skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
-> Radek Retro eLeSo: :mas odvetrani vika ventilu do filtru?Takhle zasvineny by ten karb byt nemel,plus mozna setri s impregnacnim olejem.
takhle vypadal po sundání filtru,fotky po nemam-vybila se baterka a já to potřeboval složit

proběhla rozborka karbce+nový věci do něj a vyčištění
a ještě něco z mojí práce, tyhle prcky jsme montovali, demontovat staré, namontovat nové, obvykle nám je tahali jeřáby, kterejma je propletená celá hala, nicméně jeden kousek ze čtyč jsme museli vytáhnout 10m růčo laňákama :/. K tomu natáhnout nový kanály... Budu se muset lépe učit :)))
Jinak jsem byl na místech, kde dlouhou dobu nikdo. Všude tuny prachu a když člověk do takové 5cm vrstvy šlápl vypadalo to jako malý výbuch. Případně parádní zážitek bylo zavěšení v kurtech nad šachtou v 10m nad zemí + 15m do podzemí :P
Jinak jsem byl na místech, kde dlouhou dobu nikdo. Všude tuny prachu a když člověk do takové 5cm vrstvy šlápl vypadalo to jako malý výbuch. Případně parádní zážitek bylo zavěšení v kurtech nad šachtou v 10m nad zemí + 15m do podzemí :P
Pohled na hutě Dillingen, cca 300let fungující huť, kde se vývoj nezastavil
V levo dole jsou ocelové kvádříky o hmotnosti cca 50t
V levo dole jsou ocelové kvádříky o hmotnosti cca 50t
Ne dnes, ale co a kde jsem dělal poslední měsíc v říši, těsně vedle Fr hranic...
Usazování nového komínu, dlouhého cca 50m, jeden díl měl asi 800kg
Usazování nového komínu, dlouhého cca 50m, jeden díl měl asi 800kg
-> koate: Souhlasim s -> jarda.u1: ty plasty si tam nemel davat.
-> Dale_Estelle: no trochu.....příjemné odreagování

-> maca: nervy?
navštívil jsem střelnici.....
-> johaning: tak v neděli sem k večeru spíš už jen debatoval..a dělal sem ty dveře..jinak dík..
-> jarda.u1: jeto zakrytí..a mělsem jetu..pod tim je i krabatka a taje dle mě hnusnější než toto..nikdo se už podto nikdy koukat nebude :D..tj už nadojetí
-> koate: noo chlape takto uz slozeny to vypada vazne pekne,a ne jak sem to vydel jeste v nedeli na pul hotovy,fakt kus prace,a musim rici ze dobry
-> Zeke-ten šestý: Fakt je
Jinou jsem nekupoval.

-> Matthes, záškodník z TechWebu: je no :) nerek bych ze to je ona :D
-> Zeke-ten šestý: Ale musis uznat ze je ted pekna...
-> Matthes, záškodník z TechWebu: 

-> koate: No ja mam palubku z Litne, kerou Zeke vytahl z pod nejakyho stromu a taky sem ji daval do pucu

koate 12.08.10 23:12:17 napsal:
Po laku…jo dostal plastový podběhy a ty lemy..jeto spotřebák..prosím
nekamenujte…pod tím poctivě vyvařeno a ošetřenotim spis bych tam ty plastovy nesmysly nedaval (krom tech podbehu)
Po laku…jo dostal plastový podběhy a ty lemy..jeto spotřebák..prosím
nekamenujte…pod tím poctivě vyvařeno a ošetřenotim spis bych tam ty plastovy nesmysly nedaval (krom tech podbehu)
-> Kaprof: jáuž si naní zvyk...5105 pastelová zelená..puvodně jeto 1990 hnědák socka...postupem času je černej,dělený sedla hodiny atd..jako spotřebák dobrej..postivejch 90tisíc a servisní knížka..sme první majitelé
-> Matthes, záškodník z TechWebu: těsně vedle :D..v litni...leželo to umě v dílně kdesem brousil..jeto zasratý...jeto tam zatim jen nahozený
-> koate: Tahle barva se mi v origu líbí nejvíc:o)
Po laku...jo dostal plastový podběhy a ty lemy..jeto spotřebák..prosím nekamenujte...pod tím poctivě vyvařeno a ošetřeno
-> koate: Tyjo, ten intros si nasel u popelnic?
Zkusmo sem nahodil černý intro..nesedí jedinej konektor..šecko měnim..
-> petr s: Ahaaaaaa tak to by mohlo byt... No doufam ze uz to bude drzet
. .. a nenajede nakych 60 tisic nebo kdy se ma menit rozvod.

