skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
-> Borin - Král tuzerů: měl sem je doma tak sem to využil...svuj účel to bude plnit bez problémů
-> VooDoo- Ondris: Docela hardcore...radši sis měl někde u obchoďáku půjčit kolečka z vozejku...tohle je takový kočárkoidní...
včera: v rámci úklidu dílny vozík na COčko...nesmát se prosím:-D, ještě neni hotovo
-> Pavel P..: O stavu jsi nemluvil 

-> Borin - Král tuzerů: jenže když se to válí takhle na hromadě tak to bude už dost zničený olámaný a zarezlý jestli do toho sněží a chčije... jestli máš nějaký čerstvý tak mi je hod do pytle a když ještě nějakej přijde tak přihoď... určo se nějak domluvíme

-> Pavel P..: Aby ses nedivil...kdybych prohrabal tý půl tuny co se nám tam válí tak 20-30 by jich bylo..

-> Borin - Král tuzerů: ono jich asi zas moc nebude... ale co budeš mít tak vezmu. na DDSR se všechno blbě shání
-> Pavel P..: O.K a požadovaný počet ?
Úředně potvrzené znovunabití bezúhonnosti, snad chvíli vydrží...
-> Borin - Král tuzerů: jojo nejlíp... i webera když se objeví tak přihoď

-> doly120: Tak já ti trochu nastíním moji práci, abys byl v obraze...vedoucí půjčovny nářadí, servis strojů, kancelářská práce, výkupčí železa a barevných kovů, bagrista, ještěrkář, svářeč, řidič (mercedes sprinter), opravář techniky ( nakladač, tatra, ávie)...dále třídění hromad železa (třeba 2-5 tun a víc denně v rukách) vymetání kontejnerů, nakládání kontejnerů...vykládání kontejnerů s barevnejma kovama z jinejch výkupen, růčo přebírání papíru ze základních škol (2-5tun)..tohle je nejčastejší práce a různě se to denně kombinuje + občas přibudou nějaký kravy, jako demoliční akce atp... www.hofrmetal.cz
-> Borin - Král tuzerů: Tak nevím co se tam dělá žejo,ale pokud třeba děláš jen tím ,,nakladačem,, tak to máš v poho:) ,,Mačkat,, tam nějaké staré auta může být dobré odreagování
Sice by mi bylo líto každé škodovky ale co se dá dělat žejo

-> doly120: Proč ? garantuju ti, že po týdenní brigádě bys rád utekl...

-> Pavel P..: O.K tedy jenom DDSR ???
-> Borin - Král tuzerů: Hm,taky bych chtěl takovou práci

-> majop3k: ta červena je fakt krááásna

-> Borin - Král tuzerů: tak mi je dávej stranou a nějak se domluvíme :-)
-> Pavel P..: Na piva už nejedu...škoda, že si nepamatuju, kdo všechno mi slíbil pivo...na hrochu bych se luxusně zrušil do mrtva

-> Borin - Král tuzerů: 1 karbec= 1 pivo?

-> Pavel P..: uvidímě...kravin si domů tahám mraky...otázka, jaká je nabídka 

-> Borin - Král tuzerů: tak házej do pytle pro mě... 

byl jsem se projet....po tý praze nic moc....baryk šlapal jak hodinky 

Já dneska koťátkem likvidoval docela pěkně vyvařitelnou kastli 105ky, akorát jí někdo poťapal střechu. tak jsem jí udělal topchop až k podlaze...fotku jsem radši nedělal, aby jste mě tu nekamenovali

-> Pavel P..: Webery nějaký bejvaj taky...ale né ty dvojitý
zrovna včera jsem dva DDSR házel do pytle k ostatním...

-> Borin - Král tuzerů: tak zo desat kilo DDSR ti v klude mozem zobrat ;)
-> Borin - Král tuzerů: tak mi ty DDSR a webery dávaj na stranu

->Nwkt:
to né, zatim zkoušim

-> Bohyn: jj určite je

-> Bohyn: Aspoň na čelní před řidiče? 

Tak jsem si právě zkusil vybrousit auto na sklo
Je tam podoba?

srovnal prirubu na EDSRu, vycistil, vyhodil pruzinku na druhom stupni
nahodil do mrtvoly a s uzasom sledoval co sa deje
myslim ze sa mam hodne na co tesit az bude na eRcim motoru 

-> Mantrabeach: 3x
. Pokaždé jinde. Poprvé dvě najednou, za dva roky jsem si vyrobil další. Touhle metodou je to celkem banalita, žádný strach.

-> Borin - Král tuzerů: jasný, chápu...a co rikas na znacku Wisent? mam od nich golu a klice...
Pavel P.. 11.03.10 13:29:15 napsal:
→ Gemini: doufám že DDSR nevyhazuješ?
co je na něm tak cennýho ??? v práci se nám jich válí hromala...různejch karburátorů že škodovek mám v práci asi 200 kilo

→ Gemini: doufám že DDSR nevyhazuješ?

-> Zeke-ten šestý: Tak ono u nářadí starýho xy, když se používá to je o hovně...já když jsou prachy navíc tak kupuju nářadí abych měl všechno nekolikrát a kupuju kvalitu a postupně přenechávám tyhle starý verky tátovi, kterýmu to stačí...
-> Hurdis: dvakrát kýlu?mě říkal že tohle co budu mít je lepší a do konce života budu mít klid
-> Zeke-ten šestý: Sílu si už prokázal, ještě tu inteligenci 

-> David29: já mám oboje žejo? :D
-> Zeke-ten šestý: Někdo je nadprůměrně inteligentní, někdo má nadprůměrnou sílu 

-> Mantrabeach: Absolvoval jsem podobnou srandu 2x, za týden už jsem vždycky normálně fungoval.
-> Hurdis: na laparoskopii právě jdu ale doktor řek že potom těch 6 týdnů doma.jdu do Dvora na operaci.ono když to prej nedodržím tak mi to potom může trochu vadit.Prej mi tam dá nějakou síťku bo co.
-> Syny: no zaplať pánbůh
-> rsvancara: to asi ne.ale v minulosti sem jich sám pár odtahal tak se to teď projevilo
-> Syny: no zaplať pánbůh
-> rsvancara: to asi ne.ale v minulosti sem jich sám pár odtahal tak se to teď projevilo
-> Borin - Král tuzerů: -> Matthes, záškodník z TechWebu: to byla chudera chrom-vanaduim made in czechoslovakia :(
-> Zeke-ten šestý: Jezis marja :-D Made in china dela z rakosu i vercajk? Jinak Knipex jasna volba 

-> Zeke-ten šestý: Nekvalitní nářadí...já bez knipex cobra ani ránu 

Vyměněny lanovody ručky + leve brzdove prase na Formanu.
Prave brzdove prase neslo povolit, strhl se zavit na trubicce.
A odnesly to jeste jedny sikovky, upadla jim čelist :(
Prave brzdove prase neslo povolit, strhl se zavit na trubicce.
A odnesly to jeste jedny sikovky, upadla jim čelist :(
-> Mantrabeach 11.03.10 15:49:57:
... tak ať dobře dopadneš, doufám, že to není z té montáže motoru z / do RiCe :-D
... tak ať dobře dopadneš, doufám, že to není z té montáže motoru z / do RiCe :-D
Tak ráno jsem složil altík.Konečne jsem sehnal ložisko a uhlíky.Odpoledne jsem v hasičárně usazoval okna.
Ja som dneska prvú polku dňa presedel v nemocnici a druhú polku dňa som prespal