Tak ja sem sundal zadni kapotu ze obrousim zadni lem pze byl rezatej a je to rezaty vic nez sem myslel , bylo to uz opravovany, a celkem nic moc teda :( vzal sem si do parady jeste hladkou kterou sem mel ulitou a ta je uplne nahovno samej kit
-> gabo000000: ja by som mal o ten ventil strach, ty predsalen jazdis v plnej zatazi desat minut... ja ked idem tak to mam pod plnym na dialnici dve hodky
-> alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí): Dík :) už by som sa s tým chcel po rokoch dostať z garáže... Ešte Gemini dokončí motor, natiahneme vodu, a vyskúšame to... Skočím s tým na geometriu a poriešim interiér. Malina :)
-> poldy: ja som kupil repro a ked som to chcel namontovat tak som zistil ze dvere su plytke na to aby tam repra vosli Jednoducho mi trcali trocha dnu, tak som vzal tapec a pod neho z druhej strany som spravil podlozku vyrobenu z tenkej sirokej dosky a na nu dalsiu podlozku z pvc aby to sedelo makko na dverach a nedrncalo, dokopy to ma tak 1 cm. Nie je to ani poznat a za reprakom mam este nejaky mm. Je to tak uz 2 roky a spokojnost.
tak dneska jsem si hrál s 148kou,trochu vyštelovat spojku,pak měla zaplej předek a nešel vypnout a už jsem přišel na to proč...někomu se roztrhly zadky nebo sestupka a tak si zapnul předek,akorát že se nevrací tak jsem musel mechanicky....šéf měl radost,zadky se na to už jednou dávali.....
-> David29: Tak co mel teda ten prispevek za smysl? Oznamit nam, ze si pocital spotrebu s odchylkou +/- litr? Napises sem jak si neco matematicky spocital (blbe) a kdyz te tu ostatni opravi, ze to mas blbe, tak ses nasranej...
-> David29 22.02.10 01:31:05: Vidis, vidis, kdybys chodil do skoly To je asi snad uz logicky, ze kdyz na vic km projedes min litru, tak nemuze bejt spotreba vetsi ne Kdyz na 350km projedu 34l, tak mi rekni jak z toho dostanes spotrebu pres 10l