-> Matthes, záškodník z TechWebu: Je to asi 10 a konec stočený na 6mm
-> petr s: V bloku? Nebo v setrvaku a musi tam jit spesl sroub?
-> Matthes, záškodník z TechWebu: Tam je asi 6mm dírka
petr s 05.08.10 22:42:26 napsal:
→ Matthes, záškodník z TechWebu: Za startérem je dírka
na zajíštění setrváku ale to bude nové forum jak na rozvodák
Tak sem to dneska slozil a pak s kamaradem nadrazdili. Nefacha mu balonek na cerpani nafty z nadrze, nejak tam blbne ventilek... Ale naskocil hned, v cerpadle byla nafta takze ok. Akorat kamarad trochu vic predepnul packu na "sytic" a i za tepla to melo vysoke otacky a tvrdy chod. Sme povolili jak to bylo predtim a OK.
Zajimalo by me jak se teda ma zajistovat ta klika. Za starterem fakt je dira... M10 ale nejde tam dat sroub moc hluboko... Takhle to bylo OK, tak snad vydrzi.
→ Matthes, záškodník z TechWebu: Za startérem je dírka
na zajíštění setrváku ale to bude nové forum jak na rozvodák
Tak sem to dneska slozil a pak s kamaradem nadrazdili. Nefacha mu balonek na cerpani nafty z nadrze, nejak tam blbne ventilek... Ale naskocil hned, v cerpadle byla nafta takze ok. Akorat kamarad trochu vic predepnul packu na "sytic" a i za tepla to melo vysoke otacky a tvrdy chod. Sme povolili jak to bylo predtim a OK.
Zajimalo by me jak se teda ma zajistovat ta klika. Za starterem fakt je dira... M10 ale nejde tam dat sroub moc hluboko... Takhle to bylo OK, tak snad vydrzi.
Mimo jiné poupravil stavební plány a zase získal o něco více místa. :o)
-> Suty: Ken Block na mašině

Zohnal stredové krytky diskov z yetiho ešte ich o milimeter stočiť na sústruhu,a na exipy jak uliate

-> Quest: Však jsem mu to napálil že je to origo výlisek Czechrepublik a mám originál oranžové žárovky. On na to řekl že Czechrepublik není originál. Asi závist.
Jsem zvědav až budu mít auto snížené a vyztužené nápravy. Budu je muset natřít na černo aby je výztuhy neprovokovaly. Co oko nevidí to STK nebolí. 

-> Suty: pěkné... Hlavně že tam nemáš trapný polepy ve formě Valentina Rossi jako každej blb 

-> J3STER: Pokud máš barevný žárovky tak by neměl bejt problém.
-> J3STER: Máš to snad veterána? Ne, tak si může trhnout... 

Dnes jsem byl se 130L na STK a prošel jsem. Akorát technik remcal že mám všude bílé blinkry. Že prý to není originál.
-> U-Geen: myslel jsem to tak, že sklo (neni to sklo) na mlhovce vydrží opravdu hodně. Mužeš do něj bušit kladivem a jen tak neprdne. Takže když bude rozbitá mlhovka, bude rozbitý i celý těleso svetlometu :o)
o vlastní cestě značky audi, resp volnosti při výběru komponent není pochyb. Ale ted co já vím tak audi i vw montují taky "jen haldex"
ale taky nevim uplně všechno :o)
o vlastní cestě značky audi, resp volnosti při výběru komponent není pochyb. Ale ted co já vím tak audi i vw montují taky "jen haldex"
ale taky nevim uplně všechno :o)
-> darklord: mne sa to nezdalo že by sa tak rýchlo odporúčal
Tak tymto by som sa chcel ospravedlnit mojmu starteru. Dneska bola zahada startovania/cvakania odhalena - uklepana kostra pod altikom (zvlastne ze to 60tkm drzalo a teraz sa to zrazu povolilo. Kazdopadne patri ucta aj samotnej baterke ktora skoro 2000km frcala takmer bez dobijania...
-> Fén 11.08.10 23:16:38: se s námi poděl o svoje pozitivní i negativní záčitky tady skoda-virt.cz/cz/.../1171
49-vystupy-s-ostatnimi-rid
ici 

Auto je stříklý.Tedka stříkam dveře..jeto nitrokombinace..jeto zelená pastelová..klasika fáčko..bylo to myslim 5105?
Vyřešil rovnici: d...l + kulaté razítko = x
Potkal slušného řidiče kamionu.
Potkal d....a v dodávce co neví, že těsně před horizontem se nepředjíždí.
Potkal d....a co neví, že jedoucí auto křižovatkou bez blikajících blinkrů jede rovně.
Zjistil, že se odlepuje známka od emisí.
Hrál si na Bursíka a byl s Pick-Upem ve sběrném dvoře.
Dvakrát využil fce "format c", protože jsem d...l a strkám ruky tam kam nemám a navíc ještě, když to funguje.
Zjistil, že N70ka hodlá v brzké době provést autodestrukci a jelikož uvedení N8ky na trh se posouvá na listopad, tak ji tu autodestrukci budu muset ještě nějaký ten pátek rozmlouvat.
Takže ve výsledku celkem normální den. :o)
Potkal slušného řidiče kamionu.
Potkal d....a v dodávce co neví, že těsně před horizontem se nepředjíždí.
Potkal d....a co neví, že jedoucí auto křižovatkou bez blikajících blinkrů jede rovně.
Zjistil, že se odlepuje známka od emisí.
Hrál si na Bursíka a byl s Pick-Upem ve sběrném dvoře.
Dvakrát využil fce "format c", protože jsem d...l a strkám ruky tam kam nemám a navíc ještě, když to funguje.
Zjistil, že N70ka hodlá v brzké době provést autodestrukci a jelikož uvedení N8ky na trh se posouvá na listopad, tak ji tu autodestrukci budu muset ještě nějaký ten pátek rozmlouvat.
Takže ve výsledku celkem normální den. :o)
→ Stepan FUN: proběhl prasokarosář (přidělané kusy plechu, protmelené polyuretanem) - vím, že by bylo lepší to vysklít, vyvařit, dát novou gumu ..., ale nebyly prostory ani čas