skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
-> Gemini: Mám jen 2-3 z průběhu. Před nemělo smysl. zkrátka otevřená vrata a za nimi zleva zprava, odshora dolů všude harampádí.
-> Hurdis: daj fotoo
-> mgbiker: moc pekne 

Začal jsem vyklízet přes deset let nepoužívanou dílnu.
Kolem desáté hodiny jsem našel podlahu, úderem poledne se objevily první dva ponky, za několik desítek minut jsem našel třetí a čtvrtý. Probojoval jsem se i ke skladové místnosti a naplnil skoro prázdné regály.
Ve výsledku zatím hromada železného šrotu, několik pytlů TKO, několik plastů, netoxický odpad během osmi hodin průběžně pálen.
Zítra pokračování, rád bych objevil zbytek půdorysu.
Kolem desáté hodiny jsem našel podlahu, úderem poledne se objevily první dva ponky, za několik desítek minut jsem našel třetí a čtvrtý. Probojoval jsem se i ke skladové místnosti a naplnil skoro prázdné regály.
Ve výsledku zatím hromada železného šrotu, několik pytlů TKO, několik plastů, netoxický odpad během osmi hodin průběžně pálen.
Zítra pokračování, rád bych objevil zbytek půdorysu.
-> doly120: -> 105: niesom sice nejaky odbornik na lakovacky ale ked sa lepsie pozriete na ten stlpik tak to nieje prelepene paskou a je to podvihnute aby sa tam ta farba podfukla a potom ked to zaschne tak sa to prelesti a nieje nic vidno , teda nemalo by byt...
-> doly120: taky by me to zajimalo
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: Jen malý dotaz,nepůjde na tom dveřním sloupku vidět ten přechod? 

-> Apple STS Chvojkovice-Brod: naadhera:) kolik beres za nalakovani skodovky?
-> FORM: ....a měsíc budu bez zesiku
to se mi nechce :-D

-> Tomaso435: Tož to dej na reklamaci, když máš ještě záruku, to jsou mi nápady to hned rozebírat a letovat :-)
-> petr s: to je v kamnech dávno
vzhledem k tomu že to vážilo tak metrák a zadek ležel jak mrcha

-> FORM: sice si s tím poseru záruku, sou tam nálepky přez hrany a šroubky, ale asi jinýho nezbyde........
-> Tomaso435: A nezamrzlo to plato od vajíček?
-> Tomaso435: Chudáci, buď rád, že byli ještě ke vzbuzení.
Ale jinak ho zkus rozebrat, zkontrolovat a proletovat nejisté spoje.
Ale jinak ho zkus rozebrat, zkontrolovat a proletovat nejisté spoje.
-> Kaprof: ty voe ty už taky jinou ikonu? to je hruuza s váma :-D
-> FORM: no asi je přemrzlej,,,leží v garáži a 2 měsíce nehrál......
-> Kaprof: a prd.... :-D normálka plato a dveře
-> Kaprof: a prd.... :-D normálka plato a dveře
-> Tomaso435: hlavně sem nedávej fotku zástavby jako minule

-> Tomaso435: Musíš napřed vzbudit trpaslíky, to je normální :-)
pozapojoval sem rádio repráčky a zjistil sem že mi nějak zlobí zesík
¨zapne se až po poklepání......

vyluxoval jsem po 5 měsících octavii......hrozné, už jsem se bál do ni sednout

dneska jsem jsi nechal v práci opískovat přední ramena.
-> myschaak AZNP K.Hora: toz to sou borci

-> matoo: Jak živé. :o)
no a pak uz jen drobnost ve forme vymeny vodni pumpy, silentbloku a klinaku na felde. Teda ale dostat se k te pumpe to je neco 

vymontovani-hodina cistyho casu
opravoval jsem vyskakujici petku
vice hýr skoda-virt.cz/cz/.../1252 23-odchazi-mi-5tka

vice hýr skoda-virt.cz/cz/.../1252 23-odchazi-mi-5tka
som dnes len tak na skusku ozivil jednu foto a teraz sa mozem pustit aj do okridlenych sipov co mam doma
omluva za kvalitu foto
-> myschaak AZNP K.Hora: starej sturma jeste zije? ac tu firmu vlastni tak delal dlouho vykup kousek od nas na chalupe :-D pokavad je to ten samej clovek, ma sberny v okoli mlady boleslavi.
-> HavajskejBubeník: Máš pastelky?
Dneska sem přemýšlel do jaké barvy časem dám skudku a tak sem se chopil tušky,papíru a jdu tvořit 

no tak jo
doly120 12.03.10 19:11:35 napsal:
→ tominooo: výfuk,vyměnil…
Předpona vy-vý

→ tominooo: výfuk,vyměnil…
Předpona vy-vý

-> tominooo: výfuk,vyměnil...
Předpona vy-vý
Předpona vy-vý
vimnenil výfuk na oktavce
-> myschaak AZNP K.Hora: Tak platěj...mohlo by to bejt lepší, ale máme i 13 tej a 14 tej plat... 

-> Placko: Diky
-> mgbiker: Diky, tie disky su povodne len nafarbene stredy a gumy su akoze slicky- tie som urobil z protismykovej gumy co byvaju na niektory perach alebo pentelkach.
-> mgbiker: Diky, tie disky su povodne len nafarbene stredy a gumy su akoze slicky- tie som urobil z protismykovej gumy co byvaju na niektory perach alebo pentelkach.
-> 105: já zas sundl starej buben...z 815ky...chlapci jezdili s povoleným zadním kolem tak dva disky ko,štefty ko,matky ko.....
ja nasadil new bubny:)
-> Borin - Král tuzerů: a platěj aspoň?do kováku jsem chtěl taky jít,nevýhodou je ale rychlej pokles cen železa za poslední dva roky takže když se u nás ve firmě objevil strojník z fuchsu z kováku od šturmy tak jsem řekl že asi ne...uvidíme jak se vyvrbí situace
dneska sem měl nákou závodnickou náladu tak sem celou cestu do jeseníku dával spotřební 120 brutální čočku a za těch 130km sem docela solidně vohobloval gumy
už musim vytáhnout rapida...to bude jiný poježdění

-> VooDoo- Ondris: hustá krypl kára

-> majop3k: krasna je, z coho su tie kolesa? tiez sa na take nieco chystam
-> VooDoo- Ondris: ale mozes si byt isty, ze okrem Teba nikto na svete nema take iste! 

-> Borin - Král tuzerů: tj vypadá to jak krypl kára:-DD