-> mb136gl: sak v pohodě, jen nemám rád to označení kyvka = upadlé kolo jinak ať si každej jezdí na čem chce, mě kyvadlo stačí, problémy s vlečkou nechám jiným
-> VeTeV: píšem, že nič v zlom, len som napísal čo som videl bez narážky a bez snahy rýpať, viem že koleso neodpadne len tak z ničoho nič, proste borin napísal príspevok a ja som si spomenul, že práve dnes som jednu videl, ak sa ťa to dotklo príjmi moje najhlbšie ospravedlnenie..... netreba všetko tak prežívať
-> mb136gl: a je to tu zase - a podrobnosti toho proč jak kdy nač upadla máš? já jen, že obvykle je problém mezi rukama a klíčem (rourou) dotahujícího... jezdím na kyvkách pár let a semtam dost extrém a nic....ale je to tím, že se snažím na max dodržovat platné zásady a neutahovat to páčením 2metrovou rourou...mě je to jedno, ale za pár let ty vlečenice prorezlý taky začnou dělat papá
-> Borin - Král tuzerů: nic nepadá - padá to jen neumětelům, a oleje tam taky poněkud je, ale on časem mizí jak to bubínku tak tou krásnou manžetkou u převodky - takže ano ej to tato skvělá náprava