skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
kdo by ho taky koupil,když je zalepenej práškem...fakt dobrej nápad... ona každá prdel něco stojí:-)
-> darklord: Ani ho nikto nepredáva,nieje dôvod
-> U-Geen: uz ho nikto nekupi...
-> dominique: tak to ten filtr radsi prodej a pouzivej papirovej.
-> stika87: Kurnik ale tie sajrajty a olejceky stoja aj 20 euro.Nech si to nehaju.Aj tak si myslim ze filter vo favorte je len aby sa nepovedalo lebo tam taha z kazdej diery a medzery.Podla mna som mu moc neubližil, špinu som z toho vyplachal ručne žiadna pračka a ani wapka to nebola, ktora by tam špinu zatlačila a porušila štrukturu toho rebrovania a bavlny.Viem ze to neni najmudrejsie ale nejsom ochotny investovat taky peniaz do miniflaštičky a miniolejčeka aby som mal dobry pocit ze nepreniklo ani zrnko prachu.
A praci prostriedok bol tekuty,žiadny prašok
A praci prostriedok bol tekuty,žiadny prašok
-> dominique: nevim no ale jestli je praci prasek zrovna nej 

-> minno: Kingdragon sportovy univerzalny a bla bla.Predchadzajuci majitel za neho dal 1300 korun tak mi je ho luto vyhodit.
-> minno: to asi nebude seriovej filtr... i když předchozí majitel mé 130 mi taky jako exkluzivní díl dal vypranej vzduchovej filtr

-> dominique: a nebolo by vhodnejšie dať ten filter nový?
Čistil som filter domácim spôsobom (lavor a tekutý prášok na pranie), preventívne nabíjam baterku.Ináč sa nič nedá lebo opäť nasnežilo

-> haso: podle toho to dělám a tam nejsou napsané rozměry diody a hadičky tak sem to odhadoval svým špatným odhadem na 5mm a oni to budou ty 3mm diody
-> 105: jj
-> Borin - Král tuzerů: tipujes spravne jeste bude zadek:)
-> Bohyn: jj ATE:)))) jen 288:)
-> tunerlada: cooper ma predni nahone ze ?
-> Timil: myslim, ze ve clankach je funkcni navod
kdyz na to tak koukam tak asi jo no.....no nic udela se nakup znova kdo toto dela taky? a poradil by rozmery
-> Timil: hmm, mas aj nejaku tlustu hadicku 

-> Timil: to vypada jako kdyz je to v kelimku od jogurtu

já se pustil do osvětlení budíků ale zjistil jsem že jsem koupil moc velké diody takže budu muset koupit menší :(
-> jarda.u1: joo byl
ale má to své kouzlo zvláštní
líbilo se mi to celý
hlavně to jak byl krásně cítit tah když sme ve 160 na dalnici sešlaply plyn na podlahu .prostě paráda po dloooouhy době sem se svezl v pořádnym autě
-> matoo: dostal pořádný vyleštění
po brně a z5 domů
-> afro100: ono co sem se teď díval i levněji ten první nový ale holt jako student a vítrem v kapse a dírou v nádrži si mlžu dovolit koupit tak feldu v pěknym stavu na tu bych měl

-> David29: ty lepší dali za profesák dvě kila

-> tunerlada: pekne vozenie, inu za 200 tis ceskych sa da uz kupit slusny ojazdeny v peknom stave ... :)
-> tunerlada: a ako si si ho vylestil?(coopra)
-> tunerlada: a byl tam taky uprostred ten tachograf z Tatry?

mě neska při leštění víka políbila štěstěna a vyhrál jsem na večer mini coopera,řeknu vám parádní autíčko jede jak ďas,parádní zátah i ve vyžších rychlostech.Jen ta cena 800 tis v tom provedení co sem mel pujcený me dostala,nicméně to auto předčilo moje očekávání klidně bych ho bral

-> Mil@n: Ee, teprv C
Horší je ten profesák
Ofiko okolo 22tkč, takže s "pomocí" se snad do 25tkč vejdu...

Horší je ten profesák

-> David29: dělaš si to Ečko

-> Borin - Král tuzerů: No, myslim si že za nějakejch 40tkm těch příhod neni nijak moc...
-> David29: Podle těch příhod mi to tak připadalo

-> David29: nevim, ja to tu vse nectu :D
-> Zeke-ten šestý: To nevíš? Nemám papíry
Celou dobu všechny tahám za nos...

