skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
-> zidlik: a mas recht ja som tam tiez nemol na triezvo

já sem dneska na ledě vokrosil žlutou pak sme ve škole nacvičili nástup na maturitní ples do tvaru píči...a ted se pudu předchlastat protože tam střízlivej fakt trapčit nebudu

105 11.02.10 21:32:08 napsal:
castrol 11.02.10 20:04:24 napsal:
→ zidlik: hukol som potom jednu kladivom
tak se to ale neleští
ved ja viem ale treba vyskusat viacero sposobov

tak se to ale neleští

-> Bohyn: jo táááák, si tam nakydal těsto , pak to smahnul autogenem a měl si tam zapečenej bochník chleba... na závodech bude hlad tak mázneš šlemem z olejovýho víčka a máš svačinu

-> Bohyn: twe s timhle jsem měl u fačka taky tu čest achjo

->Pavel P..: je to jen na sobotní rallye tak aby byl fešák
->stika87: no jistě

->stika87: no jistě

-> Bohyn: montazni pena nadevse 

-> Bohyn: proč cpeš do prahů těsto?

Dnes proběhla výměna lan ruční brzdy, vyndal jsem trubičku na kapalinu páč se prodřela o zadní nápravu
zítra se to dodělá

tak se to ale neleští

tak se to ale neleští

-> darklord: tak to ti uplne fajnovo gratulujem 

vytmelíno a ozákladováno + sací inštrument z astry s KN filtřikem
petrvod.rajce.idnes.cz/La kovani_upgrade_saciho_trak tu_magnetisky_cisla
petrvod.rajce.idnes.cz/La kovani_upgrade_saciho_trak tu_magnetisky_cisla
Já jsem dneska celý den vozil kejdu od nás do čáslavy s John Deere 7920 a Annaburgrem na 18 kubíků 

-> castrol: taky kolikrát něco dělám a pak když to je skoro hotový tak se naseru že to de blbě a rozbiju to

-> David29: Ale ten brom by ti svědčil 

-> Nwkt: Ne, s cukrem

-> Jožynek : Tož to já ráno s kafem... ale to mi vlastně udělal automat 

-> zidlik: hukol som potom jednu kladivom

-> David29: Já si ho taky udelal, ale vypil..

-> David29: S bromem?
Udělal si čaj a pak ho nevypil...
Dal som toooooooo!!!! Tak nakoniec motyka vystrelila a ja studujem dalej

-> castrol: ty vole to snad musí něco vydržet ne
čim si na to jako tlačil?

Dneska sem zas dělal kolesa, jako už poslední 4 dny. Konečně sem je oškrábal, teď jen doladit pokličky, zarovnat nerovnosti a bude se stříkat. Už jen to škrábání mi dalo další záminku k tomu, že bych leštění psychicky nevydržel

-> jerrom: ja si toho vsiml na letaku co nam prisel do schranky, rikal sem si musim se podivat na net jak to teda je
z toho musi asi nekdo mit peknej pruser :) Ale referencni Roomster Praktik 1.4 za nakej 130, to sem docela koukal

tak od obeda so msa sral zo skodovkou zamrznute rury :( som rozmrazoval a potom bol previest ale zase ta pumpa zastala :( nechapem co tomu je
jerrom 11.02.10 16:57:57 napsal:
→ castrol: po částech se líp bude leštit ne?no to urcite hej a potom ho len polepimjerrom 11.02.10 16:58:22 napsal:
→ All: Taky mě napadlo, že to psal nějakej
programátor :-)
→ castrol: po částech se líp bude leštit ne?no to urcite hej a potom ho len polepimjerrom 11.02.10 16:58:22 napsal:
→ All: Taky mě napadlo, že to psal nějakej
programátor :-)

-> All: Taky mě napadlo, že to psal nějakej programátor :-)
-> castrol: po částech se líp bude leštit ne?
isiel som vylestit viko venlilov a takto to dopadlo asi som moc tlacil na smirgel
hold prudka povaha

-> petr s: taky mě to napadlo

asi zblblí z netu http://
-> havlik: http je turbo htp
-> jerrom: novej motor? 3,5 valec zrejme:)
-> jerrom: HTP?

-> jerrom: HTTP
udělal jsem úspěšně emise na Trabantovi, technik hned: "To to ještě nezakázali?" no a pak když jsem čekal na papíry, tak jsem si všimnul tohohle...kdo najde chybu?...a je to autorizovaný servis Škoda 

rano mi volal servis at se dostavim vypsat dotaznik a napohovor...dosel sem.. vyplnil dotaznik pani vedouci tam asi nebyla... tak sem vyplnil podekoval a ted cekam co bude
-> gabo000000: nuz neviem coho sa obavat ....skor sa obavat ze ta zradi to cerpadlo ked najmenej cakas
a co zkusit externi cerpadlo treba z omegy.. bmw a tak.? boschaka
som nahodil do pocitaca AMD Athlon X2 6000+

-> mgbiker: nemal ale bal som sa problemu..ale po takejto skusenosti...
-> gabo000000: mal si niekedy problem s origo AC pumpou? aj kamosi mali problemy s elekrickymi cerpadlami...neslo kamosovi poodpajal som elektriku pomeral ci tam je stava(ktora tam bola) potom znova zapojil a islo ...tiez som nechapal
-> Klubko_: ta ked mi to klakne na preteku tak dakujem pekne...preto som ju tam dal ze bude spolahlivejsia ako origo AC a teraz toto? ja osm ju kupil od zdejsiho clena takze reklamacka tazko
-> gabo000000: budto zkusit zavolat, esi je to na reklamacku anebo doufat, esi se to nestane v nevhodnej okamzik..
-> steyr: a co teraz?
-> Pavel P..: ja sem chuj ted sem si uvedomil ze 130 ma jinou roztec sroubu uchyceni hlavy 

-> Syny: Já se "zamiloval" minulý týden, jen budu muset ještě chvíli šetřit a nejspíš i pořídit trochu levnější, ojetější kus.
www.sauto.cz/detail-inzer atu/.../fotogalerie
www.sauto.cz/detail-inzer atu/.../fotogalerie
-> Pavel P..: dik... tak to necham na favo motor na 130musim koupit