: dělalo to již delší dobu....je fakt že jsem nějakou tu díru trefil

-> maca: a to začalo z ničoho nič triast alebo si do niecoho vletel
-> castrol: geometrie nepomohla,při vyvážení kol jsem nebyl a asi jedno je trochu koplé.....nu což,nechám je v zimě srovnat

-> maca: a vobec to nepomohlo? mne to takto robilo na felde predná náprava po go a stale volant triasol aj ked som kolesa prehadzoval tak posledná moznost geometria a je klud a kde mam príspevok ??

-> castrol: ta byla také udělaná

Dnes jsem se hrabal zase v tom krámu:(,nové silentbloky ramen+stabíku,nové čepy,horní uložení,vyvážení kol a stejně od 80km/h se chvěl volant.....poslední možnost co mě napadla prohodit kola ze zadku na předek a vííííítězstvííí.....nic se nechvěje!
Budu muset nechat ty zadní kola srovnat.
Budu muset nechat ty zadní kola srovnat.
vystužil horné rameno na náprave určenej do vozíka. tá stará mala vytrhané horné dorazy aj s časťou ramena.
Bucin 15.08.10 11:49:29 napsal:
→ Syny: E. A pokud mne to má skalpovat tak nemyslim že má vliv na tom jak je ta kapota ukotvena.
LOL Tyjo nektery lidi snad nemaj ani zakladku
→ Syny: E. A pokud mne to má skalpovat tak nemyslim že má vliv na tom jak je ta kapota ukotvena.
LOL Tyjo nektery lidi snad nemaj ani zakladku

v pátek mi přišel poštou výfuk(moc děkuji Richardovi.S) a včera jsem ho natřel:-)
-> Bucin: takže chceš říct že inženýři ve škodovce byli blbci když vymysleli to uchycení 

-> Syny: což něco to do sebe má mne se tam na jednom orygo pantu utrhly matky v kastli tak vymejšlím nové chujoviny třeba se mi nic nepovede podle mejch představ a nakonec to dám z5 do púvodního stavu.
E. A pokud mne to má skalpovat tak nemyslim že má vliv na tom jak je ta kapota ukotvena.
E. A pokud mne to má skalpovat tak nemyslim že má vliv na tom jak je ta kapota ukotvena.
-> Bucin: Jako ta kapota takhle s timhle provedenim, to je fakt chujovina
A psat, ze neplanujes havarovat, to je jeste vetsi :) To asi neplanuje nikdo a i presto jsou denne nehody. Ale kdo chce kam...
Me naopak prijde otvirani do strany celkem prakticky...

Me naopak prijde otvirani do strany celkem prakticky...
-> Matthes, záškodník z TechWebu: nějak jsem si zvykl to psát takle ani nevim kdy.
-> Bucin: Tak proc to pises takhle blbe? Bud druhou nebo 2. ne?

-> Matthes, záškodník z TechWebu: to je jako druhou
→ Tuner#2: → Matthes, záškodník
z TechWebu:neviděli 2hou variantu
Dvahou variantu? Co to je dvaha?
→ Tuner#2: → Matthes, záškodník
z TechWebu:neviděli 2hou variantu
Dvahou variantu? Co to je dvaha?
-> Tomaso435: to bych neřekl spíž to bylo nejednodužší řešení kvuli tvaru kapoty.
-> Tuner#2: -> Matthes, záškodník z TechWebu: snad se to nezkroutí a neplánuji havarovat to až v důchodu neudžím moč.
A to jste ještě neviděli 2hou variantu, ta tu kapotu vyloženě zvedne ne jako tadle kerá jen vyklápí.
A to jste ještě neviděli 2hou variantu, ta tu kapotu vyloženě zvedne ne jako tadle kerá jen vyklápí.

Tuner#2 14.08.10 23:36:29 napsal: → Bucin 14.08.10 22:36:33: A Ještě dodám, že otvírání nastranu nebylo jen dílem náhody…
proč to tak je? je to tak v případě nárazu pevnější ? když je kapota uchycená na straně 2x za sebou....
proč to tak je? je to tak v případě nárazu pevnější ? když je kapota uchycená na straně 2x za sebou....
-> Tuner#2: Kamikazeeeeeeeee
A jeste to je kapota s pavoukem. Snad ma v prednim skle pridavnou bezpecnostni folii 

-> Bucin 14.08.10 22:36:33: A přemýšlel jsi někdy nad tím proč mají auta s kapotou která se takhle otvírá tak masivní panty a na rohách kapoty železné háky, které v případě nárazu zajedou pod rantl, aby kapota posádce nesťala hlavu? Tohle je už fakt vrchol demence... Promiň.
Ještě dodám, že otvírání nastranu nebylo jen dílem náhody...
Ještě dodám, že otvírání nastranu nebylo jen dílem náhody...