-> David29: coze? :D
Došel si pro přihlášku do autoškoly 

dneska jsem trvale odhlásil červenou...tak šest let to skoro se mnou táhla....změna je život

Konečně jsem doladil kartu auta
skoda-virt.cz/cz/.../1439 -aa-vhml-skoda-140ls
Zatím bez textu. Kdyby byla po textu velká poptávka tak doplním nějakou hlubší myšlenku.
skoda-virt.cz/cz/.../1439 -aa-vhml-skoda-140ls
Zatím bez textu. Kdyby byla po textu velká poptávka tak doplním nějakou hlubší myšlenku.
-> Petas.Kejdz: nějak nevidím důvod hliník odmašťovat? hliník maže sám o sobě. Jinak to není z mojí hlavy, třeba zde to najdeš napsané taky lesteni.skoda110r.cz/
Cituji:
Přejdeme na jemnější smirek, tedy 600 na mokro a namočíme si jej do nafty. Proč do nafty a ne do vody? Protože nafta leštěný povrch maže a lépe odvádí šmír z broušení a jde to pak jako po másle:o) Průběžně leštěnou plochu otřeme suchým hadrem a kontrolujeme zda už šestistovka nedělá na povrchu rýhy, pokud ano, přejdeme na jemnější.Pokud budete dále pokračovat smirkem 600, tak logicky ten to zjemní a pak budete moci rovnou skočit na 1200.Uvedený postup aplikujeme přes 1500 na hrubost 2000 a to je finální broušení.
Cituji:
Přejdeme na jemnější smirek, tedy 600 na mokro a namočíme si jej do nafty. Proč do nafty a ne do vody? Protože nafta leštěný povrch maže a lépe odvádí šmír z broušení a jde to pak jako po másle:o) Průběžně leštěnou plochu otřeme suchým hadrem a kontrolujeme zda už šestistovka nedělá na povrchu rýhy, pokud ano, přejdeme na jemnější.Pokud budete dále pokračovat smirkem 600, tak logicky ten to zjemní a pak budete moci rovnou skočit na 1200.Uvedený postup aplikujeme přes 1500 na hrubost 2000 a to je finální broušení.
-> jerrom: a co potom odmaštění ??? to se snad pak nedá ani odmastit.
-> tunerlada: lepší než pod vodou je to brousit v naftě, akorát ten smrad...
...and after...
snazil som sa trosku nejako to auticko poladit podla obrazu svojho vcom mi pomohla aj moja polovicka pretoze ona ma taky vacsi cit pre farby nez ja, a samozrejme poradila ze povodne svetla su hnusne
snazil som sa trosku nejako to auticko poladit podla obrazu svojho vcom mi pomohla aj moja polovicka pretoze ona ma taky vacsi cit pre farby nez ja, a samozrejme poradila ze povodne svetla su hnusne

-> tunerlada: Než by jsi rači makal na úpravách motoru(jako takovém)

Dneska se mi konečně po hodně dlouhý době podařilo nakopnout můj vehikl, ale vůbec se jí mrše nechtělo...Pak jsem jí musel vydolovat ze zmrzlý závěje, docela sranda, když se od začátku zimy nehla, kola byly prakticky ponořený v ledu skoro po prahy :) No a pak následoval transport do nový garáže, polovinu cesty na laně, asi se udělal špunt v trubce a trochu to vařilo :) Zábava na celý odpoledne, ale konečně je pěkně schovaná a můžu se do ní pomalinku pustit
-> Vojťas: napred smirglama co najdu ruzne po baraku pak takejma houbickama co u nas prodavaj za 14 kc o hrubosti 80 100 120 a pod vodou obcas a pak jen pasta a kotouc ve vrtacce
-> tunerlada: a tak jak to delas? ve zkratce
-> Vojťas: no ten já právě vynechal,sice na pohled to je pohoda ale když kdomu daš hlavu tak tam sou vidět ještě tahy malý,stejne ono časem to zašedne a motor nikdo takhle zblízka zkoumat nebude
-> tunerlada: nevim ja to cely delam smirkem pod vodou :-D