ale dejme tomu start je okolo 5500,– osoba / hodina
jinak samozrejme pronajem balonu na hodinu je kolem 18 tisíc, což když se
vas domluví najednou šestnáct, tak cena se snižuje. (pozor, z jistych
duvodů – nedělí) ale problem je v tom sejití se tolika znamych. Já to
tatovi chtel udelat radost na padesatiny a pocasi vyslo až letos (51 :-) asi
v 10ti termínech buď bylo hnusně, nebo povodně (není kde pristat) nabo
zase bylo krasne, ale foukal vítr (musí byt do 5m/s včetně nárázů…)
proste mazec :-)
ak chcete lietat lacnejsie, da sa u nas v Trenčíne.......osoba cca 2000 Sk stála, celá osadka balona 5 ludí sme platili 10 000 Sk.....teraz je to trosku viac ale urcite nie tak moc
Užíval si zaslouženého relaxu prodlouženého víkendu. Po absolvování dvou svateb, dvou dnů v práci a vybourání části kuchyně a celé koupelny s rozvody a kompletní podlahou u panímámy s ručním transportem několika tun suti v kýblech. Teď na odreagování přestavba ložnice pro umístění dětské postýlky. Ještě že zítra v pět začíná normální pracovní den, docela se těším.
Balon jde strasne rychle skoro kolmo nahoru. behem cca 2-3 minut jsi 900 metru nad zemi.
2) absolutni ticho, teda kdy z pominu chvile kdy řve hořák, neb zvonej lidem mobily.
3) pocit jako by ses vznasel, zadne okna od letadla, zadnej pruvan...proste stojis kilometr nad mestem, skoro jakoby ve vzduchu. stojis ve vzduchu a pod tebou jen prouteny kosik :-)
4) pristani masakr, v nejake cca 20km/hod ssebou flaknes do pole, koš dře, mas pocit ze se to každou chvili prevrati, coz se bezne stava a musis se poradne drzet.
ale dejme tomu start je okolo 5500,- osoba / hodina
jinak samozrejme pronajem balonu na hodinu je kolem 18 tisíc, což když se vas domluví najednou šestnáct, tak cena se snižuje. (pozor, z jistych duvodů - nedělí) ale problem je v tom sejití se tolika znamych. Já to tatovi chtel udelat radost na padesatiny a pocasi vyslo až letos (51 :-) asi v 10ti termínech buď bylo hnusně, nebo povodně (není kde pristat) nabo zase bylo krasne, ale foukal vítr (musí byt do 5m/s včetně nárázů...) proste mazec :-)
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: Máš recht, že se v tom zbytečně rýpám, holt asi řešením bude opravdu originální lakování. Jinak na funátora už se těším, v tomhle počasí by to byl luxusní povoz.
-> petr s: nechcel som zakladat nove vlakno ... preto som to tu dal ... ale skor preto co to obsahuje chcel som poukazat ake su pekne kolesa ... ale to som mohol dat vysvetlivky ... :) ked tak zmazem to ...
-> afro100: ved to kua ... kolesa su to rúče :) by som povedal ... moc pekne ...
-> Borin - Král tuzerů: To jo, ale to bych musel sehnat nějakýho blázna, co má ke Škodovkám vztah a ne aby mi všude řekli (jako předtím), ať to hodím ze skály
-> Klubko_: Tak já vim co to je za práci a vidim, jak dlouho to tady kluci dělaj. Ale prostě mě odrazuje to, že jsem si to nechal už vyvařit a dopadlo to takhle....kromě jednoho vršku podběhu neudělali NIC, jenom to zamaskovali (prahy a lemy ještě udělali, protože ty zamaskovat nejdou:))