skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
-> bibendum30 : to maš pravdu ja jen že mě ty stěrače dali zabrat
-> bibendum30: souhlasím stebou

-> Davo: Leštění a renovace je sice trochu pakárna,ale výsledek pak stojí za to..ne?Alespoň ja si to myslím

tak jsem doleštil stěrače na glsku a už nikdy vice se na nějaky leštěni mužu vysr.....

-> afro100: ano motor mam ja:)
-> Syny: dajú v zapadlejšej mototechne ale treba skontrolovať gumičky umyť a namazať
-> 105: takze mas aj ten motor co k nej mal byt ... chjo, som ho chcel ja
ale pry bud vsecko alebo nic, a nemal som to ako odviezt a ani kam dat, tak nic no ... :)

-> afro100: aano:)
maca 31.07.10 16:05:14 napsal: A pak projíždka
Já kokot ji chtěl prodat
Ještě že tě k tomu nedošlo,to radši prodej manželku
než takovýhle auto 

Já kokot ji chtěl prodat

-> 105: nebola ta kastla nahodou niekde od zlinaaa?
no a kluci me dovezli kastli (pro 1560) aler jak po tom koukam tak z teho bude asi 130 l/r

-> Matthes, záškodník z TechWebu: coz neni moc :) Bych rad neco co vydrzi treba 10let 

-> Syny: Mam ho za chvili rok...
-> Syny: tyjo, asi zalezi na tom jak ho slozi
-> Zeke-ten šestý: Nwktmu se vysypal asi po par mesicich...
-> Syny: ja mam stribrnaka (Fragokov) jak v rapidu tak v červený a nejsou problemy, nemam si na co stěžovat :)
-> Matthes, záškodník z TechWebu: No tak to ses asi jedinej 

-> Syny: Stribrnak facha dobre...
-> maca: Bych casem potreboval brzdovej ale 19ku :)
-> Syny: čoveče to nevím,brzdový jsem ještě nekupoval.....ale ten spojkový ano
-> maca: Hele daj se sehnat oba ty valce jeste cerny?
-> Don_pepe: když se vždy projedu,tak mě to přejde.....pohodička a kochám se krajinou

-> maca: Tak až tě to zas popadne, běž se na ni podívat a seš vyléčenej

-> Don_pepe: jj,jen mam občas takový záchvat

-> Nwkt: Přesně tak
-> Zeke-ten šestý: brzdový je ještě původní

-> maca: Takový auto se neprodává!
-> maca: od toho cerveno jsem mel cely pedal oblity od brzdovky... :( ted je tam krasne cisto. a hlavni brzdovej mas este taky puvodni? tzn. červenej?
-> maca: No vidíš, pak by sis rval vlasy
-> Zeke-ten šestý: mě ještě pár kapek padlo na koberec po výměně
snad to jsou zbytky po přendání špatného válce...

-> maca: uplne stejne valce sem menil v rapidu, cerveny ven cerny dovnitr a vse funguje jak ma :) ťuk ťuk :D
pri dnesni vymene kol na cerveny sem zjistil, ze i na predku jsou Sakyho pruziny a tlumice od Žabičky

-> U-Geen: To je pravda!:o)
-> peti: jo po bratislave a na cestu do skoly 

-> haso: pekne , len zase si isiel na nespravnom aute, vlastne ty tu skodovku este aj vyuzivas???
-> Kaprof: ale zas muzes zaskakovat na gynekologii
-> Matthes, záškodník z TechWebu: Ty mě(fordy)zas tak nevaděj starší i transity jsou ok do nejakyho roku ale co měl Fusiona a Eskorta tak hrozny veci:o)) ted ma posledního Focuse v kombajnu a 1,6ce...Jinak se Soplem souhlas:o)) Jinak Renault modus a jeho prostor po otevrení kapoty plus udělat rozvody..na to asi nezapomenu :o)))
-> Kaprof: Ja sem na focusu delal par kktin a obeslo se to bez jakychkoli nadavek. Natoz rencek to byl des... O opelu nemluvim, to je povl nejhorsi.
-> Matthes, záškodník z TechWebu: to je z blata do louže:-) ještě by mohl na Oply nebo Fordy
to už by bylo na laso uplně:o)))

-> memfis (kian): Di delat renolty 

-> memfis (kian): To je novinka Jiří :o)
Vratil som sa z dovci v Banskej Stiavnici, uplne najviac krasna priroda, sem tam aj nejake zachovale skodovecky jazdili ale vacsinou pojazdne vraky na kolesach...
uplne najlepsie sa tam jazdilo, kopceky to bola lahoda, len priatelka troska mala v ociach smrt pri daktorych prejazdoch zakrut
a spotreba vysla cca 6,5 l/100km z coho mam extra radost :)
a jedna motivacna fotka tej krasnej prirody:)

uplne najlepsie sa tam jazdilo, kopceky to bola lahoda, len priatelka troska mala v ociach smrt pri daktorych prejazdoch zakrut

a spotreba vysla cca 6,5 l/100km z coho mam extra radost :)
a jedna motivacna fotka tej krasnej prirody:)
prijel sem z prace,nejak me ty korejci nebavej