skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
-> mishom: hradiste motokrosova trat, motorky tam kvolovi fizlom uz aj tak nebyvaju...
-> alpin 05.08.10 21:56:00: kam ste sli?
-> petr s: Klika je sroubkem mezi zuby na setrvaku, vacka a cerpadlo sou sroubama M8.
Syny 05.08.10 21:55:01 napsal:
→ Matthes, záškodník z TechWebu: Clio taky nema budik na
teplotu motoru, jen kontrolku… Nechapu… BMW 3 a 5 E90 a E60 taky ne.
→ Matthes, záškodník z TechWebu: Clio taky nema budik na
teplotu motoru, jen kontrolku… Nechapu… BMW 3 a 5 E90 a E60 taky ne.
-> Matthes, záškodník z TechWebu: Tak TU motor jak máš zajištěné rozvody?
-> petr s: NN citroen AX 1,4D
-> Syny: kktina..
-> Syny: kktina..
Teď mám na Focusu budík teploty motoru, který cca každých pět minut jízdy vykáže naprosté přehřátí, několik desítek vteřin vydrží v maximálním záklonu a poté odcestuje zpět na optimální hodnotu, a tak stále dokola. Lepší tam nic nemít, jen mě to rozčiluje. Pátrat po kostře nebo další elektroinstalaci se mi nechce.
-> Jožynek : aj to setrenie ale skus na tej preplnenej dosticke nieco prirobit, proste ked je to len kontrolka tak sa to tam mesti a mozu byt vacsie krajsie a suprdupr tvarovane budiky ktore zaujmu zakaznika skorej ako naskladane rucicky v obruckach
-> alpin: chápem ale na novom aute, dneska v dnešnej dobe? nieže by mi chýbal, v 105ke ho nemám ani zapojený aj keď tam je...
už nevedia načom majú šetriť alebo čo...

já si neska do spotřebáka udělal červený svícení alá vw,mercedes a jiné stroje
aspoň mám pro starý blinkry využití
ještě dodělám do zbytku dveří

-> Jožynek : na sierre nebol otackomer a dalo sa s tym jazdit sice teplomer tam bol , na starom sceniku je oboje a predsa na to nekukam az tak moc
-> Syny: kamoš teraz kúpil swifta, tá posledná rada a nemá to ani otáčkomer...tiež dobre...nechápem
-> Pavel P..: vela k tomu nechybalo

-> alpin: a já jsem četl popretrhavat
..

-> Syny: Ono se neni čemu divit
Běžnému řidiči, či řidiči teoretikovi stejně teplota motoru nic neřiká....

-> Matthes, záškodník z TechWebu: Clio taky nema budik na teplotu motoru, jen kontrolku... Nechapu...
-> petr s: Aha..
Já jen že na 306 budík na teplotu mám...
Já jen že na 306 budík na teplotu mám...
-> Matthes, záškodník z TechWebu: 405
-> Matthes, záškodník z TechWebu: Co je to zač?
Tesneni udelalo papa. Francouz debilni bez budiku na teplotu...
Jinak já jsem toho udělal dnes opět za tři, ale radost mám až z podvečerní "šichty" z prvních dvou udělaných boogey na druhé a šesté jamce. Par v dohledu. 

-> Mantrabeach: -> Mantrabeach: Tak doufám, že jsi si šáhnul na knoflík, když už jsi měl doma kominíka, bo na toto je potřeba profík. Vyhazovat jsi to neměl, při té velikosti stačila sekyrka a byly by brikety do dílny na zimu. 

-> Tommyk: na ja

-> Mantrabeach:
nafta?

-> Tommyk: no tak je to řadovej šestivál,proto tak dlouhej
.když sem ho dával do popelnice plastový tak na vejšku zabíral tři čtvrtiny popelnice 
-> Kaprof: jj taky sem čuměl jak puk,teď už se mu bude dejchat asi líp

-> Kaprof: jj taky sem čuměl jak puk,teď už se mu bude dejchat asi líp

-> Tommyk: něco ten 6ti-hrnek musí dotovat:o))
-> Mantrabeach: dobrej kominík ten starej
!
-> Mantrabeach: dobrej kominík ten starej

-> Mantrabeach: takovej obří filtr?
ty kráso :D

dneska sem měnil filtr u bawora,no hanba by mi nafackovala
.Jinak sem vyhodil ten filtron a dal veico německej

-> Tommyk 05.08.10 19:04:15: nevim, jestli si to dobře pamatuju, ale asi 300,-... ze známosti samosebou 

-> myschaak AZNP K.Hora 05.08.10 19:02:54: na školení se nechlastá, nebo by ses neměl jak dostat domů?

-> Tommyk: tak našťastie ja by som si na učňák nedal auto , a to na žiadny , stačí mi čo denne vidím na škole kde sú aspoň trochu rozumný žiaci ktorý sa aj učia , nechcem radšej vedieť ako to chodí na učňáku kde je samá černota a feťák ktorý nevedi napísať svoje meno bez chyby
-> suri: to je jasný, ale zase jak to udělaj.. když sem to viděl u nás, jak to chodilo.. v životě bych si tam nedal auto 
- když si to děláš sám, tak je to něco jinýho, samosebou

- když si to děláš sám, tak je to něco jinýho, samosebou

-> Tommyk: tak na učňáku u nás ti to zfušujú aj za flašu
-> Tommyk: plno kecu od mechanika co to mam za auto ale zadara

-> petr s: tak já naposled taky nic no.. ale to jsem si to dělal ve škole na praxi :D
teď už tam nemam přístup
-> suri: prave ze mi kazdej rikal 400-500, i ja si to myslel..
teď už tam nemam přístup

-> suri: prave ze mi kazdej rikal 400-500, i ja si to myslel..
-> Tommyk:
500
500
-> Tommyk: 750 odpovedá
-> Tommyk: Flašku slivovice
-> Tommyk: asi 300kč....SOUdopravní čáslav
Já sháněl servis s geometrií a byl jsem překvapen cenami 
Barum - 750kč
Škoda auto - 1200kč
kolik jste vy dávali za geošku když jste neposled dělali?

Barum - 750kč
Škoda auto - 1200kč

kolik jste vy dávali za geošku když jste neposled dělali?
-> petr s: huráááá....jsem zpět,po jedenácti pracovních dnech budu mít dva dni volno)))ještě zejtra školení řidičů a jde se chlastat
Tak to pokusně otevřeme
-> Bagrr- máma mele Emu: ale ja nechcem francúzke auto , a načo mi je zbytočne veľa miesta ? felicia combi mi poskytne kopu miesta nadbytočného
-> haso: dvanastky a trinastku? Ty pedofil!
-> Tomáššš: ja som robil 12ky trinast dni za sebou a jeden den dokonca som robil trinastku
ale pokial je fajn partia tak sa da

ale pokial je fajn partia tak sa da

-> MOLSO: hop preklep pravdu mas 

-> castrol: tak si nebol účastníkom ale svedkom 

-> Jožynek : chvalabohu nie, neprimeraná rýchlosť a asi mikrospanok lebo vyleteli do polia