-> Jožynek : no zabuchol som si doma kluce tak volam kamaratovi tatkovmu /cca 50rokov/ ze si pridem k nemu po kluce od vlastneho bytu /on ich ma, to je jedno/
dorazim teda autom k nemu, a tam taka particka chalanov a bab caka a ja ze hej neotvorite mi dakto branu /na čip/ a oni ze nene, ze nejsu odtial ale ze vovnutri su taky chlapkovia ktory mi urcite otvoria /domovnik a jeho kamarat/...
no a tak som zobral mobil, a zavolal a ten kamarat tatkov mi hodil kluce z okna /avsak moje co som nevedel/, tak pridem k brane, prilozim čip a nič sa nestane, tak zavolam na toho pana nech mi otvori, otvoril a ze hej hej hej kam ty akoze ides? a ja ze moment len tu zostanem a zavolam si a pridu po mna...a on ze ne ze nie a zacal do mna picovat a zacal ma sacat, na co som sa nedal ze hej ze to co je...tak videl ze potrebuje pomoc a pribehol aj jeho dalsi kamarat a zacali ma dvaja mlatit a vyhadzovat ma z brany, po asi minute lietania vzduchom a uderov do hornej casti tela som branu opustil neplanovane, asi tak ako vo filme...

a tak som teda zacal na nich hucat ze su kokoti a ze nech mi okamzite otvoria na co otvoril ale len preto aby prisiel aj dalsi a zacali ma mlatit este viac lebo ma uz nastvali tak som na nich zacal slovne utocit /nadavky, vulgarizmy atd/, a pritom som telefonoval ze prid po mna mate tu agresivnych ludi...vyhodili ma aj po druhy krat tentokrat uz traja...a pak prisiel ten otcov kamarat, pustil ma dnu a uz som bol fest nasraty tak som sa snim chcel zacat klbcit ze co si to ten jebnuty kokot dovoluje a tak zas ma zacali sacat a pak som bol odklideny otcovim kamosom na schody ze sa mam ukludnit, na co oni zacali vraviet ze ja sa mam ist liecit ze som agresivny...tak som sa vratil a oni ze A KTO SI TY??? /to ten najviac opili asi z metra to bolo citit/ a ja ze som viac nez ty, tomu verte, lebo studujem a nepijem za bieleho dna...a on ze to co si dovolujes!!!!??? a ja ze vravim vam len pravdu...a on ze a co akoze ty si co voci mne? a ja ze nic ale aspon nerobim bordel, a on ze ALE JA SOM TU VLASTNIK!!! a ja ze ste ozraly domovnik a praca sa nevykovana ked ste opity a mali by vas vyhodit!!! a on uz uplne bol cerveny tak ma zas zacal mlatit ale tentokrat uz som to prezil relativne ok, a zmizol som si po kluce a prec...