Tak tenhle prodlouženej víkend byl docela náročněj po dlouhé době
Pátek vyzvednutí a dovezení prasátka domů

potom výletní jízda pro pár ND dodělání prahů na eRku a dořešení různých drobností večer oslava narozenin nej nej kamarády
V sobotu kitování-broušení,kitován
í-broušení,kitování-brouše
ní(kdybych dostal do ruk toho týpka co mi přešel přez střechu tak to má jistý a to samé platí i pro mechanika který mi na zvedáku zmačkal prahy(a když jsem mu říkal jak jsem dojel at to zdvihá za ramena tak on na mě jasný je to stará škodovka chápu není problém) a prd dal to na prahy...

) Dále jsem odělával trojúhelníková skla z předních dvěří a odvrtával nějaké šrouby co mi nešli povolit.Večer jsem se ještě pustil do střikání spodků a dutin(vykašlal jsem se na všechny barvičky) a vzal jsem to krásně na černo něco málo po 22 hod jsem šel domů
V neděli ráno jsem oblepil karoseri díry po sklech.....dobrousil pár nedostatků a znovu hodli auto do plniče

nechal zaschnout převezl dílny do garáže.Poklidil nářadí uklidil dílnu a šel hledat nějaké pěkné chromové narazníky.Našel jsem jen přední tak jsem ho rozdělal očistil vyleštil.Ještě něco pořešil na spotřebáku a konečně domů
Takouvou šichtu už jsem dolouho netáh. Mezi tím ještě zpousta drobností a zdržování jako jed tatkovy pro naftu potom pro změnu pro destilku do baterky odpovedne mamku zavíst do obchodu atd...